stromar-aly Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 On 4. 4. 2016 at 9:40 PM, DinDiin said: Motolover, a si ti danes treniral na Jezici? On 4. 4. 2016 at 9:46 PM, motolover said: Malo sem se zapeljal, ja. Luštno, da imajo stalno postavljeno progo in če greš mimo se malo zapelješ po njej. Pa še enega simpatičnega forumaša sem spoznal. Se se peljal mimo Lj in sem skočil na Ježico se malo ogret na poligonu. Pa srečam Motoloverja, ki je že ogreval gume @Motolover je blo prav zanimivo poklepetat tam na poligonu. Svet je majhen Fotka ni vrhunske kvalitete, je pa. notranc, TakeALookAround, jskrablin in 5 others 8
izibajker Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 2 minutami, stromar-aly pravi: Se se peljal mimo Lj in sem skočil na Ježico se malo ogret na poligonu. Pa srečam Motoloverja, ki je že ogreval gume @Motolover je blo prav zanimivo poklepetat tam na poligonu. Svet je majhen Fotka ni vrhunske kvalitete, je pa. A tja lahko kar prideš, pa če inštruktorji ravno nimajo kakšnega, ki vadi za izpit, se kar lahko voziš in potreniraš?? A stožci so že postavljeni oz. a so kakšni markerji na asfaltu, kje bi morali bit?
stromar-aly Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Na vse poligone lahko prideš in tam vadiš, če je dovoz odprt in če je poligon prazen. Ljubljana, Kranj, Jesenice,... p.s. To debato smo enkrat tudi na Fejstbukovmu okrog obrnili po dolgem in počez. Če najdem link, objavim. izibajker in Urke85 2
Dark Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 (popravljeno) Če morda koga zanima dogodek v nedeljo: Motorist, pripravi se! V nedeljo, 10. aprila 2016, bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem potekal preventivni dogodek za motoriste. Dogodek, ki bo imel po zaslugi Radia 1, F-design in AMZS tudi dobrodelno noto, je namenjen vsem motoristom, ki se zavedajo, kako pomembna je priprava na začetek motoristične sezone. Motoristi, ki bodo prišli na Vransko, se bodo lahko v spremstvu inštruktorjev zapeljali po najsodobnejšem poligonu za varno vožnjo v Sloveniji, se udeležili predavanja na temo varne vožnje in si ogledali številne izdelke najrazličnejših prodajalcev motoristične opreme. Možne bodo tudi testne vožnje z motocikli različnih znamk. Dogajanje: Podjetje Čarman motosport: preventivni pregled motorja in brezplačno nastavitev vzmetenja AS Domžale: test motociklov znamk Honda in Ducati Zavarovalnica Maribor: zavarovalni paketi in prednosti Podjetje ABSC Sistem: sistem za samodejni izklop smernikov Motoristi reševalci Agencija za varnost v prometu In še več drugih. Poskrbljeno bo tudi za dobrodelnost. Radio 1 že izvaja dražbo motoristične čelade s podpisi zvezdnikov Moto GP dirkanja. Izkupiček bo namenjen Varstveno delovnemu centru Nova Gorica. F-design bo v dobrodelne namene podaril izkupiček od zbranih srečk za sliko Tima Gajserja in dražbe enega svojih najlepših motorjev, izkupiček pa bo namenjen Oddelku za invalidno mladino v Stari Gori pri Novi Gorici. To in še veliko več aktivnosti vas čaka to nedeljo v AMZS Centru varne vožnje, zato lepo vabljeni na Vransko. Popravljeno April 8, 2016. Popravil Dark nemo, notranc, stromar-aly in 5 others 8
motolover Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Dodal bi samo, da se spodobi, da podrte stožce postaviš nazaj na svoje mesto. Točke, kjer morajo biti, so označene z belo barvo. Zadnjič sem izmeril in s kredo označil pozicije za osmico, bi bilo fino, če bi jih s kako črno bravo označil, da ostanejo za naprej. Evo, tole sem postavil. izibajker in UnionJack 2
izibajker Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 9 minutami, stromar-aly pravi: Na vse poligone lahko prideš in tam vadiš, če je dovoz odprt in če je poligon prazen. Ljubljana, Kranj, Jesenice,... p.s. To debato smo enkrat tudi na Fejstbukovmu okrog obrnili po dolgem in počez. Če najdem link, objavim. A morda kdo ve ali deluje tudi poligon na Viču (ob Cesti dveh cesarjev)? Tenx.
