m0f0x Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 (popravljeno) Ne vem če poznate ameriški Ride of the Century, zato lepim link. http://youtu.be/pCqGTx7PydA A obstaja kaj podobnega pri nas oz. bi bilo to izvedljivo? Se bi npr. zbrali v Logatcu in naredili kako turico , seveda bolj kulturno kot na teh posnetkih Popravljeno November 23, 2013. Popravil m0f0x
Whitee Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Bi blo res dobr tole Se tole enkrat spomlad nardi
thumper Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 (popravljeno) povejte kdaj da gem ribe lovit.... Popravljeno November 23, 2013. Popravil thumper BIZIXXX, Kmet2, suzuki in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Horda ponorelih kretenov :kva1:Thumper povej če želiš družbo takrat,rade volje se ti pridružim :yes: Andrejcer, pik1, thumper in 1 other 4
smasher Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 jst bom pa pobirau motorje ki se bojo znašli ob cesti in va kanalih, mogoče bo še kaj uporabnega Jst bi bol predlagau turistična vožnja koper maribor ali kaj takega, vse mimo avtoceste in spotoma se folk priključuje ali zapušča skupino kulturno vozečih motoristov.
Rocky Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Tastari motosvetovci smo že doživeli vse slovensko Motosvetovo vožnjo v Goriška brda. Bilo nas je iz vseh koncev Slovenije tam okoli 150. Vem, da so na valu 202 nekajkrat opozorili voznike naj pazijo na veliko grupo motoristov, ki se vozijo iz smeri LJ proti NG. Je že lep cajt od tega. Nekje 8 let. Ne vem, pozabil točno katerega leta, gospodovega je že to bilo. Vem pa, da sem imel za hrbtom našo vrlo prekmurko Nato, ki se me je močno držala.
Whitee Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Saj, nakaj takega. Tisto v videu je res too much, pa še sranje maš s policaji pol. Lepo umirjena vožnja na eni relaciji, predvsem pa veliko motorjev.
DAMI34 Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Saj, nakaj takega. Tisto v videu je res too much, pa še sranje maš s policaji pol. Lepo umirjena vožnja na eni relaciji, predvsem pa veliko motorjev. To pa res ne rabiš dolgo čakat, če bo le vreme bo tudi letost, tak kot lani zaklučna fura 30.12. Lani nas je bilo vsaj ene 40 motoristov, pa še v Piranu nas je dočakalo okrog 20 Maxiskuteristov..... trebor in thumper 2
Whitee Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Kje pa to? Drugače vem, da je nekaj podobnega tudi v Celju vsako leto, na 1. januar kolikor se spomnem.
pik1 Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 A obstaja kaj podobnega pri nas oz. bi bilo to izvedljivo? Se bi npr. zbrali v Logatcu in naredili kako turico , seveda bolj kulturno kot na teh posnetkih ... ja po mojem bi ti Borutt vedu kej več povedat, če kej tazga obstaja tud pr nas .... Kmet2 1
thumper Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 Horda ponorelih kretenov :kva1:Thumper povej če želiš družbo takrat,rade volje se ti pridružim :yes: ok ... bo za živčke boljše se mi zdi... nazaj pa poberemo rezervne dele pa mamo pot pa malco povrnjeno... mogoče se najde tud kak dobr kolen ... To pa res ne rabiš dolgo čakat, če bo le vreme bo tudi letost, tak kot lani zaklučna fura 30.12. Lani nas je bilo vsaj ene 40 motoristov, pa še v Piranu nas je dočakalo okrog 20 Maxiskuteristov..... če ne bo soli grem z bonijem..če bo sol vodim ta počasno skupino ...ok? DAMI34, pik1 in Kmet2 3
Borutt Objavljeno November 23, 2013 Opozori Objavljeno November 23, 2013 ... ja po mojem bi ti Borutt vedu kej več povedat, če kej tazga obstaja tud pr nas .... Vsak vikend na Ridah. Jaz sem ponavadi tisti, ki pobira prevrnjene konje in njihove jezdece. thumper, trebor, DAMI34 in 1 other 4
KeC Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 A obstaja kaj podobnega pri nas oz. bi bilo to izvedljivo? Se bi npr. zbrali v Logatcu in naredili kako turico , seveda bolj kulturno kot na teh posnetkih Zakaj pa bolj kulturno? Saj "kulturne" vožnje naokoli imaš že na vsakem motozboru, govejem motozboru ali pa žegnariji. Če si care narediš to kot se zagre ne pa kulturno. thumper in TakeALookAround 2
Tedybear Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 . Vem pa, da sem imel za hrbtom našo vrlo prekmurko Nato, ki se me je močno držala. Oj..saj res..kje pa je Nata? Je še aktivna... Govoriva o njej?????? 2005, Poroka od Motobaby...
