madbiker Objavljeno Julij 16, 2013 Opozori Objavljeno Julij 16, 2013 Gledal sem cene po nemčiji od posameznikov, ko prodajajo HD za okoli 11000 EUR Zanima me koliko je pol z uvozom? Recimo tale mi j všeč http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/harley-davidson-dyna-street-bob-ansbach/181383183.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=10300&makeModelVariant1.modelDescription=street+bob&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&negativeFeatures=EXPORT Koliko je pol uvoz in stroški, a moreš še pol davek 20 % plačat?
MARJA Objavljeno Julij 16, 2013 Opozori Objavljeno Julij 16, 2013 http://www.motosvet.com/tabla/topic/25189-nakup-uvoz-homologacija-in-registracija-rabljenega-motorja-iz-tujin/page-27 Tule boš našel vse kar te zanima
madbiker Objavljeno Julij 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2013 se pravi merwersteuerja ne plačam? A je to ddv? Mi lahko kdo na hitro razloži? Rabim notarsko pogodbo, coc in odjavljeno prometno od prodajalca. nato tablice začasne da se pripeljem iz tujine. Nato v kopru homologiram, zakaj je samo v kopru mogoče ? Ali moram še plačat 20 % davka, potem je cena nekje 14000 in ne 11500
Coban Objavljeno Julij 16, 2013 Opozori Objavljeno Julij 16, 2013 Gledal sem cene po nemčiji od posameznikov, ko prodajajo HD za okoli 11000 EUR Zanima me koliko je pol z uvozom? Recimo tale mi j všeč http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/harley-davidson-dyna-street-bob-ansbach/181383183.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=10300&makeModelVariant1.modelDescription=street+bob&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&negativeFeatures=EXPORT Koliko je pol uvoz in stroški, a moreš še pol davek 20 % plačat? Eni imate res denar za stran metat ! Kolega je komaj prodal pred parimi dnevi BMW-eja K-aja 1200 letnik 2007 nova cena z vso dodatno možno opremo 17K € +z samo 18 000 Kilometri, motor kot nov nikoli na tleh narejena oba servisa (servisna knjižica + računi) za "samo" 6K € realno vreden dva taka"kupa"železa HD kot ti kupuješ ! !
motolover Objavljeno Julij 16, 2013 Opozori Objavljeno Julij 16, 2013 Če mu je všeč Harley, naj ga kupi, kaj modruješ o poprodajni vrednosti. Nakup motorja nikoli ni nekaj racionalnega in ga vedno vodijo čustva, ne razum. DXR16, zverac, mitjag in 4 others 7
motolover Objavljeno Julij 16, 2013 Opozori Objavljeno Julij 16, 2013 se pravi merwersteuerja ne plačam? A je to ddv? Mi lahko kdo na hitro razloži? Rabim notarsko pogodbo, coc in odjavljeno prometno od prodajalca. nato tablice začasne da se pripeljem iz tujine. Nato v kopru homologiram, zakaj je samo v kopru mogoče ? Ali moram še plačat 20 % davka, potem je cena nekje 14000 in ne 11500 MwSt, IVA, DDV, PDV to je vse isto = davek na dodano vrednost. Glede prevoza je najbolje, da ga naložiš v kombi ali na prikolico. Če je motor rabljen je DDV že plačan, pri nas plačaš homologacijo in DMV. Če v tujini kupuješ od dilerja, ti on vse uredi glede papirjev za izvoz, za nakup od fizične osebe je malo bolj komplicirano, a vseeno izvedljivo. Na netu najdeš polno informacij na to temo.
madbiker Objavljeno Julij 17, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2013 ja res je drag, 12000 za 3 lta star motor, ampak harlery je harley, drugače pa dobiš nonjo 3 leta staro 600 za 6000 eur, sam maš večjo šanso da si hin na ninji kot na harleyu
c3c Objavljeno Julij 17, 2013 Opozori Objavljeno Julij 17, 2013 Gledal sem cene po nemčiji od posameznikov, ko prodajajo HD za okoli 11000 EUR Zanima me koliko je pol z uvozom? Recimo tale mi j všeč http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/harley-davidson-dyna-street-bob-ansbach/181383183.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=5&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=10300&makeModelVariant1.modelDescription=street+bob&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&negativeFeatures=EXPORT Koliko je pol uvoz in stroški, a moreš še pol davek 20 % plačat? motor je bomba bos dal za pelat.
Priporočene objave