Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Če se najde par ljudi, ki so se pripravljeni organizirat in kaj plačat sem 100%, da se tud kakega off road inštruktorja najde. Neke splošne off road ponudbe pa pri nas ni, verjetno je premalo zanimanja za take zadeve. Na splošno je cela znanost priti do kake kvalitetne informacije o čemerkoli, sploh če si outsider.

Objavljeno

Če se najde par ljudi, ki so se pripravljeni organizirat in kaj plačat sem 100%, da se tud kakega off road inštruktorja najde. Neke splošne off road ponudbe pa pri nas ni, verjetno je premalo zanimanja za take zadeve. Na splošno je cela znanost priti do kake kvalitetne informacije o čemerkoli, sploh če si outsider.

Na obali so uredili offroad poligon/progo že nekaj časa nazaj. Menda je super zadeva in garant je tam nekaj veteranov ki z malo sreče bi bili dovolj dobri za inštruktorje za pivo ali dve. Zberte skupino najdite klub se zmenite kaj bi prvilečite meso in pjačo z veseljem bodo potegnili roštilj ven in zmaga je popolna. Navoženi, naučeni, prešvicani in veseli. Bi rekel še smrdeli ma najdite pravilni vrstni red dogodkov pa vam morda še to uspe. :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Izkušnje, pridobljene z motocross ali hard enduro motorji (na podlagah, kamor sodijo), so neprecenljive na cesti. Povem iz prve roke. Kdor ima možnost, naj poizkusi.

Tudi makadam vam bo postal simpatičen in kar naenkrat se vam bo odprl nov svet ter še nevideni razgledi...

Popravljeno . Popravil Joker
Objavljeno

Izkušnje, pridobljene z motocross ali hard enduro motorji (na podlagah, kamor sodijo), so neprecenljive na cesti. Povem iz prve roke. Kdor ima možnost, naj poizkusi.

Tudi makadam vam bo postal simpatičen in kar naenkrat se vam bo odprl nov svet ter še nevideni razgledi...

Sem tudi sam želel it na naš poligon (z usrtreznim motorjem) a da bi moral investirat še v enduro opremo. :/

Objavljeno

Uni poligon je preddvsem za hardebduro. Se pa bi vseeno dalo kej poprdet tudi tam po unem pesku.

Objavljeno

Tečaj škodit sigurno nemore. Jaz bi šel, pa se raje cel vikend vozim za ta denar. A je za te k zdej delajo izpite za motor tečaj obvezen, tako kot je pri avtih? To nebi blo slabo v primeru normalne cene, glede na to da so zdaj izpiti že tak luksuz (cenovno) da nemoreš verjet. Jaz sem mel 10 uro izpitno pred leti, zdej jih menda rabiš 21. Ob povprečni urni postavki 35€ za A, je to 700€ samo za uro. Ko daš zraven še vse ostalo si na jurja. Krneki.

Obvezen za začetnika. Kar pa po zakonu nisi, če imaš že od prej ne vem koliko let izpit za avto in si dovolj star.. 

• Všeč mi je 1
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Danes sem dobil SMS, da imajo to nedeljo 4.10. zadnji nadaljevalni tečaj v tej sezoni. Začetna sta še 6.10. in 19.10.

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Danes sem plačal nadaljevalni tečaj. 

Polna cena 168€, popust na člane AMZS in koriščenje kupona in prideš na sprejemljivih 87,60€.

IMG_4030_zpsrpixqlu6.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Da še dodam malo na temo tečajev off road vožnje, za katere se spraševal pred časom. Po informacijah, ki sem jih dobil od @Kmet2 (hvala za njih, pri meni imaš v dobrem vsaj ene par kofetov), sem se v decembru in konec januarja odpravil na tečaj off road vožnje, ki ga/jih organizira Matevž Hribar, znan tudi kot batzajla.

Tečaj je super, veliko se vozi, pili osnove in odpravlja napake. Si ne znam predstavljati, kako bi se drugače mučil sam z učenjem osnovnih tehnik terenske vožnje. Zelo priporočam vsem, ki bi se radi/ali pa se že vozite po terenu. Vse skupaj je sicer mišljeno bolj za uporabnike "tazaresih" enduro/MX strojev, se pa da komot tudi s hobi CRF 250L peljati čisto suvereno. Samo posebej hitro pa res ne gre :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Objavili so termine za spomladi.

Screen%20Shot%202016-03-11%20at%2018.47.

Nadaljevalni termini so malo bolj skriti in je treba iti na prijavo, da se pokažejo.

Screen%20Shot%202016-03-11%20at%2018.50.

Objavljeno

Sem dobil kupon za darilo, šel bi enkrat aprila, lahko tudi konec marca, če je kakšen kandidat za zraven?

Objavljeno

7.4. je moj datum. Upam, da bodo imeli dovolj prijavljenih, da ne bodo prestavljali termina. 

Objavljeno

Jst tudi upam da mi letos uspe, lani nikakor nisem uspel ujeti nobenega termina, potem je pa odpadlo zarad slabega vremena...

Objavljeno

Lani sem bil s CRF 250L, letos bom z GSA. 110kg več. Bo že, če ne bomo pa pobirali. :)

Objavljeno (popravljeno)

Nič bati. Sam pazi da ne boš z zaščito cilindrov po tleh vlekel, pa bo :) Pa ne kakih stranskih kovčkov gor met, ker se tudi hitro srečajo z asfaltom.

Jaz se bom pa prijavil na ogrevalni tečaj za 23.3. Gre še kdo drug od tu? Po celi zimi na mopedih z malo čez 100 kil se bo treba navaditi nazaj na ~ 250kg CB-jke...

Popravljeno . Popravil jskrablin
Objavljeno

pa pri "pista" se tudi ponavadi uporablja "z" in "d" namesto "s" ter "t" :bum:

Objavljeno

10.aprila bo tam celodnevni (brezplačen) dogodek: malo teorije, malo prakse, tudi nekaj štantov...

Objavljeno
On 3/13/2016 at 7:24 AM, jskrablin said:

Jaz se bom pa prijavil na ogrevalni tečaj za 23.3. Gre še kdo drug od tu? Po celi zimi na mopedih z malo čez 100 kil se bo treba navaditi nazaj na ~ 250kg CB-jke...

Torej, si bil?

Objavljeno

Ta teden mi je sfalilo časa... se bom prijavil za 6.4.

Objavljeno

A kdo ve kako je z varno vožnjo z motorjem če si voznik začetnik ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!