Skoči na vsebino

TuneECU

Priporočene objave

Objavljeno

Jaz sem po montaži drugega lonca dal gor drugo mapo (namensko zanj) in razliko je res občutiti.

Objavljeno

valda da moreš mapo zamenjat drugače dela motor ponavadi samo še slabše :D

Objavljeno

Glede kabla (katerega izbira mnogim tudi na tujih forumih dela težave): jaz sem svojega naročil pri dobavitelju, ki ga priporočajo tudi avtorji TuneECU. Stvar preverjeno dela, cene so dokaj primerljive, ne vem zakaj bi naročal drugje.

Objavljeno

Glede kabla (katerega izbira mnogim tudi na tujih forumih dela težave): jaz sem svojega naročil pri dobavitelju, ki ga priporočajo tudi avtorji TuneECU. Stvar preverjeno dela, cene so dokaj primerljive, ne vem zakaj bi naročal drugje.

govora je o novi verziji mape za slip on, po kateri so pol bli eni problemi z vžigom, tko da sm jst pač pustila gor "ta staro" verzijo za slip on auspuh, katero je jerman dal gor.

kabel je pa od lonelec, dela brez problemov.

Objavljeno

kabel je pa od lonelec, dela brez problemov.

Tudi moj.

Objavljeno

mene tudi en paket za Vrageca čaka na carinski pošti...luštn vikend se obeta.  :)

Objavljeno

Ta kabel bi delal na pomaranci? Se ga da sposodit?

Objavljeno
Objavljeno

mam vmesen del od obd konektorja do katooma rabim samo USB-OBD se pravi glavni kabel.

Sem se pa ravno z AJ pogovarjal tako da sem rešil zadevo...

Bom malo testiral :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!