motolover Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 7 minutes ago, izibajker said: A morda kdo ve ali deluje tudi poligon na Viču (ob Cesti dveh cesarjev)? Tenx. Deluje. Yoghurt 1
HiM Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Kolikor sem gledal je na amzs strani en obrazec, jaz sem ga izpolnil. Morda uletim v Domžalah na pumpo, če velja da se pridružim. sunnygirl 1
Dark Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 (popravljeno) Ob 8 Apr 2016 at 12:36, Dark pravi: Če morda koga zanima dogodek v nedeljo: Motorist, pripravi se! V nedeljo, 10. aprila 2016, bo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem potekal preventivni dogodek za motoriste. Dogodek, ki bo imel po zaslugi Radia 1, F-design in AMZS tudi dobrodelno noto, je namenjen vsem motoristom, ki se zavedajo, kako pomembna je priprava na začetek motoristične sezone. Udeležil sem se (in velika množica motoristov iz cele države) današnjega predstavitvenega tečaja za motoriste na Vranskem. Po mojem mnenju - odlično uspela akcija - z atraktivnim spremljevalnim programom, kot so ga obljubili organizatorji. Velika množica udeležencev pa je dokaz, da se slovenski motoristi še kako zavedano nevarnosti na vožnjah s svojim jeklenim konjičkom in da potrebujemo takšne akcije. Po besedah organizatorjev, je udeležba na letošnji akciji bila najbolj številčna do sedaj. Popravljeno April 10, 2016. Popravil Dark solorider, stromar-aly, nemo in 2 others 5
Snečer Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Moraš vedet, da je motorjev pr nas že preko 56.000, tak da tistih 100, kar jih je prišlo, ni omembe vredno. Jaz sem danes tudi mel trening varne vožnje v nekontroliranem okolju. Traktorji, blato, malo mokro, makadam, izogibanje kanalom, luknjam, opazovanje, predvidevanje, iskanje linije, primeren počitek, varno tankanje... builder 1
maus Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 Ob 5. 4. 2016 at 8:25, maus pravi: pa kaj se obremenjujete ... kdor želi naj gre, kdor ne želi pa naj ne gre ... preprosto če nekdo misli, da mu bo to pomagalo, mu toplo priporočam ampak ne sme misliti, da če ima tečaj da pol lohka diuja po cesti. ........ to sem že pred tečajem napisu js sm hodu na razne tečaje matematike, ker sem meu u srednji šoli, v prvem poučasu skos šus.... dokler se nisem sam usedu in predelal snov, ni blo nič od teh tečajev ... pri sebi moraš razčistiti ... kdor če, lahko potegne vzporednico s tečaji varne vožnje. Brez kilometrov nau nč .... pač moje mnenje ... aja ... KAWA PAWA gretzky, mladench, Kmet2 in 4 others 7
gretzky Objavljeno April 10, 2016 Opozori Objavljeno April 10, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Kakšen KTM pa je bil ? Mimo Grofa se je en siv KTM peljal zalo sunkovito in glasno. Morda se mu je pri grobem spoštovanju celo prednje kolo dvignilo v zrak. Moram priznati, da sem zgrožen, ker se je to zgodilo po mojem uspešno opravljenem tečaju na Vranskem in se mi je skoraj zaletelo, ko sem eksal šesto viljamovko. Kaj čmo, je treba poskrbeti za tekočo vožnjo. Ampak je težava, ker taki divjaki na teh oberkrajnerskih kobilah vnašajo nemir v naše nepokvarjene nedolžne duše. DAMI34, Kmet2, Frenk 67 in 2 others 5
motolover Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Da ne boste samo smetili.. http://www.24ur.com/novice/slovenija/500-motoristov-urilo-svoje-sposobnosti.html
sebar Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Just now, motolover said: Da ne boste samo smetili.. http://www.24ur.com/novice/slovenija/500-motoristov-urilo-svoje-sposobnosti.html Mama se je skor stopila k sm biu na poročilih DAMI34 in sunnygirl 2
maus Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 veseu sm za vseh 500 .... ampak res ... in to zato, ker so si želeli iti tja in so šli ... builder in DAMI34 2
solorider Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 Kaj delajo nori japonski policisti! Port Folio in gsxf750 2
