ezba Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Sem nov na temu forumu, in me zanima, če je še zmerom tako, da če imaš AM kategorijo vozniškega izpita, in želiš narediti a1 kat. moraš opraviti prvo pomoč, cpp test in 9ur vožnje, ali moraš opraviti vse ponovno? hvala za odgovor
macak333 Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Vse na novo, razen prve pomoči ne rabiš.
aleksandergabriel Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Pa 20 ur je minimalno
Borutt Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 Vsakič se mi zdi zanimivo, ko nekdo sprašuje, naprimer, kako napredovati iz kategorije AM v A1. Zakaj ? Ker obstajajo avtošole, katere se ukvarjajo samo z opravljanjem vozniškega dovoljenja in vedo vse o opravljanju vozniškega izpita. Naj bi vedeli vse. Se sprehodiš do avtošole in vse zveš iz prve roke. Simpl. Ali pa jim pošlje elektronsko sporočilo in ravno tako zveš. Ampak ne, je bolj enostavno spraševati po forumu. Potem pa je en milijon odgovorov, pa noben pravilen, vsi samo nekaj slišijo na 24ur ali Tedniku, preberejo Žurnal ali kakšno mašno knjigo, pa potem samo mešajo meglo in zavajajo. Veliko se zve na forumu, vendar je tudi veliko vprašljivih strokovnjakov, kateri živijo pretežno v sanjah samih sebe. Ezba, pojdi v avtošolo po informacije. Bo najbolj zanesljivo.
aleksandergabriel Objavljeno September 23, 2013 Opozori Objavljeno September 23, 2013 a ni 22? Eni rečejo 20, eni 22, eni 23. Jaz točno ne vem, ko sem delal še ni bilo minimalnih ur, vsekakor pa ni 10 ur. Se pa strinjam z Borutt-om, ni mi pa jasno od kod ljudem ideja da najprej vprašaš na foromu, namesto da pošlješ mail, v tem primeru avtošoli. Napor ki ga opravilo zahteva je isti
bobiboss Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Vsakič se mi zdi zanimivo, ko nekdo sprašuje, naprimer, kako napredovati iz kategorije AM v A1. Zakaj ? Ker obstajajo avtošole, katere se ukvarjajo samo z opravljanjem vozniškega dovoljenja in vedo vse o opravljanju vozniškega izpita. Naj bi vedeli vse. Se sprehodiš do avtošole in vse zveš iz prve roke. Simpl. Ali pa jim pošlje elektronsko sporočilo in ravno tako zveš. Ampak ne, je bolj enostavno spraševati po forumu. Potem pa je en milijon odgovorov, pa noben pravilen, vsi samo nekaj slišijo na 24ur ali Tedniku, preberejo Žurnal ali kakšno mašno knjigo, pa potem samo mešajo meglo in zavajajo. Veliko se zve na forumu, vendar je tudi veliko vprašljivih strokovnjakov, kateri živijo pretežno v sanjah samih sebe. Ezba, pojdi v avtošolo po informacije. Bo najbolj zanesljivo. :grim
Snatcher Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Evo vam iz prve roke povem da je 20 ur obvezno da se lahko prijaviš na izpit, potem imaš pa še priporočeno 1 ogrevalno uro in 1 uro same glavne vožnje kar je 22
rosse20 Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 20ur + 1 izpita = 21 ur to 100% velja. vsaj pri meni gre večina motoristov po tem izračunu na izpit. namreč, po zakonu: - 1. stopnja: 1 ura - 2. stopnja: 7 ur - 3. stošnja: 12 ur. aja... to sicer velja za vse kategorije (ne tiste s prestopom A1->A2 in podobno), samo pri B kategoriji je zelo malo takšnih, ki gredo s temi urami na izpit. pri A, C in E, pa je to kar praksa (vsaj pri nas).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se