igorkr Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Motorist si tudi po tem, ko čelado snameš ali pa si peš In če gledam po številu gum odpade ena na vsakega. Torej ste kot dva motorja s spopotnicama (lahko se tudi z damijem na enem tiščita pa damica in kmetica na ta drugem frajerišita Skratka, ker je unikum in tega ni veliko prav nič ne moti, malo popestri DAMI34, Ninč., pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno April 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 27, 2014 Včasih se je fajn pustit zapeljat Štart kot vedno Kamnik, čez Hrib na Sovinjo peč in Črnivec-makadam se ve. Za gostiščem zoped na makadam in do Nove Štifte, od tam v Nazarje na kavico in okrepčilo. Medtem začne deževati, ni panike, dežjaka sta s seboj. Ni ga čez domač želodec: Sledi oblačenje v dežjaka, gas proti Bočni in vzpon na Menino. Otrok že kepe dela: Brez rožic ne gre: Smrček: Kdo bo to pral Z menine na Laze v Tuhinju in nazaj Kamnik. Srečno doma: Kljub dežju je bilo super, le nekoliko grenak okus, ko se pripelješ domov in začne tulit vse naokrog in izveš, da je zaradi nesreče zaprta cesta po kateri si se ravnokar peljal DXR16, Schultz, Kras in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 :naughty:Tudi midva danes mokra. Kmet2, vandrovec, nxyz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 (popravljeno) Tudi jaz sem danes utrofu prav čas dobro vreme, tako da ga po svoje skoristu ...... štart v Velenju in prva postaja OMV pri Gorenju, pol pa do Petrola zasukat, da nisem prekršu CPP , potem pa ..... do Mazrja čez Gorenjski klanec, naprej pa Ljubno ob Savinji, kjer sem si kamero uštimu na čelado , Luče, Solčava, Logarska Dolina, Pavličevo sedlo, Železna Kapla ..... Pliberk, MP Reht, Mežica, Črna na K. , Sleme in back tu Veleje . Nabralo se je lepih uživaških 160km . Slik ni k se niti nsim ustavlu, da me nebi dež dobu :grrr, je pa nastal nekej posnetkov, pa jutr ena dva prpopam, da pridem do brzinske internet povezave . Drugače pa na cesti nič posebnega razen, da se na večih mestih čisti gozd in cesta posledično usrana, pa ko sem pršu mal naprej od Črne, je lih tolk porosil, da se je nenekj vidl na vizirju :grim. Pa cesta od Ljubnega pa še en čas čez Pavliča bla mastna. Popravljeno April 27, 2014. Popravil Danilo D odem15 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ddSMOiEba-c&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=4I_67RqdKQc&feature=youtu.be gsxf750, Kmet2, Schultz in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Ja prav si misliš,nikjer ne piše! Ampak ker je to moto forum in da ne izkoriščamo luknje v zakonu prosim moderatorje da to prestavijo v temo "Vtisi voženj z avtodomom" ki sem jo odprl,saj nisem našel primerne tematike. Če tema kljub mojem brskanju že obstaja pa to prosim premaknite tja,novo odprto temo zaklenite ali izbrišite in prav tako ta napisan post! Hvala,lp Sine , si slišal , da bodo izbrisani nek keš pokasirali....pa bi rad mauho polek prslonu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Kamionar,jaz sem v kamionu že 20 let,tako da bi naziv "sine " bolj pripadal tebi :glare: P.S. jaz ne rabim prislanjat nobene malhe nikomur ,ker vse zaslužim s svojimi rokami -_- DAMI34, Frips in DeeJay 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Ma tis en kmet :-S igorkr, Kmet2, gregorjanc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Ma tis en kmet :-S bolje kmet kot Ajdovc :grim igorkr, DAMI34 in kamionar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 pa še enga dodam, ker ne morem prejšnega prispevka več uredit https://www.youtube.com/watch?v=mgxGldHf30A Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 pa še enga dodam, ker ne morem prejšnega prispevka več uredit Imaš morda kakšen posnetek brez glasbene podlage? Zanima me kvaliteta zvoka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 samo šumenje neki bv, pa sem mel gor tist vodotesn ohišje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 samo šumenje neki bv, pa sem mel gor tist vodotesn ohišje včasih je bolje šumenje poslušat kot... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 samo šumenje neki bv, pa sem mel gor tist vodotesn ohišje Hm, klasika... A si morda poskusu z dodatnim, zunanjim mikrofonom? Nekje sem prebral, da je zvok v tem primeru o.k., saj lahko mikrofon postaviš v brezveterje... Si morda kamero kdaj postavil za šipco? Je bilo v tem primeru kaj bolje? Sem pred nakupom, pa me zanimajo vtisi iz prve roke... V štacuni, kjer kamere prodajajo, je itak vse o.k. KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 (popravljeno) Z kakim mikrofonom niti nisem poskušal ker ga nimam, niti kamere nimam . Ta je sposojena že od lanske zime ker je kolega niti ne uporabla, pa mu jo jaz nazaj rentam če jo slučajn rabi :grim. Maš pa še na youtubu na mojem profilu nekaj posnetkov od kolesa, avta pa motornega sankanja, pa lohk še tm mal pogledaš kj. Mal sem jo pa zmeraj na čeladi, na kolesu še na nosilčku na belanci, na avtu pa na tistem priklopu za vleko, ampak tam je pa slika malo zmigana, ker pride obačsn v neko resonanco pa zatrese. Popravljeno April 29, 2014. Popravil Danilo D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 (popravljeno) Današnji vtis v garaži :grrr pa še prazniki pred vrati no na srečo je reširev problema blizu Popravljeno April 29, 