hilerf Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Zdravo zanimam se za nakup enega od v naslovu teme navedenih motociklov. A se ne morem odločiti katerega bi izbral. Če kdo karkoli ve o enem ali o drugem motociklu, ima izkušnje z njim ali mi zna kakorkoli že pomagati je njegov komentar zelo dobrodošel. LP
nxyz Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 O ninji 250 vem, da obstaja tema, si lahko tam pogledaš, če te kaj posebnega zanima pa vprašaj. Odločiti se boš moral pa sam, saj ga boš ti vozil
smasher Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 (popravljeno) Pobrskaj malo po forumu mislim da sem videl nekje primerjavo, drugače jih je na netu ogromno vseh jezikih to sta najbol primerjana motorja po mojem mnenju. In ko sem tudi sam malo gledal precej teh testov je tako da ninja je morda na progi hitrejša, honda je pa bolj uporabna ker ti je ni treba gnat tolko v obrate in ima navor pri nižjih obratih tako da za navadne ceste sta tam tam. Uprašaj koga od uporabnikov ki so v temi ninja 250 (nxyz, tintin... ) P.s.: to uprašanje bi lahko postavil v temi nakup 250-tke, da se ne odpira tolko podobnih tem Popravljeno September 4, 2013. Popravil smasher
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se