ferek Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 hmmm... bom res razmislil a je 10 minutni RKC spot na žegnu, bolj škodljiv množici, kot nastop rock bitches? Baddad, tebe pa resno povabim na naš žegen, če ti je že mirnopeški preveč impozanten... morda sprevidiš, da se v svoji filozofski prepričanosti pa le malo motiš... oziroma boš morda prav prijetno presenečen, kako luštno je lahko in koga vse boš srečal... Sicer tudi sam ne hodim v cerkev, a pri RKC moto reklamah kr pogosto sodelujem...
Ayma Objavljeno Marec 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Naslov teme ni ZAKAJ NE GRESTE NA BLAGOSLOV! Tema je namenjena ljudem, kateri se tako kot jaz ze veselijo tradicionalnega blagoslova, na katerem se zbere najvec motoristov, kot kjer koli v Sloveniji... In ni vazno iz kaksnih vzrokov pridemo, vsak ima svoje. Glavno je da smo tam, da se druzimo in pokazemo, da nas res ni malo Kdo pa se ni bil tam, si tega sploh ne more predstavljat, se najmanj pa filozofirat. Zame v Sloveniji ni lepsega dogodka namenjenega motoristom, kot ravno ta blagoslov. Pa se udelezujem res veliko dogodkov. Pomeni mi nek zacetek sezone, kjer sebi in drugim zazelim lepo in predvsem varno voznjo v tem letu. SarahMonroe, bosa, Whitee in 2 others 5
SarahMonroe Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Recimo bobu bob! Blagoslov motorjev je cerkvena, religijska manifestacija. Tako jo reklamirajo organizatorji in tako jo predstavljajo mediji. Moto zbor je del urbane mladinske (sub)kulture, nastale po 2sv. vojni - v ZDA bikers in v Evropi cafe racers. Kot vsaka tribalna skupnost, tako tudi ta ima svoje hedonistične rituale, ki so neločljivo povezani s SEX & DRUGS & ROCK & ROLL ( Ian Dury )., slavi hedonizem, svobodo, neinstitucionalnost, individualnost in s tem je NASPROTJE katoliški cerkvi in religijskim dogmam nasploh! Gre za srečanje motoristov, brez religijskih, političnih in ideoloških atributov, ker na moto zborih tudi nimajo kaj iskati! Kar se obiskanosti tiče, Slovenija je videla še boljše čase. Moto zbor Road Warriors v Lendavi je bil še večji, intrenacionalen, pa še RockBitch so veselo nage skakale in dildale na odru! Ni za verne: Zakaj ne na blagoslov? Ker ne podpiram institucijo, ki je proti splavu, kontracepciji, ki ima nezmotljivega voditelja, ki je podpirala kolonijalizem, zavira znanost in zažigala ljudi, uničevala vse nekrščanske kulture, ki pravi, da je ženska inferiorno bitje, moško rebro........ No ja, sama hodim po zborih, najraje po tujini, z razlogom da se nekam peljem in da vidim bajkerske prijatelje, se družim...Tudi v Mirno peč pridem ker od tistega dneva dalje sem vsak dan na motorju, ampak to ni razlog da sem zato tam, tja pridem spet z istim razlogom, da srečam skoraj vse ljudi ki jih poznam, jih srečujem po zborih vse na kupu in se nekaj časa družim z njimi tam, takrat vidim da se je sezona res začela, in da bo odslej najlepši del leta se začel zame, spet ista druščina na kupu Ne pa zato, da bom šla zdravomarijo zmolt, pa čakala da mi bo pršu motor pošropit TakeALookAround, Efendi, urkoman in 1 other 4
Kölm Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Sem proti žegnanjam. Samo letos bom pa dal v plan enega. Na tistega kjer je tudi sam pater motorist. Zakaj? Iz spoštovanja do nekoga ki verjame. Ostalo je en larifari. samosamo in motofrik 2
yamaha Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Te je že popadu čredni nagon? :grrr Sem proti žegnanjam. Samo letos bom pa dal v plan enega. Na tistega kjer je tudi sam pater motorist. Zakaj? Iz spoštovanja do nekoga ki verjame. Ostalo je en larifari.
pik1 Objavljeno Marec 14, 2013 Opozori Objavljeno Marec 14, 2013 eni ste pa res od sile pametni... al še pa niste bli na nobenem žegnu... pišete kao da gre pri blagoslovih za litanije rožnkranca in maratonske maše ter klerične zbore cerkvenih miši... Draga druščina "motožegen" ni absolutno čist nič drugega kot enodnevni motozbor, kjer polnočno golo mladenko zamenja opoldanski domač far, ki nam vsem zaželi srečno vožnjo... In ne boste verjeli, druščino, ki jo srečujem na motozborih srečujem tudi na žegnih... pa pir, pa ansambel je povsod... No... pa mirnopeški žegen je obiskan tako ko verjetno ne bo nikoli noben slovenski zbor... Ja, tudi mi pridemo! Našega pa organiziramo teden dni kasnej... ..... verjetn pridem .... .... pogledat, če bo zamenjava uspela ....
gasy Objavljeno Marec 16, 2013 Opozori Objavljeno Marec 16, 2013 Upam da se ne motijo. Whitee, igorkr, trebor in 5 others 8
SCORPIONS Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 ...a gre kdo iz LJ,,,,,še nisem bil .....da vidim i to čudo.....
