OrangePower Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 Nekako se počutim osamljenega , pa me zanima če je še kje kakšen z Pomarančo, da se dobimo in izmenjamo kakšno anekdoto pa tudi naredimo kakšno skupno vožnjo. Je kdo za stvar?
OrangePower Objavljeno Maj 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Zgleda da sem osamljen primer, vsaj kombinacija KTM SD in berem forum... Saj lahko se komot še kakšen drugi KTM priključi zraven bomo kakšno rekli, recimo KMETOV™ traktor me zanima
CeneR Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Zgleda da sem osamljen primer, vsaj kombinacija KTM SD in berem forum... Saj lahko se komot še kakšen drugi KTM priključi zraven bomo kakšno rekli, recimo KMETOV™ traktor me zanima lp Lahko se dobimo in naredimo krajšo vožnjo. predlog: izlet na Jezersko do jezera na "župo" nato pa do Žel.Kaple. Cene
djfelix Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Js sem tut za stvar Cene Avstrijska stran je OK sam sam do njej pa lahko samo ti z tvojo kozo prideš k se prej še malo endura greš :-))
OrangePower Objavljeno Maj 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Se pravi da so ceste OK tam čez? Je še kaj peska? Lahko se dobimo na župi točno ob poldne potem pa sosede tam čez pogledat Jaz bi bil za stvar proti koncu meseca, prej ne bo časa, kaj menite?
T 120 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Pa pridem še jaz, če bo kaj s srečanjem oz. vožnjo. L.p.
OrangePower Objavljeno Maj 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ooo, sej mogoče se pa nas nekaj najde, le tako naprej
CeneR Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ooo, sej mogoče se pa nas nekaj najde, le tako naprej bo še župe zmanjkal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se