Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Mene ne moreš "prisilit", vedno vozim svoj tempo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 (popravljeno) pred 24 minutami, Snecer pravi: Mene ne moreš "prisilit", vedno vozim svoj tempo Nikogar se ne sili! Glede na pogovor in videnem si zastavim kako hitro bova začela in nato stopnjujeva počasi tempo...verjemi,da tebe zadaj vleče,da bi še menu šu prehitet vmes in tako počasi dvigujeva tempo..pavza pogovor...i opet....men bil vedno užitek opazovati kako šofer napreduje in kako se mu smeji in je vesel... Isto me veselilo ko prišu kdo poln sam sebe kako obvlada pol sem ga pa za vsaj 4s na krog zadaj pusto... Zame je bila sanjska bodoča služba...predelal v piko... Popravljeno April 5, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Mene zadaj ne vleče, če spredaj v čredi kdo zbezlja, ne sledim, vozim svoje, po možnosti še kje ustavim in naredim kakšno fotko, da se bezlanje pošola. gusar, C eagle in Kawalir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 19 minutami, Snecer pravi: Mene zadaj ne vleče, če spredaj v čredi kdo zbezlja, ne sledim, vozim svoje, po možnosti še kje ustavim in naredim kakšno fotko, da se bezlanje pošola. Pišem o varni vožnji na Racelandu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 v kartingu? to pa lahko greva gusar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 2 urami, Snecer pravi: šel bi pogledat in se naučit kaj novega, mogoče obnovit prvo pomoč, Anćko bi šu lizat sesir, DAMI34, Kawalir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 (popravljeno) pred 23 minutami, maus pravi: Anćko bi šu lizat https://sveterotike.si/ljubezenska-lutka-jenna-jameson.html Svojo je že zlizu...bi še druge rad...pravih pač ne vidi v živo golih... Popravljeno April 5, 2018. Popravil sesir Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 37 minutami, Snecer pravi: v kartingu? to pa lahko greva Jz zdaj ne vozim več...žal meni veliko bolj kot komurkoli,karkoli... Nasplošno pa pojdi na otvoritev sezone na Raceland...en izletek iz Mb greš tja malo vidiš,podružiš,nekaj poješ in se malo zapelješ...na teh otvoritvah brezplačno z inštruktorji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 6 minutami, sesir pravi: https://sveterotike.si/ljubezenska-lutka-jenna-jameson.html Svojo je že zlizu...bi še druge rad...pravih pač ne vidi v živo golih... če gola trupla ližeš, je to zlo čudno sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Pravkar, Snecer pravi: če gola trupla ližeš, je to zlo čudno anćka ni truplo ... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 šešir o pravih truplih piše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 (popravljeno) pred 2 minutami, Snecer pravi: šešir o pravih truplih piše Pišem o Ančki...bila moja sovoznica na moto zbor pred leti (smehi pa taki)dobro potrošenih nekaj tolarjev(pač najcenejša) je ta hudič pobegnu,tako,da verjemi,da ni truplo! Popravljeno April 5, 2018. Popravil sesir XTR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 1 minute ago, sesir said: Nasplošno pa pojdi na otvoritev sezone na Raceland...en izletek iz Mb greš tja malo vidiš,podružiš,nekaj poješ in se malo zapelješ...na teh otvoritvah brezplačno z inštruktorji... Nekaj krogov se odpelje,.. jaz se za to ne bi vozil iz Maribora...sam poligon pa ni nič posebnega, marsikje drugje je bolj zanimivo postavljen. Prevelika gneča, da bi naredil konkreten trening, tak je moj vtis z lanskega tečaja... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 1 minuto, XTR pravi: Nekaj krogov se odpelje,.. jaz se za to ne bi vozil iz Maribora...sam poligon pa ni nič posebnega, marsikje drugje je bolj zanimivo postavljen. Prevelika gneča, da bi naredil konkreten trening, tak je moj vtis z lanskega tečaja... Če je gneče je obup ja,kuk vas pa pol blo?Nasplosno Sneci rad potuje,časa ima viška...pač gre na recimo lignje in če ni prevelike gužve malo odpelje..drugače pa sem se lani zelo veseli in mislil iti s skuterčkom...žal mi počutje tega ni umogočilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Ne bi vedel števila, ker so nas razdelili po skupinah. Ne me narobe razumeti, ni slabo, lahko bi bilo pa boljše... se trudijo, kar je pohvalno. Pustimo se presenetiti, morda bo letos kaj novega. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 2 minutami, XTR pravi: Ne bi vedel števila, ker so nas razdelili po skupinah. Ne me narobe razumeti, ni slabo, lahko bi bilo pa boljše... se trudijo, kar je pohvalno. Pustimo se presenetiti, morda bo letos kaj novega. vse je res, ampak prostor in čas sta omejena ... vse deluje na bazi prostovoljnega dela ... spoštujmo vsaj to, da vsaj nekdo hoče neki narest ... tudi naši Darsoci so izredno prijazni in za to porabljajo svoj prosti čas ALEŠ M, sesir, XTR in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Za tečaj v Postojni piše, da bo od 9. do 17. ure. Ker grem v soboto v Koper, bi okrog 16. ure prišel malo pogledat pa me zanima ali se bo še kaj dogajalo ali bodo zaprte skupine ali bo pasulja zmanjkalo ali ... Ima kdo izkušnjo z lanskega leta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 1 hour ago, Darko3g said: Za tečaj v Postojni piše, da bo od 9. do 17. ure. Ker grem v soboto v Koper, bi okrog 16. ure prišel malo pogledat pa me zanima ali se bo še kaj dogajalo ali bodo zaprte skupine ali bo pasulja zmanjkalo ali ... Ima kdo izkušnjo z lanskega leta? Takrat bomo verjetno že na relacijski vožnji... in, ja pasulja bo že zmanjkalo... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 Jst tui prijem u Postojno jutri. Če sm k'daj komu kejšno kafe oblublou, jutri ma priliko ga dubit C eagle in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Sm biu. Je blo. Se rokoval z @maus in skor celo uro poslušal @Borutt. Sm morou, me je gonu med stožci lucif3rka, maus, Kawalir in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Si jih izbijal ? bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 17 minutami, KARMEN1 pravi: Si jih izbijal ? Zato pa tebe ni blo,.ko je blo že vse podrto gusar, GO_Tomi, sesir in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 34 minutes ago, KARMEN1 said: Si jih izbijal ? Eden je pa res padu. V vseh vožnjah eden. sesir, Kawalir, bobi1001 in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 On 4/5/2018 at 10:22 PM, maus said: vse je res, ampak prostor in čas sta omejena ... vse deluje na bazi prostovoljnega dela ... spoštujmo vsaj to, da vsaj nekdo hoče neki narest ... tudi naši Darsoci so izredno prijazni in za to porabljajo svoj prosti čas Res je, kapo dol za vložen trud. Še komentar na letošnji dogodek na Raceland-u,... vse super, pretirane gneče ni bilo, vaje na poligonu pa spet preveč enostavne. Dobiš lažen občutek, da je vse enostavno in vse znaš, kar pa nikakor ni res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 škoda da ni nikoli posnetka, ker imam občutek, kot da je to uvajanje za program apollo Kawalir in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se