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 ...a gre kdo iz LJ,,,,,še nisem bil .....da vidim i to čudo..... Gremo jaz pa pik pa Zivnorc,sam koker vem ne maraš bmflarju,si pa vseeno dobrodošel,mogoče celo spremeniš mnenje TINY35, BMWRIDER, igorkr in 3 others 6
pik1 Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 Gremo jaz pa pik pa Zivnorc,sam koker vem ne maraš bmflarju,si pa vseeno dobrodošel,mogoče celo spremeniš mnenje .... sej Živnorc tud ni Bmflar, pa ga vseen vzamemo s sabo .... ... no, če ga bodo sploh pustl že do takrat kej od doma ... Kmet2 1
SCORPIONS Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 e raj se burek pišem k da grem z bmw-elito skup na žegn................sam če grem pol šele rabm fajn pristn žegn........matr dilema...ejga.. :unsure: trebor, igorkr, Kmet2 in 1 other 4
pik1 Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 e raj se burek pišem k da grem z bmw-elito skup na žegn................sam če grem pol šele rabm fajn pristn žegn........matr dilema...ejga.. :unsure: :eek:
trebor Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 ...a gre kdo iz LJ,,,,,še nisem bil .....da vidim i to čudo..... Lahko greva skupaj. Lp Robert SCORPIONS 1
Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Lahko greva skupaj. Lp Robert Kaj se pa ti oglašaš,ti greš itak z nami,sam še ne veš :yes: trebor 1
gusar Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Kje se zberete in ob keri uri štartate?
IvoMojca Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Upam da se ne motijo. Živjo, ja sem bi res vesel, ko sem videl to napoved. danes pa je čisto drugačna: Ponedeljek - 01.04.2013 Padavine: 0 mm 13° Oblačno 4° saj ne vem kaj naj rečem?????????????? Ivo
Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Kje se zberete in ob keri uri štartate? Nimam pojma,je še stvar dogovora,sporočim oz, me spomni
Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Živjo, ja sem bi res vesel, ko sem videl to napoved. danes pa je čisto drugačna: Ponedeljek - 01.04.2013 Padavine: 0 mm 13° Oblačno 4° saj ne vem kaj naj rečem?????????????? Ivo Do takrat se bo še najmanj 6x spremenilo :grim gasy 1
pik1 Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Nimam pojma,je še stvar dogovora,sporočim oz, me spomni .... ja predlagam, da štartamo kar iz Paviljona .... ... pa se mi trije z Živnorcem že kšno uro prej tam dobimo ..... .... pa mogoče pol sploh ne bo treba nikamor it .... DAMI34, urkoman in Zivnorc 3
Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 .... ja predlagam, da štartamo kar iz Paviljona .... ... pa se mi trije z Živnorcem že kšno uro prej tam dobimo ..... .... pa mogoče pol sploh ne bo treba nikamor it .... Sej bi znala bit kakšna takšna sam jz ga bi pol šefu v garažo prpelu,s tabo bi šel pa domov :lol: Zivnorc in pik1 2
Bmflar Objavljeno Marec 18, 2013 Opozori Objavljeno Marec 18, 2013 Do takrat se bo še najmanj 6x spremenilo :grim Yp, počasi bo prišlo do -5 :unsure:
strajnarR Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 (popravljeno) S čim pa kaj pridete; smuče, sanke, bob, lopatka? :mellow: Popravljeno Marec 21, 2013. Popravil strajnarR Zivnorc in TakeALookAround 2
gusar Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 S čim pa kaj pridete; smuče, sanke, bob, lopatka? :mellow: Sploh ni važn, važn je ,da prideš!
MotoKlubSchlossberg Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 Udeležbo na omenjenem dogodku nameravamo opraviti kot našo prvo letošnjo skupno klubsko vožnjo. V upanju na primerno vreme vas vse skupaj lepo pozdravljamo! Srečno! trebor 1
pik1 Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 Sploh ni važn, važn je ,da prideš! ... kako pa kej vlaki vozjo do tja ???? baddad, ELO, Zivnorc in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se