motolover Objavljeno Februar 11, 2016 Deli Objavljeno Februar 11, 2016 Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Februar 13, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2016 V prilogi sta 2 urnika "King vikenda" -eden je za klasični King vikend (2x) -drugi za King vikend, kjer bo še SLOVENIA SPEED CUP ! (6x) Glede na lansko leto je nekaj sprememb! '.' 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Februar 16, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2016 Pozdrav vsem!! nedelja 21.2.je 50.dan pred 2.KING OF GROBNIK-om ter 1.dirko SLOVENIA SPEED CUP!! Da ne nabijam s pravili plačil, ki ste jih že prebrali.......torej do nedelje je še za 90€ (+20€ na Grobniku) potem je le še dražje. Vse info.na privat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Februar 22, 2016 Deli Objavljeno Februar 22, 2016 Pozdrav.. Zanima me kako je na eventu King of Grobnik poskrbljeno za gledalce. Ker se letos prvic odpravljam na tak dogodek me zanima kaksen komentar na omenjeno zadevo? Lp,S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 22, 2016 Deli Objavljeno Februar 22, 2016 Mal mimo teme, ampak tuki verjerno veste, a nameravajo tudi krog obrnit? vceraj sm namrec gledal avte vozit desni krog? Je pa hecno, cakas pri zagrebskem da se pojavi kdo z lukne, in avto ti za hrbtom priskripa iz ciljne in v lukno zgjne... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Februar 24, 2016 Deli Objavljeno Februar 24, 2016 Ob 22. 2. 2016 at 17:28, Cartman pravi: Mal mimo teme, ampak tuki verjerno veste, a nameravajo tudi krog obrnit? vceraj sm namrec gledal avte vozit desni krog? Je pa hecno, cakas pri zagrebskem da se pojavi kdo z lukne, in avto ti za hrbtom priskripa iz ciljne in v lukno zgjne... Kakor jaz zgodbe poznam to naredijo dostikrat le ko so dokaj zaprte skupine in vsi vejo kako in kaj. Drugače je že v pravo smer vse podrto, če bi mopedi vozili kontra bi bla še večja katastrofa daneb in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Februar 24, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2016 Kot pokrovitelj prvenstva z nagradami se nam je pridružil tudi AKRAPOVIČ!! ......obeta se še nekaj sponzorjev!! bojc84, Miha1985, billy in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Marec 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2016 .....nekaj je še prostih mest!!!! 1.KING OF WEEKLY 28.3. - Velikonočni ponedeljek (frej dan) - predplačilo 70€ - plačilo na dan dogodka 80€ - +20€ (transponder, dirka) Prijave ter vprašanja pošljite na privat ali 040 530 530! BAVAREC in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Marec 14, 2016 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Pokrovitelj prvenstva SLOVENIA SPEED CUP, priznana moto trgovina BS CENTER iz Ljubljane, daje za prva 3 mesta v skupni razvrstitvi v vsaki kategoriji bogate nagrade (kombinizon, čelada, škornji....)Oglejte si še njihovo preostalo bogato ponudbo http://www.bscenter.si/ maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Marec 24, 2016 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pokrovitelj prvenstva podjetje ELISA d.o.o. z Domžal, podeljuje za končno uvrstitev v vsaki klasi (600 ter 1000) nagradne bone!!! Yoghurt, bojc84, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Marec 31, 2016 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2016 ......1.dirka se bliža in fantje imajo končne priprave dirkalnikov.......med njimi tudi forumaš RVT Yoghurt, dgungi, bojc84 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno April 4, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2016 Vse kaže, da se nam obeta lepo vreme za 1.dirko SLOVENIA SPEED CUP!! Kar nekaj fantov je novih/prvič na Grobniku in naj bo tole namenjeno njim, da ne sprašuje vsak posebej. PRIHOD -po postavitvi motorja na stojala pojdite na BLAGAJNO pod tribune, tam vas čaka vaše ime, večina je že plačana le podpišete dokumente, nekateri pa morate še plačati -z tem dokumentom pojdite v boks poleg, kjer je BOBO, izpolniti je treba še eno izjavo in prejmete nalepke za motor ter zapestnico za vhod na pisto (brez tega se ne da na pisto!!) -poleg gore reklam prejmete tudi timing v slo.jeziku, da veste kako bo potekal dan -tam se tudi prijavite na dirko (2 dirke sta v ceni), kjer plačate 20€ in prejmete transponder, kdor nosilca za transponder še nima je tam naprodaj mislim, da je 10€ TRENINGI (kvalifikacije) -potekajo od 9.00h do prve dirke cca 12.00h -možnost za SUPEPOLE imajo le ti, ki se prijavijo na dirko KING600 ali KING1000 -dosežene čase vsake pol ure na novo obesijo na vrata boksa