gusar Objavljeno April 6, 2013 Deli Objavljeno April 6, 2013 popolnoma se strinjam z Corserjem to kar ste si zastavili je absolutno preterano za 9 dni.Razen ,če nimate plus tega planiran vsaj en ali dva dni v rezervi.Imam pa občutek,da bi tudi v 14 najstnih dneh bilo eno samo drkanje po avtocestah .kjer pa jaz absolutno ne vidim užitka.(samo moje mnenje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno April 6, 2013 Deli Objavljeno April 6, 2013 Obvezno si oglej še kraj Ronda, ki leži malo noter med Gibraltarjem in Malago.Andaluzijo se ti splača pogledat,svetujem pot nazaj iz Gibraltarja greš v Cadiz dalje Jerez / dirke/ potem preko Sevillje domov, prekrasno !!!Predlani sem to pot prevozil in bi še šel.V gibraltarju si vzemi prenočišče na Španski strani, super je v kraju La Linea, zvečer greš pol peš preko piste in uživaš v pubih, alko je poceni sploh si nabavi zaloge whiskeja za domov-trtjino do polovico cenej kot v naših štarcunah.Sam Gibraltar je po svoje zanimiv sploh ta ulica kjer so pubi pa hrib z opicami-pazi na fotoaparat in denarnice,opice kradejo, te opraskajo če jim zobe kažeš ali kako drugače nagajaš-maš opozorilne table.Okoli Gibraltarja pelje cesta tko da narediš krožno vožnjo in se vrneš na isto točko.Ne bo vam žal, skratka čudovita Andaluzija!!! Majesty, Kmet2, aders in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2013 Deli Objavljeno April 6, 2013 @sanda7 ok... ja, razumem, da so okusi različni. meni ni pač nič posebnega in vsekarkor mi ni vreden vožnje skoraj 3jurje km avtocest- le za to, da vidim to skalo. a seveda- vsak po svoje. Seveda vsak ima svoj okus....se strinjam nikakor pa se ne strinjam,da ni vredna skala vožnje treh tisoč kilometrov.... Gibraltar al skala al opice so pač nek cilj,...vsako potovanje ima nek cilj,in bistvena je vožnja oziroma doživetje in samo potovanje do cilja,.. tako kot se skoraj vsak zapelje na morje na kavo,..oziroma jz grem večkrat pogledat dol sam na uro ali plunit v morje,..ali je vredna kava da naredim 200kilometrov,da jo spijem,....mislim da ni bistvo ne v kavi ne v skali in ne v opici:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivan3a Objavljeno Maj 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2013 Vrnili smo se z Gibraltarja in opisan je prvi del poti. Poglejte na naslednji povezavi: http://motozapisi.si/ Lp Ivan sohen, Kmet2, malakai in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 8, 2013 Deli Objavljeno Maj 8, 2013 Ivan, tvoj motor je dobra izbira za tako turo in toliko km na dan ni pretirano. Ali imaš tempomat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 9, 2013 Deli Objavljeno Maj 9, 2013 Seveda vsak ima svoj okus....se strinjam nikakor pa se ne strinjam,da ni vredna skala vožnje treh tisoč kilometrov.... Gibraltar al skala al opice so pač nek cilj,...vsako potovanje ima nek cilj,in bistvena je vožnja oziroma doživetje in samo potovanje do cilja,.. tako kot se skoraj vsak zapelje na morje na kavo,..oziroma jz grem večkrat pogledat dol sam na uro ali plunit v morje,..ali je vredna kava da naredim 200kilometrov,da jo spijem,....mislim da ni bistvo ne v kavi ne v skali in ne v opici:) Tako, bistvo je v popotovanju in Gibraltar je lahko le vmesna ali krajna toćka popotovanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivan3a Objavljeno Maj 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Objavljen je drugi del poti z motorjem na Gibraltar, ogled na: http://motozapisi.si/2013/05/z-motorjem-na-gibraltar-2-del/ Lp Ivan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 17, 2013 Deli Objavljeno Maj 17, 2013 Stran ti ne dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivan3a Objavljeno Maj 20, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Sedaj že dela - bili so neki problemi z domeno. Lp Ivan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 mi smo šli tud za prvomajske v to smer...še naša turca .) LR VID in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se