ghibli Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Prideš ti v naše vrste :grim ...boš mel krst,zato se lepo obnaši,da ne bo krst prehud :naughty: smo tut taki ki smo zbežali iz vaših vrst :grim in spet imamo motor namesto motokultivatorja I30, SCORPIONS in igorkr 3
Kmet2 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 smo tut taki ki smo zbežali iz vaših vrst :grim in spet imamo motor namesto motokultivatorja Ja za vsakega pa res ni ta multikultivator :grrr igorkr 1
Ice Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Kako veš, da je delov dosti, če delajo? ker nekatere/i tudi padajo. pa ne na fore. in potem je ponudba delov relativno nepregledna. kolicinsko. Yamahe so zakon!!! Lepe so, delajo, delov je dost, vzdrževanje je poceni.... pač Yamaha jah, eni ste pac muzikalno nadarjeni. kapo dol. smo tut taki ki smo zbežali iz vaših vrst :grim in spet imamo motor namesto motokultivatorja jah, vsi ne zastopijo multikulti. ksenofobija pa to.
Carp Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Kaj bom bavarca prodajal? Kako nej grem pa pol do obale? Z R6? R6 bi mel za na kofe, pa do OMV-ja ... Do obale potrebuješ samo poln tank bencina ko prideš domov imaš usta do ušes. Yamahe so zakon!!! Lepe so, delajo, delov je dost, vzdrževanje je poceni.... pač Yamaha Rezervnih delov ne potrebujemo zato ker Yamahe dobro delajo, vzdrževat je pa treba itak tko kot vsak motor. Roky994 1
Kmet2 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Do obale potrebuješ samo poln tank bencina ko prideš domov imaš usta do ušes. Rezervnih delov ne potrebujemo zato ker Yamahe dobro delajo, vzdrževat je pa treba itak tko kot vsak motor. A samo en tank rabiš do obale,super varčna ta Yamaha tud jaz rabm sam en tank do obale................Dubrovnika :lol:
jozexj6 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 A samo en tank rabiš do obale,super varčna ta Yamaha tud jaz rabm sam en tank do obale................Dubrovnika :lol: ja ker ti ga že pred mejo na avtovleko naložijo Mal heca DAMI34 in Kmet2 2
moto rider Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 A zakaj sem imel Yamaho?! Zato, ker je dobra! (čeprav sem hondaš...) :yes:
bosa Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 A zakaj sem imel Yamaho?! Zato, ker je dobra! (čeprav sem hondaš.. .) :yes: Tudi jst sm hondaš, Yamaho pa imam, ker je še boljša... .)
moto rider Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) Tudi jst sm hondaš, Yamaho pa imam, ker je še boljša... .) Bog ti jo požegnaj, da ti nebi nikoli crk'lna, tako k je men'... Pa ne vpraši kje...? Imam pa hondo k' je slabš' :naughty: Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil moto rider
bosa Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Bog ti jo požegnaj, da ti nebi nikoli crk'lna, tako k je men'... Pa ne vpraši kje...? Imam pa hondo k' je slabš' :naughty: Ma tudi crknla je že, pa kaj...tudi na to je treba računat, ko greš od doma (kdo pa to bolje ve od tebe).... Pa sploh ne vpraši kje :xx: . Sej zato pa vem, da je "tanartabulša"!
urkoman Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 YAMAHA>VSE OSTALO Riž -> Vse ostalo DAMI34 1
KUK679 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 ....ker na deklu piše V-MAX.... :evilgrin: maus 1
moto rider Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Ma tudi crknla je že, pa kaj...tudi na to je treba računat, ko greš od doma (kdo pa to bolje ve od tebe).... Pa sploh ne vpraši kje :xx: . Sej zato pa vem, da je "tanartabulša"! :grim
PERO58 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Imam jo zato,ker boljšega motorja NI No mogoče je Yamaha Fjr 2013 :grim Ampak dnarja ni,zato bova še dolgo potovala skupaj
NX650 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Imel sem jo prej, spet jo imam, pa še jo bom imel , pač Yamaha všeč mi je ima + in - ...... RobiRoberto 1
NX650 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Veš kako je... lesi se vrača.... Frips 1
BenX Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 kombinacija "omejena denrnica" + lepota + performance je zmeraj dala enak rezultat, yamaha R1.
Roky994 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Do obale potrebuješ samo poln tank bencina ko prideš domov imaš usta do ušes. Rezervnih delov ne potrebujemo zato ker Yamahe dobro delajo, vzdrževat je pa treba itak tko kot vsak motor. Seveda da delajo. Nerodno sm se izrazu . Dele pa sm mislu za une k restavrirajo kšnga oldtimerja recimo heh
moto rider Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Imam jo zato,ker boljšega motorja NI No mogoče je Yamaha Fjr 2013 :grim Ampak dnarja ni,zato bova še dolgo potovala skupaj Pero58! Ne sekiraj se zaradi denarja!! Pomembno je, da ti srce bije "zanjo!" :grim :grim
Python Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Ker mi nekako ne uspe priti do druge znamke...
rosse20 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 zakaj? preprosto... ker so r6 moje sanje, r6 pa je slučajno ravno yamaja! Kako veš, da je delov dosti, če delajo? ja če delajo, deli ostajajo
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 IgorKr, bi napisal: zato ker je ardeča igorkr 1
igorkr Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 IgorKr, bi napisal: zato ker je ardeča
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se