kamionar Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Še dva filmčka. Schultz, Kmet2, vidmar j in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Neverjetno, otroci se celo zogajo.... Kmet2 in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Neverjetno, otroci se celo zogajo.... Ata pa se je anmau s kamerco špilu.... :fredy: Drgč niso vsi moji....al.....jim bodo že mama rekl ko bodo 18 stari.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Ni glih najbolj posrečena tale kamerca.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Danes sem z "RobertoMobilom" odpeljal tisto, kar sem imel že nekaj časa v načrtu in spotjo tudi odkrival, kje je odcep za "naše" nekdanje jadralno padalsko vzletšče, kar je bilo s pomočjo priimka, ki ga še nisem pozabil, seveda ko semm ga prebra (Butara), šele pri tretjem odcepu, Ker me je v nekje v Krnicah pričakal makadam, te poti sigurno nisem še nikoli odpeljal, ker mislim, da tega ne bi pozabil in se zaradi tega tudi danes tega ne bi lotil ... Domov sem se vrnil približno ob osemnajsti uri in najprej slekel s sebe vso, od današjega dežja premočeno kolesarko opremo in se takoj za tem "pogrel" pod preeeeecej toplo vodo pod prho, ker sem prej "skoraj zmrznil" ... Slik sem zopet poslikal "malo morje" ... Schultz, BMWflar, igorkr in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 pa sem šla... v dež do Trojan suho, na celjski strani že prve kaplje, ki so bile zmeraj bolj goste... pa sem že misla obrnit in Maja pravi, da naj kar pridem. ajd, naj ji bo, ker vprašanje kdaj se bove spet skup najdle... v celju neha, nakar zavijam, prečkam tirnice... in mi kr motor spodnese... še dobr da je blo hitr konc, če ne, bi se kaj hitr ulegla :s moja Maja me je že čakala z vročo kavo in zakurjenim šporgetom pogrela, posušila in nasmejala sm/ smo se! nazaj grede do Šempetra po stari, dalje na AC, da vsaj malo izkoristim letno vinjeto in spodim pajke iz auspuha Eir, Kmet2, Mia in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava L3v Objavljeno Avgust 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Še moji delno mokri vtisi =)... Zjutraj sem se ob 9ih odpravil iz Škofje Loke. Cilj Krk na obisk k stricu. Na poti do Ljubljane sem študiral ali naj grem proti Postojni ali Kočevju. Odločil sem se za Kočevje. Do Ribnice sem bil kar malo slabe volje (mokra cesta, megla, mraz...) potem pa se kar naenkrat pokaže sonce;) Ta me je spremljal do Krka. Na plaži se malo posončim dvakrat vržem v vodo in ob pol 16 odrinem proti domu. Nazaj sm šel čez Ilirsko in Postojno do katere sem bil še suh, naprej pa me je do Ljubljane pralo Naredil vsega skupaj cirka 400km in kljub dežju užival igorkr, TOMCAT, HyperJack in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Avgust 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 (popravljeno) Vtis današnje vožnje - Zmešani kot je zmešano vreme. Pa saj je tudi tako prav krasno, kot je bila krasna naša pisana družba. In ker je treba najti v vsaki stvari nekaj dobrega in če že nimamo mavrične koalicije smo bili pa vsaj mi danes ena mavrična druščina. Ja, le tisti se ne boji dežja, bo uzru mavrico. Dobimo se v Ljubljani zivnorc, Eir, kmet2, Hudoba, dami34 in moja malenkost. Skratka bilo nas je: 2 yamahi, 2 evropejca, 2 enduraša, 2 sportturerja, 2 primorca. Zivnorc pride z novim modelom Suzukija SV K1 - Superlegera. Skratka ni da ni vse ultralajt, tako da so težo res minimalizirali in moč omejili na enega konja (konjujedan). Aja pa še na polento gre, ker so ekološki (edino pri izpustih, lih da so dosegli normo Euro IV). Pa mi je dal za en krog. Nato planirana smer proti kočevju, kjer nas je Hyperjack pogosti pri jezeru predvsem pa razveselil z naročenim sončkom. . Debata, kavica, čajček se odpravimo v smeri proti