pri Bobotu -čase lahko v živo spremljate tudi prek aplikacije MYLAPS na svojem telefonu -po dirkah je treba vrniti transponder, popoldan ni meritev časov! - -kdor ne pozna zastav, ki se uporabljajo na pisti, so obrazložene v boksu, kjer je Bobo! DIRKA -vsaj cca 10min pred dirko preverite svojo pozicijo na štartni vrsti! -ob uri ter pozivu na dirko je treba biti točen, ker v nasprotnem primeru štartate z boksa, čaka se nikogar! -ko se vsi postavijo na mesta se izvede "en ogrevalni krog" štarter le zamahne z zastavo -ob prihodu ponovno na pozicije se izvede štart z prižigom rdeče luči, katera gori nekaj sekund in ugasne (sistem je enak dirkam, ki jih gledamo na tv) -dirka je dolga 6 krogov ter se po ciljni zastavi izvede še "ohlajevalni krog" Za kakršnekoli informacije bomo v "boksu vaga" to je boks levo na vhodu na pisto, kjer so običajno tehnični pregledi motorjev. Se vidimo!! Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno April 13, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2016 .......vabljeni na: 2.KING OF WEEKLY!! ponedeljek 18.4.2016! (vreme je napovedano lepo!!) -prosti treningi ter kvalifikacije -dirka 600 ter 1000 -cena 80€ + 20€ (transponder, dirka) plačilo na Grobniku! prijave: sporočilo na zs, 040 530 530 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 Pa kaj nimate 20ega dirko? Ne morem 2x na teden bit fraj :c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 Vidim, da na Speedcupu v dirki 600 vozijo tudi 750ccm motocikli. Kako se potem upoštevajo rezultati? Skupaj s 600, skupaj s 1000 ali se 750 točkuje posebej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno April 14, 2016 Deli Objavljeno April 14, 2016 Jaz sem z gsxr 750 moral vozit 1000cc dirko in tudi tam.se je uposteval rezultat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno April 15, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2016 Na vseh BOBO RACING eventih ter tudi naši SLOVENIA SPEED CUP dirki motorji 750 sodijo v klaso 600!!! Fantov, ki vozijo z 750 je čedalje manj in ni fer da bi vozili v močnejši klasi 1000, od slovencev, ki redno hodijo na Bobo evente, vem le za Mirana Kovača, da ima Suzukija 750 a na vseh listah je v klasi 600. Tako, da DejanX ne vem kako si se prijavljal na dirko, pravilno očitno ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno April 15, 2016 Deli Objavljeno April 15, 2016 pri prijavi sem napisal model motocikla na prijavni list ostalo je naredila na blagajni. koliko sem zasledil je na seznamu na katerem sem bil napisan pisalo 600cc tako da tam je vse štimalo. in me je zato tudi presenetilo ko sem gledal razpored dirke in me ni bilo v 600cc. Mogoče kaka napaka pač. Zdaj sem pač bil hendikepiran hec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno April 25, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2016 Le še danes (20 dni pred dirko) je za plačilo srednja varianta štartine 110€, za 2.dirko SLOVENIA SPEED CUP, ki bo v nedeljo 15.5.2015, sistem že poznate, gotovina ali nakazilo na račun Grobnika Kdor ima še namen it naj me kontaktira!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2016 ......le še nekaj dni!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Maj 23, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2016 ......le še slaba 2 tedna do 3.dirke SLOVENIA SPEED CUP!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Maj 25, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2016 Upajmo, da napovedi držijo!!! nedelja 5.junij. ......3.dirka SLOVENIA SPEED CUP!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Maj 30, 2016 Deli Objavljeno Maj 30, 2016 Ob 25. 5. 2016 at 11:39, BOBO RACING pravi: Upajmo, da napovedi držijo!!! nedelja 5.junij. ......3.dirka SLOVENIA SPEED CUP!!!! Ob kateri uri je start dirke za SLO cup? Lp,S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Maj 31, 2016 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2016 Timing celotnega vikenda: Miha1985 in stankolovski 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 6, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2016 Včeraj se je odvila 3.dirka SLOVENIA SPEED CUP.....v "idelanih razmerah" brez vetra, brez dežja in cca 24 stopinj!!! (slike) "double start" dirke SSC......spredaj 1000 zadaj 600! rezultati 600 1.mesto DAVID LAHARNAR2.mesto JORDAN HUMAR3.mesto SAMO OVEN4.mesto ERIK DOBROVC5.mesto BENJAMIN MESARIČ rezultati 1000 1.mesto MATJAŽ GROŠELJ2.mesto ALEKSANDER SUŠNIK3.mesto MILJAN TAPAJNER4.mesto ROK PRESEČNIK5.mesto MATEJ SPINDLER hector, DXR16 in bojc84 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se