Skoči na vsebino

Oktanfest Maribor.... 13-14 September 2013 Dvorana Tabor


m109r

Priporočene objave

Oktanfest Maribor    13-14 SEPTEMBER 2013,    dvorana Tabor

 

Oktanfest je nova prireditev, ki bo letos v Mariboru prvič. Dogodek je koncipiran kot edini tovrstni festival, namenjen širši zainteresirani javnosti, tudi Evropski. Z revijo Bikers world združujemo različne segmente predelovalskih vod, saj smo tudi Slovenci na tem področju zelo aktivni. Naša custom-predelovalska scena je na vrhunskem nivoju, prepoznavna pa v širšem prostoru in javnosti še ni. Ogromno idej se razvija in uresničuje v najrazličnejših delavnicah in čas je, da to pokažemo.

Vsem ljubiteljem, predelovalcem in akterjem v tej sceni (Vam) posvečamo ta »praznik«. Počasi se bliža konec lepega vremena, vozili bomo vedno manj in se zaprli v delavnice, se posvetili delu in razmišljali.
Ni naključje, da se v ta namen oživlja Športni park Tabor. Športni objekti Maribor so nam tako namenili asfaltne in zelene površine okrog ledne dvorane, kjer bo mesto našega »poklona gorivu«.

Tisoč petsto kvadratnih metrov pokritih razstavnih površin, promenade predelanih motorjev in avtomobilov, camp prostor z nočnim koncertnim dogajanjem,motorshow in DJ-i za gledalce,... Vse kar v tak dogodek sodi, bo tukaj. Seveda se računa na podporo klubov in združenj, tudi avtomobilske scene, od tuninga in stylinga, do dirkačev in avdiofilov. Motoristična združenja nas zelo podpirajo, tako tudi Free Riders PMC, ki so nepogrešljiv del projekta in soorganizator.

Vsebin je nedvomno dovolj, svoje obiske pa so najavili številni priznani iz mednarodne scene. Videli bomo lahko eksponate, ki se pojavljajo na različnih strokovnih sejmih, tukaj bodo zmagovalci različnih kategorij. V sklopu obrobnega dogajanja bomo tudi priča okupacije Glavnega trga, kjer bo ob shodu možno videti in doživeti del tega, čemu bomo priča na samem prizorišču. Tudi ekshibicijskih voženj na območju štajerske metropole že desetletja ni bilo - zdaj bo.

Maribor ni naključje za umestitev tega dogodka. Precej veliko mesto, polno simpatizerjev, z zgodovino v avtomobilski industriji, hkrati pa dolgoletna zibelka tehničnega znanja.
Vsi radi spremljamo tuje produkcijske oddaje na te teme in hkrati bi bilo lepo videti in vedeti, da to imamo doma. Namen je predstaviti različne scene avto-moto segmentov, povezati kreativce, projektante in združiti tehnične navdušence. Spodobilo bi se, da se združimo vsaj na tem področju. Čas je, da nekaj ukrenemo; »moramo« delati naprej, izmenjavati znanje in vedeti, kaj kdo dela. Naši hobiji se gibljejo na različnih cenovnih nivojih. Zainteresirani javnosti pokažimo, kaj entuziazem zmore kljub omejenim proračunom. Prav bi bilo, da se povežemo! Prepričani smo, da tako tudi bo.

Z vašo pomočjo, obiskom, podporo

 

Vaš Organizacijski odbor

post-29545-0-70802800-1378848676_thumb.jpg

post-29545-0-12483000-1378848687_thumb.jpg

post-29545-0-57370500-1378848733_thumb.jpg

post-29545-0-93199900-1378848809_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!