Popularna objava Whiskey Objavljeno Avgust 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 Nekaj dopustniških iz Vodnjana DXR16, gsxf750, Mia in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 19, 2014 Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 let's rock :grim Bostjan L, maus, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 Durmitor smo prečili in šli raziskovat še drugi največji kanjon na svetu(kanjon reke Tare) sliši se vauuuuu na poti pa seveda še naravnih lepot.... En stric se je pa kar na sred mosta ustavu in gledu....ah te bmflarji,sigurno je bil Italijan Če se pa mal nagneš čez ograjo...... Vmes začne močno nalivat kljub jasni napovedi.Zavlečemo se v kamp ob mostu in občudujemo delo ljudi :yes: Ko ploha mine se začnejo iz druge strani kanjona spuščat ljudje po zajli,zraven kričijo............nekaj časa opazujem ,nakar začnem strica Pika nagovarjat če greva. A vsak ma svoje strahove,Pik je mel rjavo črtico že ko je čez most pogledu Sam imam službo v kateri moram na višini še delat ne samo opazovat pa sm tolk dolgo žnaru da je reku bivši padobranac ajde grema Tok zgleda ta štrik Majo pa dobro uštiman,plačaš šele ko(če)prideš na drugo stran :naughty: Meditacija pred spustom. Zadaj ti dajo padalo ,tako za vsak slučaj No pa smo preživeli tudi to DXR16, trebor, MARE 65 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 Prekinitev povezave še par slikic........ Bolj mu jezik kažeš bolj snema :surrender: Tuki pa že nestrpen :a pridš al ne? Pa kam čem ,ko me je model vprašal koloko kg imam mi je takoj začel balast metat ven,sigurn je bil scooteraš Odpravimo se nazaj v Plužine,vmes nas spet opere -_- Odločimo se prevedrit v gostilni kjer parkiram zraven konkurence :lol: Nazaj na Plivsko jezero in spat,ja no še kakšna Dunja je vmes padla Lahko noč Zivnorc, Schultz, Fantocci in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ringo5 Objavljeno Avgust 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 Ker je od danes spet napovedan dež, sem danes včeraj izkoristil dan za popoldansko/večerno moto turo. Krenil sem po AC do Šentruperta in potem do Logarske doline ter čez prelaz Pavličevo sedlo (kjer sem poklepetal s starejšim motoristom iz Dunaja, ki je bil namenjen dol proti Logarski in potem do Radelj ob Dravi, tam nazaj v Avstrijo ter nocoj še domov na Dunaj - "vsaka mu čast" ) v Avstrijo do Železne Kaple (Bad-Eissenkapel) kjer sem po Eisenkappel Vellach (še zdaj ne vem kje je bil in kaj je pisalo, ker sem gledal za odcepe za Pliberk) uspel zgrešiti odcep za Pliberk (Bleiburg) > . Tako sem potem vozil proti Celovcu (Klagenfurtu) in razmišljal kam zdaj, potem sem pa uporabil kmečko logiko ter sledil Dravi. V Grabštanju - Graffensteinu - sem zavil desno in se vozil po stranskih cestah (ki so po kvaliteti in širini boljše od naših regionalk), se tako izognil Pliberku in prišel v Nunči vasi do krožišča kjer sem zavil desno za Labot (Lavamund) potem pa po "moto-Golici B69" do Stausee Soboth (jezera) ter nazaj čez Golico do Dravograda in na "bencin rezervi" domov povratek ob dobrih 21h. Bilo je lepih in prijetnih skoraj 300 km (z izjemo tega, da so mi v mraku nazaj grede v Arji vasi malo pred AC policaji šli prehitevat v škarje, a so po mojem "blendanju" skočili nazaj v vrsto :-) ). pik1, Scarlett, trebor in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 Nedelja 17.08.2014 Budilka zvoni, pogledam čez okno...megla, gosta ko puter za peko...sonce se je na vse pretege trudilo, da bi prišlo čez meglo in segrelo asfalt =)... V Kočevju z lepšo polovico počakava kompanjona Škodo in pičimo proti Ribnici, kjer smo zmenjeni s še enim parom...a na koncu zgodbe nas je 9! =) Se nas zbere 8komadov ob kavici in sončku...potem pa v skupinskem stilu šibamo proti Cerknici - Ride - Postojna - Vipava - Ajdovščina in naredimo prvi postanek v pizzeriji Grad, Igor je stalno delal reklamo za to oštarijo in ni