Rocky Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 Oj..saj res..kje pa je Nata? Je še aktivna... Govoriva o njej?????? 2005, Poroka od Motobaby... Tedy, to je Nata ja, tista z dolgim jezikom. Klasično za njo. Faca! Vedno dobre volje in nasmejana. Par let nazaj je delala na Pop TV, oziroma na spletnih straneh 24 ur. Kje je sedaj ne vem.
m0f0x Objavljeno November 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2013 Zakaj pa bolj kulturno? Saj "kulturne" vožnje naokoli imaš že na vsakem motozboru, govejem motozboru ali pa žegnariji. Če si care narediš to kot se zagre ne pa kulturno. Jebeš te 20 km turice. To bi se moralo peljati od Maribora pa do Kopra
thumper Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 Jebeš te 20 km turice. To bi se moralo peljati od Maribora pa do Kopra nekaj mi ne gre skupaj ...a si ti novo mt-03 kupil pa si letos 20tkm naklepal da so ti 20km furce premalo? glede na to , da ti na yamahi ležaji škripajo najprej to poštimej ... pol se bomo pa za kakšno daljšo dnevno furco zmenil ... pa to al pri +36 al pa pri +0 stC...ker vmes je tolk gužve ..sami neki rejserji pa kurjači gum ...
NinjaRider04 Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 (popravljeno) nekaj mi ne gre skupaj ...a si ti novo mt-03 kupil pa si letos 20tkm naklepal da so ti 20km furce premalo? glede na to , da ti na yamahi ležaji škripajo najprej to poštimej ... pol se bomo pa za kakšno daljšo dnevno furco zmenil ... pa to al pri +36 al pa pri +0 stC...ker vmes je tolk gužve ..sami neki rejserji pa kurjači gum ... nekaj mi ne gre skupaj ...a si ti novo mt-03 kupil pa si letos 20tkm naklepal da so ti 20km furce premalo? glede na to , da ti na yamahi ležaji škripajo najprej to poštimej ... pol se bomo pa za kakšno daljšo dnevno furco zmenil ... pa to al pri +36 al pa pri +0 stC...ker vmes je tolk gužve ..sami neki rejserji pa kurjači gum ... a se da celo 20k z yamaho naredit?? ..wauuu top ne hahahaha Popravljeno November 24, 2013. Popravil NinjaRider04 thumper 1
m0f0x Objavljeno November 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2013 nekaj mi ne gre skupaj ...a si ti novo mt-03 kupil pa si letos 20tkm naklepal da so ti 20km furce premalo? glede na to , da ti na yamahi ležaji škripajo najprej to poštimej ... pol se bomo pa za kakšno daljšo dnevno furco zmenil ... pa to al pri +36 al pa pri +0 stC...ker vmes je tolk gužve ..sami neki rejserji pa kurjači gum ... Ja, letos sem jo kupil od Fantoccija ampak ne bi o tem :oops:. Ja, bom poštimal počasi. Vedno nekaj novega odkrijem na tem motorju . Nazadnje mi je uspelo dobiti ven zlomljen vijak na sedežu in zdaj čakam na novega. Ne vem kaj moreš delati z motorjem, da to zlomiš. thumper 1
m0f0x Objavljeno November 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2013 a se da celo 20k z yamaho naredit?? ..wauuu top ne hahahaha Ti pa si verjetno fanboy, glede na tvoj vzdevek, avatar in seveda motor .
