nsignific Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 http://www.zurnal24.si/eu-poslanci-avtomobili-so-preglasni-clanek-182121 Tole se tudi nas tiče, če bo priguralo kaj dlje od predloga. Članek ne omenja motorjev, tako da sem v dvomih če je kdo tam sploh pomislil na to, kako nevarno za motorista je lahko, če je neslišen vozniku avtomobila...
ludiluka Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Mah use skupi ratuje že blesavo počasi še prdnt ne boš smel preveč na glas v lastni bajti
royal Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Mah use skupi ratuje že blesavo počasi še prdnt ne boš smel preveč na glas v lastni bajti Rajo slepijo in obremenjujejo z izpusti Co2 in hrupom...je sicer problem, raje naj povedo kako kontamirajo celo celino z radioktivnimi delci....no to se ne vonja in sliši TakeALookAround 1
mamkabozja Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Še prej ko je bila merilna postaja za zrak in hrup v Ljubljani pri Figovcu (območje 50kmh) je rekorder o glasnosti.... mestni avtobus, merilci so kazali od 80-88 db avtomobili, okoli 60 db motorji okoli 66 db Merilna postaja je stala cca 20 metrov od ceste. sesir 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Ce bo vse na strom bo pa piskal vse povprek,da bo folk opozorjen,da prihajas....res super.
papez47 Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Mah use skupi ratuje že blesavo počasi še prdnt ne boš smel preveč na glas v lastni bajti To seveda lahko boš........................ prdel namreč..................... sam boš moral ...................... kupone za onesnaževanje atmosfere nabavit. :lol1: Tle je cel keč. Je treba olupit do konca........................ in tuki se vidm EU lepo uči od nas!
Frips Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 http://www.zurnal24.si/eu-poslanci-avtomobili-so-preglasni-clanek-182121 Tole se tudi nas tiče, če bo priguralo kaj dlje od predloga. Članek ne omenja motorjev, tako da sem v dvomih če je kdo tam sploh pomislil na to, kako nevarno za motorista je lahko, če je neslišen vozniku avtomobila... Itak ga šofer na odprti cesti sliši, ko šele poči mimo njega.
I30 Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Itak ga šofer na odprti cesti sliši, ko šele poči mimo njega. Itak je na cesti pomembnejši sluh od vida. Čudi me, da imajo gluhi vozniška dovoljenja, slepi pa ne. cikadina 1
Frips Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Mislim, res..kakšna diskriminacija Ok "šalo" na strano...v prometu na odprti cesti glasen ror lih ne pripomore kaj...drugo je kje v mestu,da te kakšen pešec sliši in da mogoče malo pogleda okoli preden butne na cesto....
nsignific Objavljeno Februar 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 (popravljeno) Mislim, res..kakšna diskriminacija Ok "šalo" na strano...v prometu na odprti cesti glasen ror lih ne pripomore kaj...drugo je kje v mestu,da te kakšen pešec sliši in da mogoče malo pogleda okoli preden butne na cesto.... Jaz v avtu pogosto slišim motorje na odprti cesti, preden pičijo mimo mene, pa nimam najboljšega sluha na svetu. Res pa je, DA NE NABIJAM MUZIKE DO KRAJA, (kar je itak proti CPPju). Popravljeno Februar 11, 2013. Popravil nsignific
Frips Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Očitno ali slabo slišim...kar je čisto mogoče...al mi pa avto preveč "dihta" Muske pa itak ne nabijam.
Borutt Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Kdo je že dal glas za vstop v EU ? Sami smo ga dali, sedaj pa plačujemo. Bosanci se imajo prav lepo. Pa ne samo oni. Vsi, ki še niso v EU. Je pa nekaj res, hrup je moteč. Če že toliko zagovarjate (ne vsi, nekateri) glasne izpuhe, pa se s temi roli peljite na dolgo furo. Glavo vam bo razneslo od ropotanja. Mora pa imeti vsako vozilo "glas". Toliko, da se ve, da "živi". Ampak ne preveč. Bo že EU povedala, koliko je dovolj.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se