Vojko Zver Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Pozdravljeni, zanime kakšno tehniko barvanja uporabit za okvir motocross motor-ja (prašno barvanje,...) ? l.p.
trojan69 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Jp-pomoje najbolš elektro-prašno. Nekak najbolj obstojno, pa tud bol pocen od klasičnega.
Vojko Zver Objavljeno Marec 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Kako je pa to kaj obstojno na mehanske poškodbe?
trojan69 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 V primerjavi z klasičnim veliko bolj.
Lipek Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 mene pa zanima kolko bi stalo (kolko bi bla normalna cena, ker ma itak vsaki drugače) barvanje okvirja, prednjih in zadnjih vilic?
shark90 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 mene pa zanima kolko bi stalo (kolko bi bla normalna cena, ker ma itak vsaki drugače) barvanje okvirja, prednjih in zadnjih vilic? Jaz dem lani plačal za KTM lc4 supermoto 140€, barval pa sem: okvir, nihajka, okvir pod sedežem, obroči feln, pesta feln, fedro in še kakšne malenkosti... barva je bila oranžna sijaj in črna sijaj...
mihael640lc4 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 kje pa se da to barvat? js bi dau okvir, križe pa peste
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se