Beli Krajini in seveda obisk legendarnega DC-3 Skavti iz Domžal so nas gledali malo čudno, ma potem nas je vseeno rade volje poslikal (Bi-Pi in srečno pot). Nato pa iz zasede na nič hudega sluteča yamaharja ... Se odpravimo naprej samo glej ga ti zlomka, kmet ne more ostat miren, ko vidi neobdelano njivo. Tako da je vmes še par arov zemlje preoral. Evo kmet s KTM-om v elementu. In v njegovem stilu. Gas za vse sovde ... Pridemo do Prepiha. Pismu ste druščina. Takoj apdejtat status na FB-ju in MS-u. Komentirat vse teme. Edino hudoba nekam zaskrbljeno gleda vremensko sliko . Pojemo in potem nas Buh spomni, da smo pozabli popit kfe . Postanek po celih 8ih kilometrih. Nakar se Eir spomni, da ima s sabo angleško vreme :wacko: . Nič nam ni bilo jasno kaj naj bi to bilo dokler ... Medtem ko čakamo, da se vreme izboljša in se je Eir ozirala po trampolinu smo ostali imeli bližnje srečanje tretje vrste . Nujno so rabli kfe. Dež je minil mi pa veselo naprej. Dami34 nam je po vsej slili hotel pokazat njegove kontrabantske poti. Sem hotel slikat , pa mi je prepovedal. Ja kontrabant more ostat skrivnost :xx: . Na koncu postenek na OMV Postojna. Popravljeno Avgust 24, 2014. Popravil igorkr Eir, trebor, vandrovec in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 kje točno je ta fliger in v kirem kraju, ker mi je nepoznano, še zaenkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 kje točno je ta fliger in v kirem kraju, ker mi je nepoznano, še zaenkrat https://www.google.com/maps/place/8330+Metlika,+Slovenija/@45.6188287,15.291194,403m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x47644fe13f97ee57:0x20203c7668e0b575 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 hvala za navigacijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 (popravljeno) Še dva filmčka. A si slučajno vklopil anti-shock funkcijo na Youtube? Ali pride že iz kamera taka uboga slika, da se kar armaturka zvija Popravljeno Avgust 25, 2014. Popravil stromar-aly Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 včeraj vtisnjena voda v moto opremo...oprano v nulo tega še dooolg ne bom pozabila ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 (popravljeno) mene pa včerej tok napral, da se še zdj nism čist posušu :grrr. Jutr pa kj več na to temo Popravljeno Avgust 25, 2014. Popravil Danilo D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Avgust 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 (popravljeno) Včeraj se je naredil tak lep dan da je bilo težko bit doma. Štartala sva dopoldne v že ogretih 17°C. Kranj - Kamnik -Tuhinjska - Vransko - Tukaj je bil na parkingu enhud motocikel - za vsaj 3 potnike Plan je bil obrnit čez Črnivec in Avstrijo, ma so nekaj kuhali tam na nebu. Ajde nazaj čez Trojane na dobro papico v Lj, potem pa - kam naprej. Za soncem Torej Rakitna ( itak ), Cerknica. Ko se je vreme malce skujalo, je bila za vedrit najboljša opcija lokalna gasilska veselica pod šotorom s čevapi :yes: Ta dan je bil tudi dober test vodotesnosti na novo instaliranega USB priključka (pod čepom) za polnit telefon in integriranega daljinca za garažna vrata (pod tipko). IP67 zaščita brez pripomb :grim Opralo naju ni nič. Edino 14°C in 99% vlaga ponoči je bilo malce hladno za domov it. Prijetnih 270 km in 4,4 L/100 km z dvema na mopedu. Zadovoljen Popravljeno Avgust 25, 2014. Popravil stromar-aly Schultz, pik1, Kmet2 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 A si slučajno vklopil anti-shock funkcijo na Youtube? Ali pride že iz kamera taka uboga slika, da se kar armaturka zvija Sem se mal učil. JBG nej žvaka za seljaka. Je pa kljub temu , da sem dal popravit na umiritev slika čez šipco "plavajoča". Pri naročanju preko ExstremeDeal sem preslabo pogledal in kljub identičnem začetku strani