thumper Objavljeno November 24, 2013 Opozori Objavljeno November 24, 2013 Ja, letos sem jo kupil od Fantoccija ampak ne bi o tem :oops:. Ja, bom poštimal počasi. Vedno nekaj novega odkrijem na tem motorju . Nazadnje mi je uspelo dobiti ven zlomljen vijak na sedežu in zdaj čakam na novega. Ne vem kaj moreš delati z motorjem, da to zlomiš. a je to tvoj prvi enocilindraš z malo več kubiki? ne sprašuje se kaj naredi lastnik z njim...pri takih je to tako in pika...noben ni kriv - to je mono .... tudi jaz pri mojem skoz nekaj delam ... pa ne misli da se mi ni nikoli nič zlomilo - se je ...recimo trenutno moram pošvasat nosilec za tank ki je prečno zavarjen med levo in desno cev okvirja ... posledično je zaradi vibracij začel puščati tank takoj zraven mesta kjer je spustil tri leta nazaj ... sej pravim - šraufaj , švasaj in se vmes vozi... to je ta pravi gušt motorja ... trebor in Carp 2
m0f0x Objavljeno November 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2013 a je to tvoj prvi enocilindraš z malo več kubiki? ne sprašuje se kaj naredi lastnik z njim...pri takih je to tako in pika...noben ni kriv - to je mono .... tudi jaz pri mojem skoz nekaj delam ... pa ne misli da se mi ni nikoli nič zlomilo - se je ...recimo trenutno moram pošvasat nosilec za tank ki je prečno zavarjen med levo in desno cev okvirja ... posledično je zaradi vibracij začel puščati tank takoj zraven mesta kjer je spustil tri leta nazaj ... sej pravim - šraufaj , švasaj in se vmes vozi... to je ta pravi gušt motorja ... Ja, prvi motor nasploh. Pred tem sem lastil 50cc skuterja naredil 28000km, dokler ni 1. zaribal zaradi dirkalnega izpuha . Dal 70cc not, še vedno ribal. Na koncu sem prodal izpuh, dal navadnega gor in pred tremi leti prodal še skuterja (32000km). Motor pa sem si že od nekdaj želel... Jaz tudi moram dat pošvasat en nosilec na izpuhu za okrasni pokrov thumper 1
Pervy Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 Tastari motosvetovci smo že doživeli vse slovensko Motosvetovo vožnjo v Goriška brda. Bilo nas je iz vseh koncev Slovenije tam okoli 150. Vem, da so na valu 202 nekajkrat opozorili voznike naj pazijo na veliko grupo motoristov, ki se vozijo iz smeri LJ proti NG. Je že lep cajt od tega. Nekje 8 let. Ne vem, pozabil točno katerega leta, gospodovega je že to bilo. Vem pa, da sem imel za hrbtom našo vrlo prekmurko Nato, ki se me je močno držala. U jebemti točno. Tista vožnja je bila fajn zaradi družbe ampak katastrofa od vožnje. Toliko motorjev se ne more normalno skupaj vozit, je prevelika gužva in gre prepočasi. Vse kar je tam nad 10-20 motorjev je že parada ne pa vožnja. Se spomnim kako smo takrat eni popizdli in ga vžgali naprej ker se ni dalo vozit v koloni. Kmet2 1
yamaha Objavljeno November 25, 2013 Opozori Objavljeno November 25, 2013 (popravljeno) PERVY, dne 25 Nov 2013 - 17:05, pravi:PERVY, dne 25 Nov 2013 - 17:05, pravi:PERVY, dne 25 Nov 2013 - 17:05, pravi:PERVY, dne 25 Nov 2013 - 17:05, pravi: U jebemti točno. Tista vožnja je bila fajn zaradi družbe ampak katastrofa od vožnje. Toliko motorjev se ne more normalno skupaj vozit, je prevelika gužva in gre prepočasi. Vse kar je tam nad 10-20 motorjev je že parada ne pa vožnja. Se spomnim kako smo takrat eni popizdli in ga vžgali naprej ker se ni dalo vozit v koloni. UU, je že kar več kot 8 let, Goriška brda 1999-2002 tam nekje, je blo fajn vozit v koloni dveh treh -ampak nazaj grede in si upal da ne rukne mal od gorice modra kontrola drugega al tretjega ven-ponavadi najbolš pozicija :grim ..Goriško vino je blo strupeno ..Those were the days of our lives.... Hja fajn je blo.. Popravljeno November 25, 2013. Popravil yamaha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se