alen1 Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 Potem bo tema prazna. Pisalo bo samo tole: JA, PREPOVEDANO JE. IN JA, VSI TO DELAMO. The End. Jst tega ne delam ker sem pussy bi rekel ti. Nikoli ko je kolona tekoča. Če pa kolona stoji, se par krat prepričam, ali me je vozik pred mano videl, je za mano kdo ki že prehiteva, je dovolj prostora med nasproti vozečimi in kolono ki stoji. Vedno se postavim tako, da me vozik avtomobila vidi v levem vzvratnem ogledalu. Prehitevam samo po enega, če je to le mogoče odvisno od situacije, ki je takrat. Čim manj krat poizkušam izivati nesrečo in se rinit med druga vozila. Fritz, reno99 in I30 3
Dr_Jakob Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 Jst tega ne delam ker sem pussy bi rekel ti. Nikoli ko je kolona tekoča. Če pa kolona stoji, se par krat prepričam, ali me je vozik pred mano videl, je za mano kdo ki že prehiteva, je dovolj prostora med nasproti vozečimi in kolono ki stoji. Vedno se postavim tako, da me vozik avtomobila vidi v levem vzvratnem ogledalu. Prehitevam samo po enega, če je to le mogoče odvisno od situacije, ki je takrat. Čim manj krat poizkušam izivati nesrečo in se rinit med druga vozila. Ummm... nočm bit nesramen, ampak ti že enmau pretiravaš... Steen in carmagedon 2
alen1 Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 Ummm... nočm bit nesramen, ampak ti že enmau pretiravaš... Kot za koga. Ko se vsedem na motor mi ni cilj v najkrajšem možnem času priti od točke A na točko B ampak uživat, se kje ustavit, kaj videt. Samo povedal sem svoje mnenje. Zaradi mene lahko drugi delajo kar hočejo. Nobenega ne obsojam, vsak ima svoje poglede na to. tonek, I30, reno99 in 2 others 5
I30 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 (popravljeno) Ummm... nočm bit nesramen, ampak ti že enmau pretiravaš... Minimalno kršenje je mal pretiravanja, držanje predpisov bi bilo potem pa že veliko pretiravanje? Ja, je hudič če ti drugače misleči podirajo koncept, "JA VSI TO DELAMO" in se ne vklopijo v čredo. Popravljeno Marec 20, 2013. Popravil I30
Dr_Jakob Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Minimalno kršenje je mal pretiravanja, držanje predpisov bi bilo potem pa že veliko pretiravanje? Ja, je hudič če ti drugače misleči podirajo koncept, "JA VSI TO DELAMO" in se ne vklopijo v čredo. Da, povsem tako je, kot si ti rekel. Strinjam se s tvojo oceno. Kako bi le lahko dvomil? Seveda imaš prav. Steen 1
yamaha Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Naravna selekcija itaq poskrbi za individualiste, tisti s črednim nagonom preživijo, živijo malce dlje.. Da, povsem tako je, kot si ti rekel. Strinjam se s tvojo oceno. Kako bi le lahko dvomil? Seveda imaš prav. cedevita 1
TakeALookAround Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 V osnovi me zmer manj folka znervira, ker je velik oslov na cest, pa sm se mau natreniral. :grim Ampak pogrejejo me pa pacienti, ki zapeljejo levo ob crto, ko me opazijo zadaj, da le nebi mogel mimo. Tega ne razumem.
I30 Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Naravna selekcija itaq poskrbi za individualiste, tisti s črednim nagonom preživijo, živijo malce dlje.. Odvisno ali si ovca ali volk!
I30 Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 a knight in shining armour he is! Fotkan včeraj dopoldne ob lepem vremenu: cedevita 1
yamaha Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Odvisno ali si ovca ali volk! Je čist vseeno kaj si, če maš ovco na sedežu pol si ovca :grim baddad 1
Borutt Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Kaj pa vožnja po sredini vozišča, katera je v resnici prehitevanje v škarje ? Vsem nam je znan en del ceste, kjer se konstantno vozi po sredini, se prehiteva, pa čeprav je tam več pasov za zavijanje v levo. Nekdo zbere pogum (pamet ?) in se pelje po sredini ceste, čeprav je polna črta in nasprotni promet. Potem so pa še ovce in mu sledijo (tudi volki so v čredi oziroma krdelu). Meni se to ne zdi najbolj zdravo. Potem pa se zgodi, da nekdo zavija levo in je kreš.
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Kaj pa vožnja po sredini vozišča, katera je v resnici prehitevanje v škarje ? Vsem nam je znan en del ceste, kjer se konstantno vozi po sredini, se prehiteva, pa čeprav je tam več pasov za zavijanje v levo. Nekdo zbere pogum (pamet ?) in se pelje po sredini ceste, čeprav je polna črta in nasprotni promet. Potem so pa še ovce in mu sledijo (tudi volki so v čredi oziroma krdelu). Meni se to ne zdi najbolj zdravo. Potem pa se zgodi, da nekdo zavija levo in je kreš. SLVR, Dr_Jakob, jozexj6 in 6 others 9
sava Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Živjo, mene pa zanima kaj prakticirate na carini, se peljete mimo stoječe kolone ali čakate? In kakšen je odziv avtomobilistov, če jih prehitiš! Do zdaj sem vedno čakal v koloni kar pa ni glih prijetno poleti ko je vroče in imaš na sebi kompletno opremo....
royal Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Živjo, mene pa zanima kaj prakticirate na carini, se peljete mimo stoječe kolone ali čakate? In kakšen je odziv avtomobilistov, če jih prehitiš! Do zdaj sem vedno čakal v koloni kar pa ni glih prijetno poleti ko je vroče in imaš na sebi kompletno opremo.... Vedno mimo, do zdaj brez problemov :grim
Borutt Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Avtomobilisti te bodo razumeli, da pač kuhaš pod čelado, če boš normalno in vljudno peljal mimo kolone. Saj sami veste, če vas nekdo prijazno pozdravi, se tudi vi do njega prijazno obnašate. Lepa beseda lepo mesto najde. Sam se vedno umaknem motoristu, da me lahko prehiti, če vozim pod omejitvijo (kolona, ...) ali, če stojim. Pač razumem. Še bolj pa razumem nekoga, če je kulturen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se