MzM Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 15. BLAGOSLOV IN SREČANJE PRI NOVI ŠTIFTI 27. APRILA 2013 od 10. ure zbiranje 12.00 blagoslov - pat'r Niko druženje, glasba, dobra hrana bogat srečolov Organizator: MzM -Motoristi za Motoriste Vsa zbrana sredstva gredo v sklad za pomoč poškodovanim motoristom ali članom njihovih družin. več na www.mzm-slo.com
motofrik Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Spominski pin bo v znamenju...česa? Pridem.
MzM Objavljeno April 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2013 Spominski pin bo v znamenju...česa? Pridem. Letos bo priponka posvečena 15-letnici na edinstvenem kraju. Pin pa je predstavljen na naši spletni - Kaj pa smerokaz-dajmo dober zgled! JONI 46 1
baddad Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Blagoslov ali evolucija? Leta 1882 je umrl pomemben angleški znanstvenik Charles Darwin. S svojim delom velja za utemeljitelja razvojnega nauka v naravoslovju in teorije o naravnem izboru vrst organskega sveta. Darwin je prve ideje o zgodovinskem razvoju živih bitij dobil na znanstvenem potovanju okrog sveta med letoma 1831 do 1836, ki se ga je udeležil kot naravoslovec na kraljevi ladji Beagle. Svojo teorijo je izoblikoval šele leta 1858, kmalu zatem pa je objavil znanstveni članek Nastanek vrst in naravni izbor. Njegova teorija je doživela veliko napadov, zlasti cerkvenih. Svoj nauk o evoluciji je razvil po lastnih raziskavah in pod vplivom Malthusovega nauka in se po njem imenuje darvinizem. Z njim je ovrgel Cuvierovo mnenje o nespremenljivosti vrst in Lamarckov razvojni nauk. Leta 1859 je izdal svojo najbolj odmevno knjigo O izvoru vrst, ki je bila prava senzacija v 19. stoletju. Verni katoličani oziroma protestantje, takrat in še zdaj največja religija v Veliki Britaniji, so začeli izobčati Darwina Snečer 1
ForU2 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Seveda pridem!!! Vreme bo in potem še malo do primorske.... Že zato, da bom potem kakšno fotko "baddadu" poslal, ker vidim, da obožuje blagoslove, pa se jih žal ne more udeležiti.....ker motorira samo po internetu Ps. Ja, če bi Darwin tebe poznal....mu vse teorije padejo! Ker so opice najprej iz tebe...potem pa naprej.....ker se ti ne da dopovedat, da se spelji s svojim filozofiranjem iz takih in podobnih tem!!! Hvala vnaprej!.....a moram narisat? :glare: HyperJack, Rocky, Žan96 in 1 other 4
baddad Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Škof Brodet za Zvon 3 press: »April je čudovit mesec, čas ko prihaja Pomlad. Najprej smo v polni Stolnici pokopali škofa Rožmana, ki se je tako čudovito vrnil iz ZDA in zdaj, dragi moji v čudoviti Novi Štifti, ta krasen blagoslov motoristov in to na dan OF. Si predstavljate, ta čudovit prizor, ko tisoč motoristov kleči pred božjim pastirjem in to na dan OF! Res je, dragi moji, Pomlad prihaja! Še je upanja za to čudovito deželo. Tako mi bog pomagaj! »
HyperJack Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 (popravljeno) Zanimivo ja, kako nekateri hočete doakazati svoje prav, sem kristjan, pa grem na Štifto zaradi dobre družbe in ne zato, da me zadane žegnana kaplja. Ko se zbere toliko motoristov na kupu isto mislečih, to je šele tista prava energija ki dela čudeže.. Popravljeno April 21, 2013. Popravil HyperJack igorkr 1
urkoman Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 evo baddad, da si malo spocijes od vseh teh bozjih žegnov sayo, SLVR in Mia 3
SLVR Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Žegnana voda še za pit ni dobra! :grrr Važna je družba - zato če bo le možnost priletim tudi jaz!
Efendi Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Zanimivo ja, kako nekateri hočete doakazati svoje prav, sem kristjan, pa grem na Štifto zaradi dobre družbe in ne zato, da me zadane žegnana kaplja. Ko se zbere toliko motoristov na kupu isto mislečih, to je šele tista prava energija ki dela čudeže.. Mnoooogo motoristov na kupu - to ni samo prava energija - TO je prava religija
HyperJack Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Mnoooogo motoristov na kupu - to ni samo prava energija - TO je prava religija Tudi tako se da razlagat ja No vreme na Bogu vetra iz dneva v dan napoveduje lepši konec tedna, mogoče le ne bo tako kislo Pet 26.4 25 C JZ 7 m/s Sob 27.4 22 C JZ 9 m/s igorkr 1
MzM Objavljeno April 23, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2013 Vreme bo. Kisli so lahko le ljudje pa kumarce. Zivnorc, hoyla in igorkr 3
baddad Objavljeno April 24, 2013 Opozori Objavljeno April 24, 2013 Pridite in skupaj očistimo podobo Boga! - Pater Niko Radio Ognjišče press shibby 1
sayo Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 Daj BOG povej iz PRVE ROKE kakšno bo vreme v soboto
yamaha Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 Poglej na ARSO, al ti še link prlimam?? Daj BOG povej iz PRVE ROKE kakšno bo vreme v soboto
motofrik Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 Se vidimo. Kar rezerviram en plac v prvi vrsti, he-he...
repca01 Objavljeno April 25, 2013 Opozori Objavljeno April 25, 2013 Bi šel, pa ne vem kje naj grem. Vsloveniji sta dve Novi štifti. Ali je to na primorskem, ali okoli Gornjega grada? Se opravičujem za mojo nevednost.
MzM Objavljeno April 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2013 Bi šel, pa ne vem kje naj grem. Vsloveniji sta dve Novi štifti. Ali je to na primorskem, ali okoli Gornjega grada? Se opravičujem za mojo nevednost. Ne na primorskem in ne okoli Gornjega grada, ampak pri Ribnici na Dolenjskem. LJ - Ribnica v Žlebiču desno proti Sodražici, potem pa že vidiš cerkev na hribu. sayo 1
baddad Objavljeno April 26, 2013 Opozori Objavljeno April 26, 2013 Se vidimo. Kar rezerviram en plac v prvi vrsti, he-he... Ah, blagoslov, to bo čudovita, zagotovo transcedentalna izkušnja, ko te bo pater Niko pošprical direkt po obrazu.
stuhec Objavljeno April 26, 2013 Opozori Objavljeno April 26, 2013 Kdaj kje kaj startate iz Lj ? Pa kje bo trasa
MARE 65 Objavljeno April 26, 2013 Opozori Objavljeno April 26, 2013 Ah, blagoslov, to bo čudovita, zagotovo transcedentalna izkušnja, ko te bo pater Niko pošprical direkt po obrazu. Ja in se bomo vsi začeli topit...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se