BOBO RACING Objavljeno Maj 20, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2014 .....bliža se tudi 4. KING OF GROBNIK 6.6.2014 /petek___________cena 80€ -prosti treningi -kvalifikacije za endurance -dirka endurance od 15h - 17h (2h) 7.6.2014 /sobota__________cena 100€ -prosti treningi -superpole -dirke za pokal KING OF GROBNIK 600+750, 1000 (8 krogov) 8.6.2014/nedelja__________cena 100€ -prosti treningi -superpole -dirke 600, 1000 (vse dirke v nedeljo so 6 krogov) over 40, ter over 50 (ti dve štejeta za pokalno prvenstvo) prijave na: sporočilo motosvet info@gp-grad.si 040 530 530 daneb in kewo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Maj 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Ponedeljek 2.6. je žal že poln, prijave niso več možne Nekaj prostih mest je še za vikend 4.KING OF GROBNIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Maj 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Bližajo se poletni meseci in zopet tako kot lani dve cenejši vikend verziji z hitrostnimi skupinami. Letos bo v slogu "POKAL TREH NARODOV " kjer se bodo seštevale točke po državah.........podrobnosti še sledijo :yes: prijave na: sporočilo motosvet info@gp-grad.si 040 530 530 Jure 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 1, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Popravek za omenjena poletna dneva, glede cen: -vsi za sistem (ne glede na čas do 1.38.....ali nad 1.38... ) "kvalifikacije + dirka" plačajo le 60€ -cena celega dneva (še 2h po dirkah) pa je 80€ gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 kje se da dobiti slike od 2.6. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2014 kje se da dobiti slike od 2.6. hvala Uradni fotograf na BOBO RACING je http://www.abanophoto.it/sport.asp?genere=2 v nekaj dneh po eventu so vse slike objavljene na tej strani po štartni številki, če je ni pa po znamki motorja. Je pa škoda ker slik nisi vzel že dol (CD) počakaš 5min saj "en slika drugi pa jih sproti sortira" konec dneva je vse pošlihtano. CD na licu mesta stane 20€, toliko je tudi za cel vikend kjer se ti lahko slik nabere prek 80 kom. Naročanje prek neta bo precej dražje. Predlagam, da jih vzameš drugič ko boš dol saj ima možakar vedno vse s sabo shranjeno za nazaj. MiriGSX600 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Dns je blo pa rejserjem kr dobr vroče, sm eni naši se niso dal ....Prekmurcu Tapajnerju se je tok v senco mudil, d je over 50 kr zmagal :hooray: , No.59 je bil 4. .....The Ghost sicer ni imel svojga dneva, ampak važn, da je vse celo, kolkr je bla drsalnica ....eni so mel pa mal manj sreče dns, upejmo d ni hujšga in bo kmal back on track..... Demon, DXR16, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enci Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Tudi 3.mesto je šlo v Slovenijo št.43 SharpNinja in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 ........"kvalitetna grobnička zemlja naprodaj" daneb in billy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 pismo z bawarcu res nimaš sreče gsxf750 in crusty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure91 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 (popravljeno) So vsaj kosti cele? Popravljeno Junij 10, 2014. Popravil Jure91 crusty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Zgleda da Crusty že za enduro sezono trenira... trebor in crusty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 hahahaha ja Bladzo sej celi Grobnik že bolj spominja na enduro teren:D -štart mi klasično ni najbolj uspel (dirka "OVER 40 IN 600) po prvem krogu 7. v tretjem že 3.v lovu za prvimima.......žal mi je v 4.krogu v šikani odneslo prvo gumo in končal sem v Reki. Nepolomljen le z pretresom v glavi tko da mi veliko "filma" manjka tole pa je posnetek italjana zadaj nekje na 5.40s se dobro "pokadi" v šikani https://www.youtube.com/watch?v=L-tAp-A_yaU#t=352 billy, daneb in Demon 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Zgleda da Crusty že za enduro sezono trenira... Učas je motocross vozu in hoče zdej na vsak način združt cestnohitrostno dirkanje in motocrossom Sam Crusty že počas ratuje neustrašna legenda Grobnika kova Karima Babiča tko po pokalih kot padcih, sam taka je žal pot tahitrih samo to se vse piše v zgodovino in taki ostanejo še dolgo na Grobniku, tut k nekoč nehajo njihova zgodba še živi