boro121 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Mene zanima če je možno Yamaho fz8 blokirati na 35 Kw, da se da vozit z A2 izpitom ? Drugače bi brez problema izbral Fz6, ampak mi je Fz8 bistveno lepša
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Mene zanima če je možno Yamaho fz8 blokirati na 35 Kw, da se da vozit z A2 izpitom ? Drugače bi brez problema izbral Fz6, ampak mi je Fz8 bistveno lepša Ne, ker izvorna moč presega 70kw.
nxyz Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Blokiraš jih lahko, če obstaja blokada zanje ampak to ne pomeni, da je legalno. Če izvorna moč ne presega 70kw, jih lahko blokiraš na 35kw ali če izvorna moč ne presega 50kw, jih lahko blokiraš na 25kw in si legalen, vse ostalo ni legalno. Je pa o tem že čisto preveč napisanega na forumu ampak je očitno treba vedno znova spraševati.
Bear Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 uvozi motor (že blokiran) pa bo legalno
fredi71 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 Vprašaj v Mariboru Moto-Nautika, uredijo z vpisom
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se