Kawalir Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 3 minutes ago, Snecer said: škoda da ni nikoli posnetka, ker imam občutek, kot da je to uvajanje za program apollo Včeraj zvečer je bil posnetek na 24kur in si lahko vsaj malo videl, kako in kaj. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 5 minutes ago, Snecer said: škoda da ni nikoli posnetka, ker imam občutek, kot da je to uvajanje za program apollo Posnetki so, samo niso za v javnost, da ne bi dobil občutka manjvrednosti C eagle in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Jaz sem bil tudi... in sem klofnil... in sem cel...in moped tudi(cevna zaščita je opravila v 0)... in se vozim...pa še ego me ne boli Blo je super, družba , predavanja, prikazi, preizkusi... Skratka splača se prit, pa čeprav samo pogledat Celo na TV sem bil... A sem zdaj kej bolj pomemben???? Sem menjal motor in se marsikaj spremeni. Sedenje, ciklistika je drugačna, itd... Been there, done that... in kot je reku šwarci: I˙ll bee back! KARMEN1, bobi1001, XTR in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 tracera si po tleh vrgel? C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 ja. In ne boš verjel, še zmer se pele sesir in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 1 minute ago, C eagle said: ja. In ne boš verjel, še zmer se pele Zakaj pa si ruknil? Kaj je bil razlog? Pri kateri vaji? Osmica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 23 minutami, C eagle pravi: Jaz sem bil tudi... in sem klofnil... in sem cel...in moped tudi(cevna zaščita je opravila v 0)... in se vozim...pa še ego me ne boli Blo je super, družba , predavanja, prikazi, preizkusi... Skratka splača se prit, pa čeprav samo pogledat Celo na TV sem bil... A sem zdaj kej bolj pomemben???? Sem menjal motor in se marsikaj spremeni. Sedenje, ciklistika je drugačna, itd... Been there, done that... in kot je reku šwarci: I˙ll bee back! As biu tist k je biu intervjujan z ženo zravn? C eagle in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 (popravljeno) 4 minutes ago, Kawalir said: Zakaj pa si ruknil? Kaj je bil razlog? Pri kateri vaji? Osmica? Ne. Ta ozek krog mi je za moment premalo potegnu in sva bila v preglobokem naklonu, pa ga nisem uspel spravit pokonci... v bistvu sva že stala, ampak preveč nagnjena 4 minutes ago, Xebec said: As biu tist k je biu intervjujan z ženo zravn? Ja, me je Olga prosila, ker so se vsi razbežali ko zajci, čim je omenila POP TV... Popravljeno April 8, 2018. Popravil C eagle maus, bobi1001 in Erik99 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Drugačno težišče, kot diversionka...... sesir in C eagle 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 57 minutami, KARMEN1 pravi: Drugačno težišče, kot diversionka...... Kar naj pove, da ima Gees adv. še višje težišče, pa je šel ves čas po kolesih. Vsake toliko tudi samo po enem sesir in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Saj to ni pomembno, kaj ima gees....... On se še ni navadil na drugačen motor! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Just now, KARMEN1 said: Saj to ni pomembno, kaj ima gees....... On se še ni navadil na drugačen motor! Zato pa sem šel tja... sam nimam nekih problemov, rabim pa pridobit občutek, ko sva dva. In to za počasno vožnjo. Normalana relacijska vožnja nama ne dela problemov... sesir in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 7 minutami, C eagle pravi: Zato pa sem šel tja... sam nimam nekih problemov, rabim pa pridobit občutek, ko sva dva. In to za počasno vožnjo. Normalana relacijska vožnja nama ne dela problemov... Kolikor vidim, ti nič ne dela problemov. Se je pač zgodilo. Jaz sem službenega že večkrat prevrnil na poligonu. Ampak vedno rečem, da sem ga položil zaradi treniranja dvigovanja motorja C eagle, Kawalir, ALEŠ M in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 biu .. naradu kontrolo in šu vse je bilo po propisima pred 13 urami, C eagle pravi: Celo na TV sem bil... A sem zdaj kej bolj pomemben???? a boš šu zdj na zvezde plešejo po poligonu KARMEN1, C eagle, .... in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 (popravljeno) Kaj se počenja na nadaljevanjem tečaju? Me mika pa na amzsjevi strani ni najbolje opisano. Je kdo od vas bil? Med brskanjem sem naletel še na nagradno igro, verjetno se je boste z veseljem udeležili. Popravljeno April 9, 2018. Popravil Belaglava Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 Razlike