sesir Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) pred 5 minutami, Snecer pravi: pa prvo pomoč in homologacijo Prvo pomoc so gledali pred 2000..hehe Homologacije nikoli nisem imel poleg! Ce bi jo zahtevali bi jih vprasal po zdravju in prosil za stevilki clena v katerem pise,da jo potrebujem poleg! Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil sesir
maus Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 5 minutami, Tex pravi: a z kazenskimi točkami lahko plačaš udeležbo? no, bi bilo fajn, če bi lahko z tem zbijal zbrane pike .. Ne .. te lahko le v Mercatorju vnovčiš Xebec 1
Xebec Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 aj to un dogodek k se ful dobr dobi za pojest? na tem še nism biu... sesir in maus 1 1
maus Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 Pravkar, Xebec pravi: aj to un dogodek k se ful dobr dobi za pojest? na tem še nism biu... js pridem samo v kontrolo in neki pojest zaradi zasedenosti terminov, odstopim znanja željnim, svoj prostor .. pa še s padcem lahko padm sesir, Xebec in KARMEN1 1 2
C eagle Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 Jaz ga raj tm mečem po tleh kot pa na cesti...Pol si prec v središču pozornosti... ALEŠ M, KARMEN1 in maus 3
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 1 uro, maus pravi: js pridem samo v kontrolo in neki pojest zaradi zasedenosti terminov, odstopim znanja željnim, svoj prostor .. pa še s padcem lahko padm na koncu prideš, ko je skupinska, te ne morejo nagnat ti se boš težko vštulil za hrano, si preveč prepoznaven maus in KARMEN1 2
maus Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, Snecer pravi: na koncu prideš, ko je skupinska, te ne morejo nagnat ti se boš težko vštulil za hrano, si preveč prepoznaven vsak mi da en škec (grižjajćek) in sem sit ... nitko meni ne može govoriti, da neću da jedem kad hoću če ne bom pa DARS razpustu in ustanovu MAUS ... štekaš Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil maus DAMI34, Snečer, C eagle in 2 others 1 4
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 6 minutami, maus pravi: vsak mi da en škec (grižjajćek) in sem sit ... nitko meni ne može govoriti, da neću da jedem kad hoću če ne bom pa DARS razpustu in ustanovu MAUS ... štekaš pri "tebi" smo dobro jedli KARMEN1 in maus 2
Tex Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 4 hours ago, Borutt said: Dva termina sta že polna. Hvala, ker objaviš A to dva od teh štirih objavljenih ali pa so objavljeni še prosti? Bi tudi mi prišli kaj naokoli pogledat .. ps: pa se pol na licu mesta dogovorimo glede izbrisa onih viška pik in točk .. C eagle 1
Borutt Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 1 uro, Tex pravi: A to dva od teh štirih objavljenih ali pa so objavljeni še prosti? Bi tudi mi prišli kaj naokoli pogledat .. ps: pa se pol na licu mesta dogovorimo glede izbrisa onih viška pik in točk .. Od objavljenih sta dva polna, dva pa polovično zasedena. Pa nikoli ni problem, če kdo pride nenajavljeno. Odvisno, kdo se bo dogovarjal C eagle 1
solorider Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 6 minutami, Borutt pravi: Od objavljenih sta dva polna, dva pa polovično zasedena. Pa nikoli ni problem, če kdo pride nenajavljeno. Odvisno, kdo se bo dogovarjal ...pridem...
sesir Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) pred 13 minutami, solorider pravi: ...pridem... Ce rad jes "pasulj z znanjem "je pomembno,da si zjutr v vrsti pred @DAMI34 in @maus baje unadva vse pojesta....za trening pa vedno placa dost,no vsaj njuna...? Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil sesir solorider 1
Borutt Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred eno uro, solorider pravi: ...pridem... sesir in C eagle 2
C eagle Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 50 minutes ago, solorider said: ...pridem... Končno.....
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred eno uro, Borutt pravi: Od objavljenih sta dva polna, dva pa polovično zasedena. Pa nikoli ni problem, če kdo pride nenajavljeno. Odvisno, kdo se bo dogovarjal pridem XTR, Xebec, solorider in 3 others 3 3
C eagle Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 Just now, Snecer said: pridem Ti plačam kufe na OMV... sesir 1
solorider Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 19 minutami, Borutt pravi: Ti pridem motor pokazat. TakeALookAround 1
Borutt Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 21 minutami, Snecer pravi: pridem Po točke? pred 7 minutami, solorider pravi: Ti pridem motor pokazat. Bom gume gledal solorider 1
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 2 minutami, Borutt pravi: Po točke? Bom gume gledal za nepopolno prvo pomoč je lahko le opozorilo, pa tudi sicer ni pik Citiraj Sploh nisem imel namena pisati o poligonu, ampak me je Snecer opomnil, da s svojim početjem "vzgajam" cestne dirkače. Če bo kdo v opisu našel nasvet za "kolenčkanje" ali kaj podobnega za uresničitev mokrih sanj cestnih dirkačev, naj mi prosim sporoči. Bom pospravil stožce. vabiš me, da pridem pogledat
Borutt Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred eno uro, Snecer pravi: za nepopolno prvo pomoč je lahko le opozorilo, pa tudi sicer ni pik vabiš me, da pridem pogledat Lahko je, ni pa nujno Bi bil rad cestni dirkač?
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Lahko je, ni pa nujno Bi bil rad cestni dirkač? to postaneš že, če si samo gledalec?
Borutt Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 9 minutami, Snecer pravi: to postaneš že, če si samo gledalec? Se bojim, da lahko. Boš vseeno prišel?
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) pred 6 minutami, Borutt pravi: Se bojim, da lahko. Boš vseeno prišel? terminov je polno, le 6.4. vidim na FB, da bo prepolno, ker pride zvezda fbja en dan pa bi lahko prišel malo pogledat, a ne, da vidim, kako to izgleda Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil Snecer
Borutt Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 4 minutami, Snecer pravi: terminov je polno, le 6.4. vidim na FB, da bo prepolno, ker pride zvezda fbja en dan pa bi lahko prišel malo pogledat, a ne, da vidim, kako to izgleda Nimam FB. Kdo je ⭐️? Kar pridi. Boš videl, kako se vzgaja cestne dirkače ALEŠ M in sesir 2
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Nimam FB. Kdo je ⭐️? Kar pridi. Boš videl, kako se vzgaja cestne dirkače poleg @maus še njegova prijateljica maus, Xebec in KARMEN1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se