gasperX Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Pol sem sem se jest dam prpelu k je že dokaj nehal scat....je mal padal ampak ni blo sile..... Danes Domožale pober damy .. kam se gre, ma kamor se hoče pa najbolš da po cest... No jo za tem šibneva po AC do Grosuplja, tam jest neki pametn greva po stari cesti do NM no kr naenkrat prideva do makedam ene par kilometrov se voziva po makedamu sredi gozda.. Žužemberk mal naprej nevem kje toćno že Damy že trobi ustav slikat.. potem naprej do NM mal na kufe, mal gobec utresat pol pa kam zdej... pade odločitav grad bizeljsko in nek lufthaus al kaj že.. od tam naprej do gradu Rajhnburg in zopet po nekih ovinkih do Trojan po krofe.. pol pa vsak v svoj konc jest do Tc-ja damy nekam drugam... mal me je upral med trojanam in lj. Pošopingiram v Tc-ju gas do Kranjsterdama.. ja seveda sm pršu mal mokr domov no sicer tokrat ni blo take krize od dežja, kot pred dvemi tedni ko sem glisiru po AC. lepih boli me kurac kolk kilometrov... nimam pojma k nikol ne nastavim števca.. mi je sam važno, da se lahko mal vozm Kmet2, igorkr, cedevita in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 (popravljeno) ... ogled sejma v Rajbnci, kjer je bila nad gužva, a so pri hiši takoj pri vhodu v mesto naredili neuradni parkplac za motoriste. Hvala domačinom za izjemno prijaznost! Smo se srečali tam Je bilo kar nekaj motoristov. Samo midva sva se preoblekla v "civil" .) Parking je bil pa super. Na tvoji fotki je še sprednji konec moje ropotulje Popravljeno September 9, 2014. Popravil stromar-aly DAMI34, Kmet2, msjr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno September 10, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2014 No, dons se je pa že takoj zjutri lepo začel dan .... ... za dobro jutro takoj najdem na tleh na parkingu en dolarček ... za srečo .... .... hahaha .. pa pravjo da ni dnarja ... ... sevede je ... sam pobrat ga je treba :) Sicer pa, današnja ruta .... Florham park, Sparta, Lafayete, Milford, Kingston, NewBurgh, Coldspring (pogled na WestPoint), "mostiček" čez Hudson river, Fortlee, Florham park ... ... naredl 242 milj ... ... prijetnih ... ... bilo je pa vsega ... ... vmes smo se že tud mal zgubl ... :) .. no, ampak to gre itak baje vse zraven Keiko, gsxf750, SuNa in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 10, 2014 Deli Objavljeno September 10, 2014 @pik1.... tudi moja želja tole z motorjem.. do sedaj bilo vedno z avtomobilom pa blo vseeno super... cene bencina imajo pa še vedno bombastične... regular 3,59 dolarja za galono gsxf750, trebor in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 NX..odvisno kje....v CA se vzpenja proti 3.9, 4$ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Frips... V CA imajo davek 12%. proračun pa večji kot Kanada v PA pa 7% davka.. pa malo cenejši bencin gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Sori, mal , se že vnaprej opravičavam.... dobrodošel v klubu +100000 :grim ...a to je prov klub , ne me , a res...nism vedu! Al ma že kej dost članov? Ja no, Gašper, pol pa čestitke, a ne....za tak lep dosežek! Aja, Nejc, ka pa kakšna višja inštanca? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Pa še ena včerajšnja... Od Črnivca se mi ni dalo naprej se vozit po grapah, pa sem se "zgubil" na 1400 m+. Vsaj lepa fotka je ratala Kašna planina. Makadam je kar lep. (Moram počasi o krosli začet razmišljat? ) 20140908_181746e.jpg 20140908_185037e.jpg Velika Planina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 (popravljeno) To je Kašna planina,nanjo se pride z vrha Črnivca-nasprotna stran gostilne,pot z veliko razgleda zdaj,ko je vse podrto,če je jasno se vidi do Velenja. Druga pot je pa s kranjskega raka,namesto levo proti Veliki planini greš desno na Kašno-precej krajša pot od prve. Z vrha kašne se pride po makadamu tudi na Lepenatko. Ni ravno 1400nmv...je pa najbrž blizu. Popravljeno September 12, 2014. Popravil nxyz Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 Sori, mal , se že vnaprej opravičavam.... ...a to je prov klub , ne me , a res...nism vedu! Al ma že kej dost članov? Ja no, Gašper, pol pa čestitke, a ne....za tak lep dosežek! Aja, Nejc, ka pa kakšna višja inštanca? :naughty: ja no, lepo je videt da se števc zvrti nad 100000 :-) višja inštanca? ja seveda, kar veselo naprej na naslednje okrogle cifre. S teb že prikazuje 5sto tisoč? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 12, 2014 Deli Objavljeno September 12, 2014 ja no, lepo je videt da se števc zvrti nad 100000 :-) JE, A NE NO! SAMO TEGA OBČUTKA NE POZNA VSAK!!! :grrr višja inštanca? ja seveda, kar veselo naprej na naslednje okrogle cifre. S teb že prikazuje 5sto tisoč? ...