2014. Popravil Mavti SLVR, DXR16, c3c in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 (popravljeno) ko sm prvo sliko pagledu sm si reku, zihr dunlopke , in povečam .... pa še res je :grim .... drgač pa je naslov teme vtisi voženj, mislim pa da se po garaži ravno nisi vozu :grrr Popravljeno April 29, 2014. Popravil Danilo D Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno April 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2014 Včerajšnja, Kamnik-Brežice. Iz Kamnika čez Tuhinj do Motnika, v Motniku čez hribček po bližnjici do Trojan. Izlake, Zidani Most, Sevnica, Krško...cilj. Trasa čudovita, najprej nekaj ovinkov potem pa lepo panoramska ob Savi. Prijetnih 250km. Fotografij ni kaj preveč, v prvo smer je bila časovna omejitev v drugo smer je pa tempo narekovalo grmenje Po poti nazaj: Čist hudo za čez vodo Postanek nazaj grede nekje od Izlak do Trojan, preverjanje radarske slike, če bi šla še do Velenja ali ne, odločitev, greva drugič: Pogled naprej: In nazaj: Glede vremena sva imela srečo, nikjer naju ni napralo tako, da sta dežjaka ostala lepo zapakirana v nahrbtniku. Povsod sva prišla ravno po dežju ali pa ga še ni bilo. No edino malo mokrim hlačam se ni šlo izogniti zaradi mokre ceste: igorkr, DXR16, trebor in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bear Objavljeno April 30, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2014 Učirej ker sm vidu sonce po 2 dneh in mogu potešit abstinenčno krizo od motorja sem se šou vozit. Štart iz Kopra proti Postojni, kjer po poti srečam max 5 motorjev, pridem v Postojno in OMW prazen in brez ustavljanje na ride, ki so prazne. Se ustavim in se kake pol ure sončim, in pol hop naprej proti OMW, ki je bil spet prazen. Pa si rečem, da nism biu že dosti cajta na Nanosu in se odločim zapeljat gor. Cesta večinoma suha ampak se je za tisti razgled splačalo. Še lepa jasnina, medtem na drugi strani že bolj temno. In umetniška fotka. Ker je blo še časa pa še malo zalutam okoli in ob koncu fure ko se ustavim na vikiju se je nabralo okroglih 270km. Scarlett, DXR16, BMWRIDER in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 No to je ze bolse kot rutinski obisk burgerja : D TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 (popravljeno) Catch je v tem da se mi ponavadi ko sm u družbi neda slikarit ko grem sam pa lepo guštiram na polno, na Kalu pa vedno pade fotka, ker si usi želijo bit na sliki. Me je pa strah koko bom motor prodal, niti 2 leti pa smo že blizu 22k km. Popravljeno April 30, 2014. Popravil Bear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Maj 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Plan je bil it tanov stroj zalit oz. zalizat v Cacao Portorož.Štart iz Domžal v soncu, v Logatcu prve kaplje, v Postojni na pumpi pa telefon ven pa ličkat po Arsotu, k mrbit uni črni oblaki prot morju ne zalivajo še (malo morgen ja ----dež naprej, dež nazaj).Tko d sva se rajš obrnila prot domu, kratek postanek na Ridah.....nikjer nikogar. :krneki: ....v Planini se je pa začel naliv, tko d sva zavila pod arkade farovža in vedrila....po eni uri naju je minil čakat, ker ni nč kazal d bo kj bolš, tko d "rain mode", gretje ročk pa tempomat pa domov, po še kakih dveh fajn tuših sva v soncu parkirala pred garažo pa gas pucat . Drugač je bil pa vtis supeeeeer, stroj se pele k šus, neverjetno okreten v ovinkih (nč ne cuka, žal tud ne trese :grim ), sm usran si pa do glave :blink: Schultz, DAMI34, skalaprava in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 SN: še 1x lep stroj, sam če ne trese .... pa se ne kvari :zzz: je kr dolgcajt SharpNinja in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokxy Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 (popravljeno) no danes prva letošnja fura za ogrevanje in nabiranje občutkov. glede na napoved sem ostal na vzhodu slovenije, pogledal pa tudi malo čez mejo na golico. Ceste še bolj sfukane, kot se jih spomnim od lani . uglavnem kar dosti motociklov na golici, saj je bil lep dan, čeprav na taki višini kar mrzlo. pa tudi cesta je bila višje še malo mokra, tako da ni šlo divjat. nazaj grede sem naletel na kolono s spremstvom policaja. to je blo nekje med dravogradom in s. gradcem. če ni bilo 200 pilotov naj me kura brcne! uglavnem dobr za začetek, da se mal spozna letošnji asfalt...v nedeljo kaže lepo, tako da bo spet padel izlet . letos upam na spet lepo, sončno in varno sezono. glede na finance imam v planu spet dolomite, srednjo italijo okoli firenc in pa v septembru še nekaj dni jadranke. Popravljeno Maj 1, 2014. Popravil Rokxy kamionar, gsxf750, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Sem se odločil za eno izi prvomajsko furco po Krasu.Nekaj cajta sem bežal pred črnimi oblaki,pred Komnom sem pa skoraj plaval in toča je praskala po čeladi. Sicer sem prevozil kar veliko po nalivih,a vedno v goretexu.Danes sem se pa kurčil v usnjeni jakni,đins hlačah,škornji pa tisti ki zajamejo vodo do vrha,ven pa je ne spustijo. Seveda so bila vsa pokrita postajališča zapolnjena z motoristi in kolesarji,a jaz jim stoično samo pomaham v pozdrav. Pred Šempetrom me je prehitela ena Suza z bočnimi soft torbami in odplula dalje. Morala je sicer vedno na nivoju,ampak mislim da tudi scat ne grem več brez kombinezona pod pazduho. gsxf750, Cartman, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se