Klemmy Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Lep pozdrav Kot je že napisano, me zanima omenjeni motocikel, ki ga ni novega na voljo že kar nekaj let, pa vendar me zanima, če ga je kdo imel in kakšne izkušnje je imel z njim. Zanimati me je začelo, ko sem videl (slišal) tole http://www.youtube.com/watch?v=jy7TPhmyask
ciciban Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Forumaš 503bobbers je nalepil nekaj slik omenjene lepotice v svojo temo. Mislim, da ga je pred mnogimi leti imel tudi forumaš Mina. Če mene vprašaš je bil to posrečen motor, ker je bil enostaven. Za nekoga, ki so mu všeč klasični motorji in noče zapravit celega premoženja je SR lepo izhodišče. Kolikor sem bral na spletu tudi za vozit ni napačen.
MiNa Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Omenjeni motor sem imel pred leti (skoraj 1/4 stoletja) odlicna in neunicljiva zadevica. V evropo prihaja moderna verzija SR400 (moja ze cedi sline). Za danasnje razmere podhranjen, za nekatere, vendar nezahteven za voznjo in vzdrzevanje.... thumper 1
Klemmy Objavljeno Avgust 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Nezahteven za vožnjo in vzdrževanje pa še kakšen bolj odprt izpuh, pa ima zvok, da misliš, da bo izza ovinka priletel kakšen Norton iz 50-ih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se