lukec Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Pozdravljeni.Ima kdo izkušnje iz misana kje kampirati,dobre pozicije ob pisti.............Hvala LP L
fasttrack Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 (popravljeno) Jaz grem ponavadi na Prato 1 kjer vidiš velik proge, ampak do sedaj še ni blo zaslona tako da si bolj v temi pri kvalifikacijah.... men osebno najbolša tribuna je Brutapela, vidiš lep del proge pa za sedet je, sam ko je dražja... to je ponavad vr46 fan klub tribuna. Na tribuni B ne vidiš tolk proge ampak je zvok vrhunski k tam lih prbijajo z ovinka... Tolk sem uspel sprobat do zdej:) Za kamping pa ne vem... Popravljeno Avgust 28, 2013. Popravil fasttrack
lukec Objavljeno Avgust 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Jaz grem ponavadi na Prato 1 kjer vidiš velik proge, ampak do sedaj še ni blo zaslona tako da si bolj v temi pri kvalifikacijah.... men osebno najbolša tribuna je Brutapela, vidiš lep del proge pa za sedet je, sam ko je dražja... to je ponavad vr46 fan klub tribuna. Na tribuni B ne vidiš tolk proge ampak je zvok vrhunski k tam lih prbijajo z ovinka... Tolk sem uspel sprobat do zdej:) Za kamping pa ne vem... hvala.če se srečamo dobiš za cedevito
fasttrack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 uh.... letos me na mojo grozo ne bo
Ogla Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Mene pa zanima, kako je na tej dirki z vstopnino za otroka starega 4 leta? Kolikor sem prebrala je vstop prost do 12 leta, ce je tam z odraslim in ce ni zasedeno. Kaj to pomeni, da se lahko zgodi, da me ne bodo z njim spustili noter, ce bi bila gneca? Kupili smo karte za prato 1 in prato 2. Je to na travi, kot v Brnu na G-ju ali C-ju? Kje ste prespali?
fasttrack Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 (popravljeno) http://www.google.si/imgres?imgurl=http://put.edidomus.it/dueruote/news/foto/2maooa.jpg&imgrefurl=http://www.dueruote.it/notizie/motogp-2009/misano-informazioni-utili---&h=760&w=1200&sz=132&tbnid=7n1u-cMCQ7gBPM:&tbnh=76&tbnw=120&zoom=1&usg=__3H-ohGRmQWlqHHfcmuX_Z0_0v5o=&docid=yJLyXo16tqMAFM&sa=X&ei=KIsgUqT1FMit4ASqm4HAAg&ved=0CC0Q9QEwAQ&dur=276 Prato 1 in 2 so na travi. Kolkr jst zastopim advertising na misano strani velja ta promocija za tribune... PROMOZIONE FAMILY : Su tutte le Tribune Biglietto Adulto + Biglietto Bambino 0-12 al prezzo del singolo biglietto per tutti i periodi di vendita, fino a disponibilitŕ posti! (non valido per la Tribuna Ducati) http://www.misanocircuit.com/ Popravljeno Avgust 30, 2013. Popravil fasttrack
Ogla Objavljeno Avgust 31, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2013 Mene pa zanima, kako je na tej dirki z vstopnino za otroka starega 4 leta? Kolikor sem prebrala je vstop prost do 12 leta, ce je tam z odraslim in .ce ni zasedeno. Kaj to pomeni, da se lahko zgodi, da me ne bodo z njim spustili noter, ce bi bila gneca? Kupili smo karte za prato 1 in prato 2. Je to na travi, kot v Brnu na G-ju ali C-ju? Kje ste prespali? Mene pa zanima, kako je na tej dirki z vstopnino za otroka starega 4 leta? Kolikor sem prebrala je vstop prost do 12 leta, ce je tam z odraslim in .ce ni zasedeno. Kaj to pomeni, da se lahko zgodi, da me ne bodo z njim spustili noter, ce bi bila gneca? Kupili smo karte za prato 1 in prato 2. Je to na travi, kot v Brnu na G-ju ali C-ju? Kje ste prespali?
lukec Objavljeno September 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2013 ali ste karte kupili pred dirko al prek spleta?
a79 Objavljeno Avgust 20, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2015 OK, Misano 2015. Je ze kdo tukaj potoval na dirko prek TC motoshopa? Kaksna je organizacija? Letos se mi zdi, da je ponudba ugodna. Katere tribune so ok, da vidis vsaj par ovinkov iz primerne razdalje? Hvala
ton1 Objavljeno September 2, 2015 Opozori Objavljeno September 2, 2015 Če kdo rabi karte za tekmo(nedelja)Prato1+2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se