naročil Feakerco. Razlika od original SJ4000 je le v barvi nalepke M3 na enem od nosilcev za na čelado nalepit. Originalna ima namreč eno nalepko rdeče barve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Danes ni blo lhi neke kilometrine, blo je pa vseen nekj za sprostitev . Po stari cesti do Lukovice, tam pa na ac do tc-ja in nazaj tudi po ac do izvoza Domžal, pol pa proti Kaniku in čez Črnivec nezaj do Velenja. Ni blo nekej za slikat, pa vseen mal romantike na poti z kolesom nazaj domov Kmet2, Ninč., vandrovec in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 Evo tkole je blo gled emoje nedelje .... dopoldan štart iz Velenja čez Hdo luknjo in Doliča mim stranic do Konjic, ker je bla prva postojanka, OMV . Pol pa seveda naprej po regionalnki preko Ptuja do Dornave. Nazaj pa čez Ptuj, Lenart, Kungota, Jurij kjer sem kmal prečku mejo z Avstrijo, in tam se je začela veselica . Sprva je bilo malo malih kapljic, ki so začele ratovati vedno večje, in seveda vedno bolj pogoste . En čas je res fulj saclo k svina. Šel sem mimo Schlossberga pa do jezera na golici, kjer je malo prej nahalo deževati. Pol je pa spet pri spustu iz golice nekje do Dravograda začelo malo rositi, od tam naprej pa hvala bogu nč, suha cesta . Jaz seveda nisem bil čist nč suh, ker sta bila kovček in dežna obleka v Veleju v garaži :grim. Iz polškornjev pa sem dobesedno vodo kar zlil . V prihodnjih dneh pa še kak posnetek več https://www.youtube.com/watch?v=YQaNSol-wB8 https://www.youtube.com/watch?v=CR4RJU4nZ44 pik1, Kmet2, Schultz in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Vcer pa bil mal tam pa mal drgje. Prvo je blo treba mal evrčkov dvignt za benzin pa kufe. Vmes me je blo pa vsepovsod. Ko sem pa dam pršu sem pa še večerjo speku. vandrovec, hajoktejn, Schultz in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Ahahaha, kostanj? Kuhancek pase zravn, pa medica Temp.so prave Ninč., Keiko in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Ahahaha, kostanj? -je blo treba mal po škrinji pospravt Kuhancek pase zravn, pa medica - tud pivo je pasalo Temp.so prave - za vozt in gume enkratne Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Glede na danasnji dan bi mi moja verzija bolj pasala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Österreich in the rain https://www.youtube.com/watch?v=WU3-LPkMObA&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=8TW1znH_tSk&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=VicDYx2P7qY&feature=youtu.be Kmet2, DAMI34, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Vtis današnje vožnje - Zmešani kot je zmešano vreme. Pa saj je tudi tako prav krasno, kot je bila krasna naša pisana družba. In ker je treba najti v vsaki stvari nekaj dobrega in če že nimamo mavrične koalicije smo bili pa vsaj mi danes ena mavrična druščina. Ja, le tisti se ne boji dežja, bo uzru mavrico. Dobimo se v Ljubljani zivnorc, Eir, kmet2, Hudoba, dami34 in moja malenkost. Skratka bilo nas je: 2 yamahi, 2 evropejca, 2 enduraša, 2 sportturerja, 2 primorca. 4 pleškoti 1 čupa igorkr, Eir in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Po šihtu je sonce končno spet enkrat zapeklo in ve se kaj sledi, iti nekam, kjer bodo končno zginile chicken stripes na novih gumah. Na Korenu sem se najprej ustavil in pobral še en geocache: pa potem še enega ob pogledu na Dobrač, moj cilj. V Lojzu sem končno kupil dežne rokavice pa še kakšno malenkost, nato še en krog okrog Faker see-ja... ja tam se že dogaja, železja je že kar nekaj, in končno je bila ura 18 preč in odprta rampa za Dobrač. Gor grede se mi je mudilo ravno toliko, da do tretje prestave sploh nisem prišel... in evo krasen razgled: RobiRoberto, Schultz, Eir in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se