duke21 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 rad bi predelal rezervoar za motor,ki nima senzorja ali plovca za prikaz količino goriva.zanima me kakšna bi bila dobra rešitev,kaj montirat,kako predelat rezervoar? montirat kak senzor-plovc al kaj?
trojan69 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Še ti ne splača, glej po pravoženih kilometrih, pa je.
moto rider Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 (popravljeno) Njega dni je imel en Ducati rezervoar iz fiberglasa, na katerem je bila vertikalna "prozorna" (nepobarvana) nekajcentimeterska črta, skozi katero si videl nivo tekočine v njem. ...in še danes se mi kolca po njem! Mislim, po tistem bencinu - in po tisti ceni takrat!!! :o :grim Popravljeno Marec 4, 2013. Popravil moto rider dlicen 1
markII Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 hehe, po tistemu bencinu a?, saj je bil trdo prislužen, in kakor pravijo nekateri, da je treba tiste čase kar pozabit, ker smo baje hudo "trpeli" takrat , a nismo samo poklompali, pa si že vedel, do kje bo še šlo ! Njega dni je imel en Ducati rezervoar iz fiberglasa, na katerem je bila vertikalna "prozorna" (nepobarvana) nekajcentimeterska črta, skozi katero si videl nivo tekočine v njem. ...in še danes se mi kolca po njem! Mislim, po tistem bencinu - in po tisti ceni takrat!!! :o :grim
Dr_Jakob Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 (popravljeno) Če že, potem na zunanjo stran navrtaš spodaj in zgoraj luknjo in med njiju napelješ prozorno cev... Lohk pa narediš nekaj takega : Popravljeno Marec 4, 2013. Popravil Dr_Jakob trojan69, cikadina, mamkabozja in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se