je v hitrosti vožnje, zaviranjem v mokrem, potem tista pomična ploščad, ki simulira zdrs prednjega in zadnjega kolesa,... Kar veliko je drugače od intenzivnega tečaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 8 urami, motolover pravi: Razlike je v hitrosti vožnje, zaviranjem v mokrem, potem tista pomična ploščad, ki simulira zdrs prednjega in zadnjega kolesa,. Očitno si bil na varni vožnji le z avtom! Al ti bi to z mopijem poizkuso,kdaj boš?Z veseljem pridem gledat... C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 Nabiti z teorijo,kot drek z vitamini...... lukec, maus, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 En feedback okoli zadnjega tečaja v PO: Teoretični del je bil zanimiv in smo dobili kar nekaj novih informacij, se mi pa zdi, da lani, ko je policija imela predstavitev, smo dobili dosti več uporabnih nasvetov. Primer: Tokrat nam je gospod večkrat ponovil, da je pomembno da znamo pravilno speljevat ovinke, policija je pa z slikami lepo prikazala, kaj pomeni če voziš na robu črte in je telo nagnejno na drugi vozni pas. Prav tako z slikami skritih kamionov, mrtvih kotov.... Tako no, se mi zdi da za enega voznika začetnika, je lansko predavanje dosti bolj odprlo oči in soočilo z realnimi težavami na cesti. Super je bilo tudi, da ste dodali gasilce. So pa sicer kar hitro zbežali, tako da naša skupina ni utegnila videt, kaj se je tam dogajalo. Hamburger je bil super Se vidimo naslednjič. Erik99, Kawalir in sesir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 1 hour ago, sesir said: Očitno si bil na varni vožnji le z avtom! Al ti bi to z mopijem poizkuso,kdaj boš?Z veseljem pridem gledat... Bil z motorjem, pelješ v ovinku in enkrat ti odnese prednje kolo, drugič zadnje. In nikoli ne veš katero ti bo odneslo, dela po svoje, ne upravlja je inštruktor. Grem spet naslednji teden, lahko prideš gledati. Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 2 minutami, motolover pravi: Bil z motorjem, pelješ v ovinku in enkrat ti odnese prednje kolo, drugič zadnje. In nikoli ne veš katero ti bo odneslo, dela po svoje, ne upravlja je inštruktor. Grem spet naslednji teden, lahko prideš gledati. pol bi moral pasti...tako kot si na video posnetku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 1 minute ago, Snecer said: pol bi moral pasti...tako kot si na video posnetku Pasti ni problem, važno je, da se pobereš in iz padca nekaj naučiš. bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 41 minutes ago, Kmet2 said: Nabiti z teorijo,kot drek z vitamini...... To pa ne bo držalo. Glede na to, da takšen tečaj varne vožnje vsaj na Vranskem traja cel dan, že od 8-ih zjutraj, je teorije bolj malo, ostalo pa je PRAKSA v varnem okolju, kjer inštruktor spremlja vožnjo udeležencev in jih popravlja, svetuje in usmerja. Ni se problem voziti hitro, večji problem se je voziti počasi in stabilno, v ta namen pa je prirejen tako rekoč cel dan vadbe. Meni ni žal, da sem šel tja in spet bom šel, ker mi je koristilo. Itak se pa vsak zase sam odloča, kam bo šel, če bo sploh šel. Pa ni namenjen samo začetnikom, saj se tudi izkušenejši lahko kaj naučijo oz. izvejo. Verjamem pa, da je nekaterih izpod časti iti tja, ker se imajo za magistre vožnje motorja. 7 minutes ago, motolover said: Bil z motorjem, pelješ v ovinku in enkrat ti odnese prednje kolo, drugič zadnje. In nikoli ne veš katero ti bo odneslo, dela po svoje, ne upravlja je inštruktor. Grem spet naslednji teden, lahko prideš gledati. Tam pasti skorajda ne moreš, ker zdrs ni tak, da bi te vrglo po tleh, je pa odlična demonstracija realne situacije na cesti, ki se lahko zgodi, in namesto, da bi takrat zmrznil ali odreagiral napačno, ali pa se potem iz padca učil na lastnih napakah (morda pa se ti ni treba več nič učiti, ker je padec zadnji), dobiš dober feeling o tem v varnem okolju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 Ne izpod časti, ampak nekako "isto" lahko narediš če se cel dan voziš po cestah, kjer se napake ne odpuščajo in vse vidiš kako dejansko izgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 (popravljeno) pred 22 minutami, motolover pravi: Bil z motorjem, pelješ v ovinku in enkrat ti odnese prednje kolo, drugič zadnje. In nikoli ne veš katero ti bo odneslo, dela po svoje, ne upravlja je inštruktor. Grem spet naslednji teden, lahko prideš gledati. Kam?in vedno nekdo opravlja mizo! Popravljeno April 10, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se