če bi vse štiri mopede skup seštel....pa še bi ene 100k sfalil Zdej pa dost! Tole paše bol v kakšno drugo temo. AMPAK JE VSEEN FAJN POGLEDAT TAKLE ŠTEVC (sploh, če je tvoj) Scarabeo 500, Schultz in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno September 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2014 (popravljeno) Tako smo meli. (Se pravim Yamaho vžgem in lepo vreme se pokaže) Ludiluka ludo lukal. Testirali, če majo dober čaj na MOL-u. Popravljeno September 13, 2014. Popravil igorkr dondule, Schultz, Kmet2 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ludiluka Objavljeno September 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2014 Pol se je pa še PrimozC pridružil gsxf750, Kras, Eir in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno September 13, 2014 Deli Objavljeno September 13, 2014 Pol se je pa še PrimozC pridružil Jah...samo na pijaci Kras 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 (popravljeno) To je Kašna planina,nanjo se pride z vrha Črnivca-nasprotna stran gostilne,pot z veliko razgleda zdaj,ko je vse podrto,če je jasno se vidi do Velenja. Druga pot je pa s kranjskega raka,namesto levo proti Veliki planini greš desno na Kašno-precej krajša pot od prve. Z vrha kašne se pride po makadamu tudi na Lepenatko. Ni ravno 1400nmv...je pa najbrž blizu. Pripelješ se lahko do zadnje koče na 1317 m. Potem pa je opcija naprej peš do vrha: Popravljeno September 14, 2014. Popravil stromar-aly igorkr, gsxf750, nxyz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava corser Objavljeno September 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2014 Krasen dan. Lj-Turjak-Rob-Selo pri Robu-Sveti Vid-Rakitna-Lj. Večino po makadamu. umetnica51, DXR16, jakATV in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 a ti tud rabiš gps da te domov prpelje ko je preveč alkohola pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 a ti tud rabiš gps da te domov prpelje ko je preveč alkohola kaj sprašuješ neumnosti sej to je vendar gs,ta pride domov sam,tud če ti v gostilNI ostaneš:-) KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 kaj sprašuješ neumnosti sej to je vendar gs,ta pride domov sam,tud če ti v gostilNI ostaneš:-) ti veš da nebi vedu mam italjana tko da dlje od dvorišča redko pridem Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 Ne ga srat po temi pa pridte na pir Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno September 14, 2014 Deli Objavljeno September 14, 2014 Pripelješ se lahko do zadnje koče na 1317 m. Potem pa je opcija naprej peš do vrha: 20140908_185257e.jpg Moja napaka,3xtedensko sem tam pa še nikoli čisto do vrha :-o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno September 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2014 Prekrasen izlet v prelepo Slovensko Toscano, notranjost Istre in obalo. sayo, Fantocci, Keiko in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno September 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2014 Pa smo šli obiskat prijatelja na UKC Ljubljana. Pridem v Ljubljano, parkiram grem v UKC (gledali so me kot padlega iz lune :krneki: ). Pridem v sobo tam pa tri medicinske sestre . Eh neč ni blo od tega. Je pa prijatelj zrihtal, da sta Yamaha in Rossi zmagala, če že nisem gledal kako je 93 malo utrujen obležal No debata, kfe, se poslovim, pridem do motorja in vidim kako trije en pacient, en norc in eden ka ta folk okoli prevaža oblegajo rdečo Yamaho. Takoj sem jih poslikal, da bom mel za dokazno gradivo. Grem do Zivganorca in mu povem štorijo. Pa lej ga zlomka, baje je bil eden od teh prav on uni ta drugi pa Trebor. Pismu, kdo vas prepozna v civilu No medtem ko mi o Treborju, Trebor na borjaču od Norca. Žena od Norca nas je bila danes še posebno vesela, ko je zmagal Rossi na Yamahi. Gremo na ride čez rakotno (RR). Dvakrat gore dole, Trebor pa na policijo z najdeno tablico. Pohvalno. Čaj (japosnki seveda) na OMV-ju pole pa še za dušo nazaj čez Kras. Da pa bi vi videli danes zahod nad Krasom. Nekaj čudovitega. Slika je edino v mojem spominu, misli pa so bile nekje druge Toliko za danes. Lep dan. Ja imamo za kaj biti Hvaležni, samo srce, ki bo to doumelo moramo imeti. ebony, Keiko, jakATV in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spaceback Objavljeno September 14, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2014 Petek LJ - Županja - Brčko - Tuzla moto zbor Sobota Tuzla - Sarajevo - Jajce - Banja Luka Nedelja Banja Luka in zaradi poplav ne čez Prijedor ampak proti Gradiška pa preko Zagreba v LJ Nekje so na cesti ovce, krave, nekje pa tudi pujsi. Schultz, gsxf750, MarkoR in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2014 Kljub ne najbolj prijazni vremenski napovedi po današnjem kosiu, da se na radarski sliki padavin, te zaradi svoje kratkotrajnsti in majhnih obsežnosti (?) "na računalniku" ne vidijo in tudi kljub pogledu z balkona v smeri proti severu, sem vseeno naredil novih 25 km ... KilleRBee, Keiko, otko in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se