I30 Objavljeno Marec 29, 2013 Deli Objavljeno Marec 29, 2013 Bumbar kaj ne vidiš da je to slikano v Angliji Prav čakal sem tak odgovor Menda je kr pr ns... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Marec 29, 2013 Deli Objavljeno Marec 29, 2013 Prav čakal sem tak odgovor Menda je kr pr ns... Vem to.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 31, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2013 Ste že imeli izkušnjo, kjer ste zavirali, pa se ni in ni hotelo ustaviti oziroma ste se med zaviranjem peljali direkt proti oviri ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2013 Deli Objavljeno Marec 31, 2013 Ste že imeli izkušnjo, kjer ste zavirali, pa se ni in ni hotelo ustaviti oziroma ste se med zaviranjem peljali direkt proti oviri ? Lej kup si motor,pa se ti ne bo to dogajal...... NejcN, svobodnaptica01 in BenX 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 31, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2013 Kakšen ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Ne povem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 maxsi skuter :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Kakšen ? za začetek probi neki tazga: :hooray: DAMI34, BenX in urkoman 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2013 Probu, pa mi je zletu s pod riti. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 1, 2013 Deli Objavljeno April 1, 2013 Probu, pa mi je zletu s pod riti. .... še probavi .... .... pa mogoče probi še kšnga z mal manj konji za začetek .... ..... počas se ga boš že navadu .... BenX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno April 2, 2013 Deli Objavljeno April 2, 2013 Sej bo kmal lepo vreme in se bomo lahko šli pelat no ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 3, 2013 Deli Objavljeno April 3, 2013 jst zmer ravnam pravilno; sam ostali debili zmer kej zajebejo :grim DAMI34, pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno April 5, 2013 Deli Objavljeno April 5, 2013 Registriral sem se na motosvet forumu. Priznam, nisem ravnal pravilno. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 5, 2013 Deli Objavljeno April 5, 2013 Registriral sem se na motosvet forumu. Priznam, nisem ravnal pravilno. .... ja pa admina pros, da ti pove, kako se odregistriraš ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se