v boksih :notworthy: :notworthy: :notworthy: gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 ...a bo jutri kaj gužve dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 11, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2014 ...a bo jutri kaj gužve dol? Jutri je "zeleni dan" http://www.grobnik.hr/pista/Kalendar-utrka-zauzecca.hr.html se pravi frej dan za moto program, verjetno jih bo pa kar nekaj treniralo za prihajajoči vikend ko bo alpe-adria in dirka za svetovno prvenstvo za prikoličarje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 12, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Hvala ekipi MOTOSVET za lepo predstavitev naših poletnih dirk oz. pokala treh narodov: http://www.motosvet.com/pokal-treh-narodov.html Za točke prvenstva štejeta obe poletni dirki in sicer se štejejo točke treh najboljših uvrščenih po državah in kategorijah. Zmagovalna ekipa ima poleg ostalih nagrad tudi prost nastop na celotnem tri dnevnem 9.KING-U kar za nas slovence znese 840€!! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 (popravljeno) Jutri je "zeleni dan" http://www.grobnik.hr/pista/Kalendar-utrka-zauzecca.hr.html se pravi frej dan za moto program, verjetno jih bo pa kar nekaj treniralo za prihajajoči vikend ko bo alpe-adria in dirka za svetovno prvenstvo za prikoličarje. ... ja... sem opazil, ja... ...pa zahebal sem se... sem hotel vzeti za 4 ure...pa so bili "posebni uvjeti" za treninge...tko, da sem izkoristil samo eno uro... :glare: ...no ja... naklepal ene 25 krogov vseeno... Popravljeno Junij 13, 2014. Popravil Zivnorc ZdenkoK, gsxf750, maus in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Evo sem se prijavil za 29.junij pokal treh narodov. Zanima me samo če dobim po email-u kako potrdilo o prijavi? Lp Danijel BOBO RACING 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Evo sem se prijavil za 29.junij pokal treh narodov. Zanima me samo če dobim po email-u kako potrdilo o prijavi? Lp Danijel Hvala za prijavo! Ravno si prejel tudi mail. Srečno vožnjo in veliko užitkov! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 17, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Pred reklamiranim dogodkom POKAL 3 NARODOV se bo na dirkališču Grobnik dogajalo še: 23.6.2014 - PONEDELJEK 5. dirka za pokal KING OF WEEKLY 2014 Vsekakor je manj obiska, "več prostora" na pisti. Na programu so: -dopoldanski ter popoldanski treningi -dirka za razred 600 ter -dirka za razred 1000___________ obe 8 krogov. Cena za nas - cenejša verzija 80€ za cel dan!! (transponder ter dirka je v ceni) prijave na: sporočilo motosvet info@gp-grad.si 040 530 530 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 Prjavleni na pokal narodov...se vidmo...ma da Slovenci razturamo Tud mi ta počasni BOBO RACING 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 18, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2014 Prjavleni na pokal narodov...se vidmo...ma da Slovenci razturamo Tud mi ta počasni Srečno vožnjo........"gas do konca - pa po pameti" Slovenci smo itak zelo množični obiskovalci Grobnika, italjan Roberto Pullini (Bobo) se tega zaveda, nas spoštuje in je vesel vsake nove prijave............za razliko od nekaterih drugih prirediteljev, tudi slovenskih kewo, daneb in MoTo G_P 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOBO RACING Objavljeno Junij 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2014 Malo poročila tekoče sezone: -v letošnji sezoni je daleč nepremagljiv še lansko leto ne tako zveneč DIEGO MILLOCH #35, možakar zmaguje v klasi 1000 in niza kroge z lepim časom 1.32...... -v tej klasi je od slovencev zelo hiter in konkurenčen trenutno najhitrejši DAVID BOŽIČ #321 -v novi klasi over 50 (tekmovalci nad 50 let) pa naš MILJAN TAPAJNER dejansko nima konkurence in je vodilni v skupnem seštevku -v klasi 600 kraljuje lanski voznik alpe adrie LUCA TOMMASINI vendar se tudi naš ROBERT BAČIČ #72 z dirke v dirko bolje pelje proti vrhu!! Se vidimo na 1.dirki za POKAL 3 NARODOV!! http://www.motosvet.com/pokal-treh-narodov.html daneb, DXR16 in sax46 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 -v novi klasi over 50 (tekmovalci nad 50 let) pa naš MILJAN TAPAJNER dejansko nima konkurence in je vodilni v skupnem seštevku Še ene tri leta nej počaka pa bo fajn na škrge dihal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se