motolover Objavljeno April 11, 2016 Opozori Objavljeno April 11, 2016 (popravljeno) Najbrž hudo star posnetek. VFRka, ki jo vozijo je bila v prozivodnji od 1998-2001. Zanimivo kombiniranje dveh tehnik v zavoju. V ostrih zavojih "odriva", v manj ostrih in hitrejših "obeša". P.S. Solo, povezavo kopiraj in samo prilepi. Če se ti ne prikaže pa klikni "enter", da bo filmček viden direktno na forumu! Popravljeno April 11, 2016. Popravil motolover
Scarlett Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Ob 8. 4. 2016 at 12:46, izibajker pravi: A morda kdo ve ali deluje tudi poligon na Viču (ob Cesti dveh cesarjev)? Tenx. deluje, razen ob nedeljah (bolšjak) pred 12 urami, motolover pravi: Najbrž hudo star posnetek. VFRka, ki jo vozijo je bila v prozivodnji od 1998-2001. Zanimivo kombiniranje dveh tehnik v zavoju. V ostrih zavojih "odriva", v manj ostrih in hitrejših "obeša". Kombiniraš lahko tud "odrivanje" med "obešanjem" Yoghurt in Kmet2 2
Borutt Objavljeno April 20, 2016 Opozori Objavljeno April 20, 2016 Se kdo spomni pisarniških fikusov ? No, ti fikusi so preveč plačani obešalniki za uniformo in nič drugega. Nekdo je določil datum in fikus ga je potrdil, ker naj ne bi bilo nič drugega tisti dan. Seveda sta bili že dve prireditvi na tisti dan, kar bi fikus moral vedeti. Pa nas je rešil dež in z njim prihaja nov termin. Vse lepo in prav, če ne bi fikus spet pozabil, da je tudi ta dan ena prireditev. Mi dvigujejo pritisk. Ampak, ker bo to soboto dež, bo naša prireditev prestavljena na 14.05. Zaenkrat je ta datum določen in se ga bomo držali do izrednih razmer. Vse ostale informacije bodo pravočasno posredovane. maus, DAMI34, Yoghurt in 6 others 9
maus Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 11 urami, Borutt pravi: Se kdo spomni pisarniških fikusov ? No, ti fikusi so preveč plačani obešalniki za uniformo in nič drugega. Nekdo je določil datum in fikus ga je potrdil, ker naj ne bi bilo nič drugega tisti dan. Seveda sta bili že dve prireditvi na tisti dan, kar bi fikus moral vedeti. Pa nas je rešil dež in z njim prihaja nov termin. Vse lepo in prav, če ne bi fikus spet pozabil, da je tudi ta dan ena prireditev. Mi dvigujejo pritisk. Ampak, ker bo to soboto dež, bo naša prireditev prestavljena na 14.05. Zaenkrat je ta datum določen in se ga bomo držali do izrednih razmer. Vse ostale informacije bodo pravočasno posredovane. pasulj piuuuuuuuuuuu DAMI34 1
Bmflar Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 30 minutami, maus pravi: pasulj piuuuuuuuuuuu baso jeddduuuuuuuuuuuuuuu DAMI34 in maus 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 12 urami, Borutt pravi: Se kdo spomni pisarniških fikusov ? No, ti fikusi so preveč plačani obešalniki za uniformo in nič drugega. Nekdo je določil datum in fikus ga je potrdil, ker naj ne bi bilo nič drugega tisti dan. Seveda sta bili že dve prireditvi na tisti dan, kar bi fikus moral vedeti. Pa nas je rešil dež in z njim prihaja nov termin. Vse lepo in prav, če ne bi fikus spet pozabil, da je tudi ta dan ena prireditev. Mi dvigujejo pritisk. Ampak, ker bo to soboto dež, bo naša prireditev prestavljena na 14.05. Zaenkrat je ta datum določen in se ga bomo držali do izrednih razmer. Vse ostale informacije bodo pravočasno posredovane. jebeš fikuse, js pridm k tebi, k si mi obljubil, da bom lahko sireno navijal (če ne bom v zdravilišču) Aja, pa danes, kje meriš, da pridem števec kalibrirat? maus in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: jebeš fikuse, js pridm k tebi, k si mi obljubil, da bom lahko sireno navijal (če ne bom v zdravilišču) Aja, pa danes, kje meriš, da pridem števec kalibrirat? Jz bom na Viki okrog 13...14h.... DAMI34, maus in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Jz bom na Viki okrog 13...14h.... ti boš u pojsli še cel vikend pa mogoče na kakih mehkih drogah, ne vem kaj so ti ortopedi predpisali maus, Bmflar in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ti boš u pojsli še cel vikend pa mogoče na kakih mehkih drogah, ne vem kaj so ti ortopedi predpisali Kakor češ ...jz bom tam ! Bmflar, maus in DAMI34 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se