vrag, da smo šli na dobre pizze! =) Jany a maš kej domotožja? Lakotniki Nakar pošljem sms Igorju, če pride na kafe...kot se to spodobi dobimo obiske =)...rdečga Jamaharja . Ki nam je naredil spremembo prvotnega plana poti in nam polepšal dan, ter prikazal Kras v najlepši luči...po okrepčilu, smo imeli vodiča v smeri Štanjela, čez Komen in čez miljooon vasic. Kar naenkrat pridemo v gužvo - Sesljan - se ustavimo samo toliko, da naredimo fotko! =) Nadaljujejo za vodičem po poti v neznano, malo po IT strani, malo po SLO ozemlju, na koncu mi ni blo jasno kje sem...je blo pa kaj videti! Sploh kamniti spomenik braniteljem naše zemlje je bil prava paša za oči in za poklon vsem tistim, ki so bili zadolženi za to, da imamo vsaj nekaj ozemlja v naši mali republiki. Zgodovinsko predavanje! Še kako poučno =) Igorjev bor, zakaj Igorjev, to vemo samo tisti, ki smo se udeležili izleta v neznano =) Igor še enkrat hvala za vso navigacijo...moram rečt, da si mi veliko bolj všeč kot tisti garmin, ki mi na vsake 100 m reče naj obrnem kjer bo to mogoče. Super duper 348 sončnih kilometrov DAMI34, MiNa, nxyz in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muha Objavljeno Avgust 19, 2014 Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 V nedeljo smo se po nasvetu iz revije MOTOSI namenili v Zagreb čez Sljeme.Krenili smo iz Radeč za Celje - Podčetrtek - Bistrica ob Sotli - Kumrovec - Tuheljske toplice - Stubičke toplice - Sljeme in se po lepi cesti spustili do Gornjega grada.Ogledali smo si nekaj znamenitosti in de ohladili s pirom, pol pa še skozi mesto do jezera Jarun.Popoldne direkt za Krško - pica in domov.Lep dan, lep izlet. 250km motom, trebor in Fantocci 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Avgust 19, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2014 V nedeljo je bilo vreme idealno zato je bilo treba nekam it Štart Kamnik, čez Ljubelj na Nockalmstrasse, od tam na Villacher alpenstrasse in potem nazaj čez korensko sedlo. Štart je bil okrog 9.30. Prvi postanek in obvezen zajtrk na Ljubelju: Lepo malicava in opazujeva trume planincev, ki se zaganjajo v hrib, mir zmoti dragi, ko reče: žebelj imaš v gumi :mellow: o glej barabo Kaj zdaj, naj grem nazaj domov. Ne, guma še ne spušča, s seboj je komplet inekcij in bombica, če bi slučajno spustilo. Še malo dvomim in se dovolim prepričati, da bo vse vredu, če drži na avtu, če drži na atv-ju...bo pa še pri meni zdržalo, ni me bilo težko prepričati, da nadaljujem pot, vedno se najde rešitev. Naslednji stop je bil takoj po cestnini za na Nockalm. No tu dalje sem pa ustavljala in slikala vsepovsod, če je človek tam prvič in mu je vse lepo pač fotografira Potem pa direkt proti Villacher alpenstrasse, lahko bi ji rekla kar cesta čudovitih razglednih točk Pogled na Beljak Pogled z razgledne ploščadi, vidi se Vršič, Mangart je odet v oblake Slavna razgledna ploščad za katero sem kar kakšnih 20min zbirala pogum, stopiti gor ali ne nad prepadom, mene pa strah višine Sem, s pogledom usmerjenim naravnost, ne pod noge :grim No to sem mogla slikati v dokaz, da gre tudi atv na parking za motor No pa še ena z vrha s prelepim razgledom na 3 jezera Na vrhu pogledam na uro, aaa 16.30 Mami varuška naročena do 16h, naročim, da šibava proti domu brez postankov pa naj bo še tako zanimiva stvar kje ob cesti. Direkt na Korensko sedlo in proti domu. Domov prispela nekaj pred 19h, nabrala 390km Žebelj še vedno počiva v gumi :glare: mixxx, Eir, gsxf750 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 20, 2014 Deli Objavljeno Avgust 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=l81J5pcSPwA&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=m-HMaJ6v4P4&feature=youtu.be Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 20, 2014 Deli Objavljeno Avgust 20, 2014 Amm super bombastično uglavnem DUCATISTIČNO monsterogi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Avgust 20, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2014 Amm super bombastično uglavnem DUCATISTIČNO Nej švoh ... pik1, Dr_Jakob, maus in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Ker je deževno napišem še zadnji vtis.Zgodaj zjutraj se odpravimo proti Neumu in še zadnjič pomahamo Plivskemu jezeru Vmesna točka postanka pa je samostan Ostrog in prelepa ozka cesta ki vodi do njega polna romarju ki ravno niso da best šoferji sploh Italijani so nevarni saj v ovink po celi cesti,ki pa izgleda nekako takole... ....in takole..... Da bi vedu dA bom moral prehodit še 2km v hrib po stopnicah ob 12h po 35 stopinjah bi molitev glatko spustil Ga pa tudi temeljito prenavljajo Tako pa smo čakali na odrešitev,temveč ne pred oltarjem ampak kasneje preš šankom ^_^ Nazaj pa spet mal po makedamu mal po cesti in slikanje jezer ter ostalih kulturnih spomenikov Neretva "preko vode do svobode" al je bil ta kultni stavek iz Sutjeske V Dubrovnik se nismo spuščali saj bi to bil samomor (vročinska kap) tako smo samo od daleč Parkirana pa tudi ogromna križarka.Iz slike se po moje ne vidi prava veličina orjakinje Poglej ta zadovoljen obrazek.............pa človek mu bi zastonj sendvič dal :lol: Šibamo naprej proti Neumu,čez dve meje na kateri sem imel incident in to s slovencem v avtu ,ki sem mu prehvalil vse bližnje in daljne sorodnike -_- Pik me je pohvalil da imam zelo lepo izrazoslovje ^_^ prav tako me je na stran poklical policaj in me prav tako "pohvalil"..........ja tudi na men se je začela poznati neznosna vročina ko stojiš na mejah Ker je bil Neum popolnoma zaseden smo se odpeljali 5 km naprej v Klek kjer smo tudi zadnjo noč prespali,plačali po 15€ za osebo s tem da smo imeli vsak svojo sobo toda brez zajtrka. Potovanje je minilo brez hujših okvar al pa kakšnih krofov razen Pikovega podplata :grim enormne porabe Dunje ter nekaj olja za GS-a je bilo vse BP. Prevozili 1800km in se meli do jaja Pozabil pa sem povedat da je Dami spal tako kot je pač navajen tudi doma................. DXR16, HyperJack, trebor in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest faco Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Bravo majstori! Podobno turo opravil let 2012, samo v kontra smeri. Ostrog je res zanimiv in lep, cesto in voznike si pa dobro opisal. Nekateri odseki so res "opasni". Je pa zanimivo, da je že leta 2012 potekala obnova, pa zgledalo je, da bodo kmalu končali. Ampak očitno ostajamo Balkanci, saj tudi naše ceste nič hitreje ne obnavljamo... Srečno pot domov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Ker bla nedela napovedana da bo vreme lepo, sva se z fiam odločla, da namest da greva k maši na bled, se zapeleva med kočevske medvede https://www.youtube.com/watch?v=7slyrEyHaQk&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=fAahRh9_hlI&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=qFN4FMSDbJA&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=r1lUk5pJ8wo&feature=youtu.be pozor na 12:40 Kmet2, Schultz, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Kaj so gledali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Kontrola dokumentof , pa gume je tud pogledu. So pa vse kar je blo na dveh kolesih tist čas tam ustavlal. Prav tip .... a kamera pa to tud more bit, sm reku, sevede da vidm kje se vozm .... sm mu puzabu rečt nej pomaha da se ga bo vidl he he . So bli taki čist fejst fantje, smo se še pomenl pol po kiri cesti bi se kj naprej šlo, kje so bolš ovinki . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 (popravljeno) Ker je deževno napišem še zadnji vtis.Zgodaj zjutraj se odpravimo proti Neumu in še zadnjič pomahamo PIVSKEMU (Plivskemu-PLIVA JE V jAJCU ) jezeru Vmesna točka postanka pa je samostan Ostrog in prelepa ozka cesta ki vodi do njega polna romarju ki ravno niso da best šoferji sploh Italijani so nevarni saj v ovink po celi cesti,ki pa izgleda nekako takole... ....in takole..... Da bi vedu dA bom moral prehodit še 2km v hrib po stopnicah ob 12h po 35 stopinjah bi molitev glatko spustil (SORI JS KRIV, NISM VEDU DA MAJO RAMPE PA PARKING) Ga pa tudi temeljito prenavljajo Tako pa smo čakali na odrešitev,temveč ne pred oltarjem ampak kasneje preš šankom ^_^ Nazaj pa spet mal po makedamu mal po cesti in slikanje jezer ter ostalih kulturnih spomenikov Neretva "preko vode do svobode" al je bil ta kultni stavek iz Sutjeske V Dubrovnik se nismo spuščali saj bi to bil samomor (vročinska kap) tako smo samo od daleč Parkirana pa tudi ogromna križarka.Iz slike se po moje ne vidi prava veličina orjakinje Poglej ta zadovoljen obrazek.............pa človek mu bi zastonj sendvič dal :lol: (SEJ JE MRSKEJ ĐABE DOBIL) Šibamo naprej proti Neumu,čez dve meje na kateri sem imel incident in to s slovencem v avtu ,ki sem mu prehvalil vse bližnje in daljne sorodnike -_- Pik me je pohvalil da imam zelo lepo izrazoslovje ^_^ prav tako me je na stran poklical policaj in me prav tako "pohvalil"..........ja tudi na men se je začela poznati neznosna vročina ko stojiš na mejah Ker je bil Neum popolnoma zaseden smo se odpeljali 5 km naprej v Klek kjer smo tudi zadnjo noč prespali,plačali po 15€ za osebo s tem da smo imeli vsak svojo sobo toda brez zajtrka. Potovanje je minilo brez hujših okvar al pa kakšnih krofov razen Pikovega podplata :grim enormne porabe Dunje ter nekaj olja za GS-a je bilo vse BP. (DUNJO MOJA ) Prevozili 1800km in se meli do jaja Pozabil pa sem povedat da je Dami spal tako kot je pač navajen tudi doma................. (KLEVETE) Popravljeno Avgust 21, 2014. Popravil DAMI34 Schultz, Mavti, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 dva od redkih junakov danes pa tko lep dan je bil. pik1, Kmet2, igorkr in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 . .... bilo je več vtisov .... igorkr, Kmet2, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 . .... bilo je več vtisov .... 20140810_120055.jpg Kmet2, gsxf750, pikolo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Dva dni se nisem peljal, tako, da je danes bil skrajni čas, da se vsedem in zapeljem. Padlo je okrog 23km. Ker sem namontiral nove gume (cestne sem menjal za kramparce), sem danes izbral temu primerno tudi cesto, tako, da sem jih testiral. Vrhunsko so se odrezale. Iz smeri Ptuja sem se peljal do Dravskega Dvora, kjer sem zavil do avtoceste, ter se ob njej peljal vse do letališča v Slivnici. Pri Edvardu Rusjanu je bil čas za požirek pijače in pot sem nadaljeval v sneri Rogoze, ter skozi Rogozo prispel v Miklavž, kjer sem zavil proti Ptuju (glavna cesta MB-Ptuj). Fajn je blo! Zivnorc, Schultz, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava m0f0x Objavljeno Avgust 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 En quickie na Donačko goro RobiRoberto, trebor, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 (popravljeno) Celje-Pliberk-Golica gor in dol-Maribor-Celje. Preiskušal kamero Sj4000. Slikc ni . Video preglejujem. Jih Priložim . Upam , da mi kakšno slikco ne pošljejo nadležni organi. Popravljeno Avgust 22, 2014. Popravil kamionar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Celje-Pliberk-Golica gor in dol-Maribor-Celje. Preiskušal kamero Sj4000. Slikc ni . Video preglejujem. Jih Priložim . Upam , da mi kakšno slikco ne pošljejo nadležni organi. Kamionar, kak ni slik? Seveda so ... ko gledaš video in vidiš zanimiv detajl, narediš "printscreen" in je slika tukaj .... pokaži nam malo ali pa lodaj video na YT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kamionar Objavljeno Avgust 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 BREITNER hvala za namig. Mi te zadeve niso glih domače.Sem uspel zbrisati kar nekaj tri minutnih filmčkov. Tu je nekaj snapshotov. Hvala sopotnici ,ki me je opozorila na "žandarja". trebor, Kras, DXR16 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se