SharpNinja Objavljeno Marec 21, 2013 Opozori Objavljeno Marec 21, 2013 Letos bom pa manjkala (če bo vse po planu) , sm tolk, če me bo kdo iskal....
royal Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 ... kako pa kej vlaki vozjo do tja ???? Zgleda da bo kar za motorne sani :grim pik1 1
Tedybear Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Če mi rata dobit še dva haskija, pridem takole: Kmet2 in pik1 2
Zivnorc Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Letos bom pa manjkala (če bo vse po planu) , sm tolk, če me bo kdo iskal.... .. lej... .. kamorkol jest pridem... nekaj zje*em... in ko pridem, ti zje*em plane, pa zato doma ostaneš, pa lepo bržolo pa salamo narežeš, pa litr na mizo pa gasa....
Zivnorc Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 .... ja predlagam, da štartamo kar iz Paviljona .... ... pa se mi trije z Živnorcem že kšno uro prej tam dobimo ..... .... pa mogoče pol sploh ne bo treba nikamor it .... ..al pa štartava od mene, da mava mal fore... ( no ja kake pol ure prej kot kmet izpred paviljona...) pik1 in Kmet2 2
SLVR Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 Hja, če bo vreme in čas se bom oglasil pa mal pofirbcal ... bo kr paša za oči, ker bo itak gužva. Mogoče še koga novega spoznam za občasno furco v našem koncu. Sam da mi ne bo kdo po mopedu z vodo šprical! :grrr
urkoman Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Hja, če bo vreme in čas se bom oglasil pa mal pofirbcal ... bo kr paša za oči, ker bo itak gužva. Mogoče še koga novega spoznam za občasno furco v našem koncu. Sam da mi ne bo kdo po mopedu z vodo šprical! :grrr Ne z vodo, kar s snegom ti ga bo zamedlo
pik1 Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 ..... nabiram ekipo .... ... če se hoče še kdo prključit .... :krneki: .... na blagoslovu bomo delal največga sneženga moža v zgodovini Mirne peči .... JONI 46, MARE 65 in skalaprava 3
motofrik Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Sneg ni ovira, da bodo le ceste kopne. Pa mislim, da ni panike, če nas bo malo manj. S severa že prihrumimo... :OK:
baddad Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Odličen haiku Jožeta Volariča: Krdelo ovac, med belimi ena črna, vse blejejo
Fritz Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Odličen haiku Jožeta Volariča: Krdelo ovac, med belimi ena črna, vse blejejo Tako kot pri loud pipes & wannabe bikers sceni. Jp, ogledalo je zafrknjena zadeva. Z drugimi besedami, nihče nikogar ne sili v ta žegnanja in glede na to, da s tem nikogar ne nadlegujejo (vsaj mene še niso) ne vidim razloga zakaj bi se moral ob to obregniti. Frips, Pips, trebor in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Že kurblam ratrak - se vidimo ! pik1 in ELO 2
Ayma Objavljeno Marec 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Upam vsaj na +10 in brez dežja ... Nekateri imamo preko 200 km do tja...
pik1 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Upam vsaj na +10 in brez dežja ... Nekateri imamo preko 200 km do tja... ..... moped ni zgolj prevozno sredstvo za premik iz točke A na točko B. .... to je vsekakor nekaj več .... ....... z njim uživamo v vožnji vsakega kilometra posebej.... ... torej, od dalj prideš, bolj bo luštn ..... jebeš sneg in mraz .... miklavc 1
Ayma Objavljeno Marec 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 ..... moped ni zgolj prevozno sredstvo za premik iz točke A na točko B. .... to je vsekakor nekaj več .... ....... z njim uživamo v vožnji vsakega kilometra posebej.... ... torej, od dalj prideš, bolj bo luštn ..... jebeš sneg in mraz .... To se vsekakor strinjam a vseeno dvomim da bi lahko naredila 500km pri 6 stopinjah in dezju z nasmeskom na obrazu s kakim potovalnim se mogoce, mojim pa ne hvala Fazer03 1
motofrik Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Ayma... ne bo dežja in mraza. Vsaj pretiranega mraza ne, po napovedih.
pik1 Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 .... ja, baje bo kr vroče ..... ps. napram današnjim temperaturam .... skalaprava 1
Ayma Objavljeno Marec 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Ayma... ne bo dežja in mraza. Vsaj pretiranega mraza ne, po napovedih. Res zelo upam da imas prav Se ze veselimo!
sayo Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Kr doma ostante sam moped ven zapelte, da ga bo sam BOG z dežjem žegnu baddad 1
SLVR Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 :grim Za vse tiste, ki boste pripeljali tudi boljše polovice: Pri žegnanju motorjev žena klofne moža. "Zakaj pa to???!!!" vpraša on."Zato, ker si me pogledal, ko si molil: ... reši nas vsega hudega!" MCMLXXVI in pik1 2
gretzky Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Slišal sem, da je travnik, kjer so parkirani motorji, še precej razmočen za žegen. Kdo kaj ve o tem? Bo dogodek izveden v vsakem primeru?
Damian Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Hm...v Novem mestu je danes okoli 20 cm snega...se pa bo stopil čez praznike, saj se bo otoplilo.... Slišal sem, da je travnik, kjer so parkirani motorji, še precej razmočen za žegen. Kdo kaj ve o tem? Bo dogodek izveden v vsakem primeru?
baddad Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Tako kot pri loud pipes & wannabe bikers sceni. Jp, ogledalo je zafrknjena zadeva. Z drugimi besedami, nihče nikogar ne sili v ta žegnanja in glede na to, da s tem nikogar ne nadlegujejo (vsaj mene še niso) ne vidim razloga zakaj bi se moral ob to obregniti. Še dobr, da imamo take pravoverne motoriste kot si ti, ki znajo razkrinkati to "wannabe sceno" ! 1) No, na MK /MC sceni zaenkrat ni pastirjev in in torej ni ovc! 2) Ogledalo je čisto kul, sploh če je vzvratno. 3) Loud pipes niso nič v primerjavi z zvočnim onesnaževanjem, ki ga počnejo služabniki roparske države Vatikan in to počnejo 365 dni na leto!!!! Dejstvo je, da so meritve v preteklosti pokazale, da je zvonjenje iz dvajsetih cerkvenih zvonov samo v občini Ljubljana preseglo 69 decibelov na oddaljenosti 50 metrov, iz treh cerkvenih zvonov pa je pred štirimi leti glasnost presegla celo 85 decibelov sredi poslovno stanovanjskih površin.! 4) Forum je javno mesto, kjer se o čem razpravlja - SSKJ! Je to problem, če se nekateri ne strinjamo z klerikalizacijo moto scene?? izibajker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se