UnionJack Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 (popravljeno) tlele mas parkplac okol kerga jih pouhn spi. tud moji frendi s hd so tam, precej posebni na prvo žogo ampak če nisi komunikacijski analfabet boš hitr zrihtu.... šotorček sevede, loh pa tud na odprto near Panoramaweg 2, 9581, Austriahttps://goo.gl/maps/QTmcNEZdmY22 tegale npr neboš mogu zgrešit Popravljeno September 8, 2016. Popravil UnionJack Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 Včerajšnji vtisi bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 Bil v četrtek, gor prišel okoli četrte ure, rezerviral dve demo vožnji (Fat Bob in Rod king classic). Za Fat Boba: Če bi ga kupil, lahko moja draga vse vibratorje pri bajti stran pomeče. Eno samo tresenje in komaj kaj vožnje - al pa jaz ne znam. Hitro po startu sem imel mravljince v nogah, balanca dokaj ozka, vožnja deluje nesigurno, skratka zame nevozno drgetajoče staro železo. Road king je bil precej bolj uglajen, čeprav še vedno tresoč, nisem pa se mogel navaditi na plošče in menjalnik na vago, pa tudi šipa mi je segala ravno pred oči. Od vseh do sedaj me je navdušila le lanska vožnja z V-Rodom, pa še tam le agregat, ki zelo lepo potegne, položaj sedenja pa pač za mazohiste (pa vozim čoperja). Vzdušje spet krasno, malce preglasno, ampak to pač sodi zraven (ljudje se vsedejo zraven ceste, pijejo pivo in samo gledajo in poslušajo) Pogledal sem še Indiane in Victorye, pa so bile v glavnem predelave, se spet vsedel na svojga Ve-eNa in zadovoljen z njim počasi odpujsal domov. Pa drugo leto spet. Lani sem bil v nedeljo, pa so na veliko pospravljali, ob 12. pa so že odpirali cesto za čivile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikii Objavljeno September 10, 2016 Deli Objavljeno September 10, 2016 (popravljeno) Faakersee ... super, kot vedno Zanimiva družba, nepregledne kolone motorjev, glasnoooooo ... ni da ni 20160909_152329.mp4 20160909_152516.mp4 Wild west Mad Max Popravljeno September 10, 2016. Popravil Nikii DXR16, Maximus, UnionJack in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno September 10, 2016 Deli Objavljeno September 10, 2016 toliko motorjev na kupu še nisem videl. zna bit to letos rekord. Fascinantno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno September 10, 2016 Deli Objavljeno September 10, 2016 Mal provokativno..., ali je kaj (in kje da ne zgrešiš) pomebnega za videt? Ali je samo štanti, kot na novoletnem, pa pač s priokusom motorjev (polno teh)? Če ne, je to pač sejem kot sejem, gužva ljudi (in motorjev namesto avtov). Drugače je bilo pa lepo videti toliko ljudi in motorjev na kupu. Sprašujem se ali sem kaj zgrešil... Me je pa presenetilo število motoristov v kratkih hlačkah in majčkah, pa ne samo na promenadi, tudi na cesti. Pa da so bili vsi sprehajalci brez opreme, in tudi nobene na motorjih, razen čelad. Kot da so bili vsi kratkohlačniki na motorjih ali pa kemperji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno September 11, 2016 Deli Objavljeno September 11, 2016 Včeraj. Tits. Tomos & Tank Maximus, Bostjan L, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno September 13, 2016 Deli Objavljeno September 13, 2016 Ob 11. 9. 2016 at 8:39, stenc55 pravi: Ja fajn je blo in gužva tudi. Mene pa nisi u kamero ujel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Julij 29, 2017 Deli Objavljeno Julij 29, 2017 Pozdravljeni. Jutri se odpravljam, pa me zanima kje parkirati in kje je kakšna dobra plaža Grem prvič, nekaj sem Googlal, sam vseeno vprašam vas, ki ste že bili, ker eno je Google drugo so življenjske izkušnje. Za vse info, hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 31, 2017 Deli Objavljeno Julij 31, 2017 Tam je "vse" privat in ograjeno, tako da če najdeš kakšno dobro plažo... Jaz sem se parkrat kopal "za cesto" (par klopc in malo trave) . Ko je HD srečanje se da parkirati ob cesti, kako je v "normalnem" stanju pa ne vem (verjetno na parkirišče 300-400 m stran) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno September 3, 2018 Deli Objavljeno September 3, 2018 Kdaj greste v Petek ali v Soboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno September 5, 2019 Deli Objavljeno September 5, 2019 VID_20190905_151944.mp4 sunnygirl in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno September 6, 2019 Deli Objavljeno September 6, 2019 Vsi ki ste sli en krog okoli jezera vas je skoraj zagotovo v objektiv dobil www.stormphotos.fr Svojo sliko najdete na njihovi strani. Printscreen je đabe, dobra resolucija 10€, hq 15€ ? izibajker in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se