Matej207 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Dolga ni bla, vtis pa je Po "bližnjici". Ko se mi sredi gozda pojavi tole: 20141007_173722 (Custom).jpg Vesel ko mali mulc :grim Menda jih je gori ob potoku še nekaj, bo treba peš prehodit tale gozdiček. GPS je rekel, da smo na regionalki, 20141007_174142.png ...v resnici pa... 20141007_174142 (Custom).jpg UPS Tale kartografija je tudi nekaj vredna. Glede na zje.anost naših cest oz magistralk je možno da gps predvideva da so gozdne ceste bolj kvalitetne in utrjene trebor in Scarlett 2
kaca1 Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 . . . . . . . . . . ...v resnici pa... 20141007_174142 (Custom).jpg UPS Tale kartografija je tudi nekaj vredna. Brez skrbi, da je :grim!!! - tvoj GPS že zdej ve, da bo šla leta 2357 tule cesta - bližnjica do tvojih mlinčkov. Edino kar je....ceste še niso začel delat. Pa bi blo fajn, kajti leto 2357 se nezadržno bliža Scarlett in trebor 2
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 8, 2014 Ker se zjutraj ni hotelo ogreti sva startala iz Celja šele ob 10-ih. Najprej proti Ljubljani, ko pa sva tam opravila je bilo vprašanje Kam? Prepozno za kakšno vožnjo proti "slani" vodi, zato se odločiva, da greva kar lepo domov. Po poti sva pa naredila še par ... Zanimivo, da sem tole opazil prvič med Ljubljano in Celjem Serpentine!? a greva sploh proti domu? Seveda le malo naokoli. Jezero, ki ga v bistvu ni. Postanek in na desni opaziva cesto na Pavličevo Sedlo.... Tja bi morala. No če sva že tu pa pojdiva do vrha. Jezersko... Še malo pa bova doma... Res je tole sončna stran ampak termometer je kazal le 10,5 stopinje. ...če sva žetu si poglejva še naš "biser", celo vstopnine ne pobirajo več. Barve povsem jesenske in tudi temperatura, pa še rahlo prši iz megle. Malo nižje pa povsem druga slika sonce, prijetnejša temperatura... Zanimiva pot iz Ljubljane v Celje. Res daljša, to pokaže tudi zapis na GPS, vendar če imaš čas se splača. Le kosilo je bilo zelo pozno . hajoktejn, vandrovec, Schultz in 26 others 29
stenc55 Objavljeno Oktober 9, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2014 Sm šu pogledat če je hamburger pr Vikiju na Črnem kalu zakej. Do Postojne mej kr mal hotl zebst, pol sm pa en kofe ruknu na OMV pa dva bavarca nek s štajerske gledu paj blo bolje. Zarad kofeta ne bavarcev. :grrr Do Črnga kala je bla lepo prazna cesta, še tazadno gumo mi je ratal mal popravt, (ni več tko oglata), hamburger pa ni bil lih bohvekaj. Preveč ene roza pizdarije not. Nazaj sm šu do Logatca pa čez Žiri, pol pa pravac domu. Po pot sem enim dvema pokazu kva si mislim okol njihove varnostne razdalje, manj ko 3m, en je skapiru, tadruga pa nkakor ne.
Popularna objava sayo Objavljeno Oktober 9, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2014 Danes pr stricu v Križevcih na Goričkem Scarlett, vencel, Kmet2 in 13 others 16
Danilo D Objavljeno Oktober 9, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2014 Človek kr ne more da verjame, kuko so zadnje čase vozniki v avtih obzirni oz. prjazni do matoristov ....... danes na pumpi v drvogradu devam gor čelado pa pride tip mimo pa praša če grem čez mejo, rečem sevede, pa prav dol pred mejo so policaji, o hvala hvala . Pridem iz pumpe ven in se začnem pjelet proti meji in vozniki začnejo kr oreng belndat, no pa tud en geesar me opozoru na taplave. Sevede čist logičn sm pol tud js blendu naprej . Pr voznikih avtov pa opažam tudi, da se jih vedn več samoiniciativno umika proti robu ceste, ko vidjo da imajo za sabo motorista . Pa tudi pri semaforjih se je že zgodilo, da če vidjo da je zadaj matorist, da se malček pomaknejo desno, da se lažje pride na pole position . Vsled teh zadev pa oblubm, da se ne bom za vsako tujo napako, namerno ali nenamerno, več tok jezu k sm se, ker vem da ga tud sam včasih kj poserjem :grim. Drgač pa danes popoldan naklepou 214km, in prvič odkar sem matorist tankal na pumpi v avstriji, v Železni kapli. Ob tem pa v primerjavi z našimi cenami privarčeval celih 0,8064eur, bo lih jutr za dva Irish kofija iz avtomata :grim. KLOVN, DXR16, Scarlett in 6 others 9
kaca1 Objavljeno Oktober 9, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2014 .... ....ou 214km, in prvič odkar sem matorist tankal na pumpi v avstriji, v Železni kapli. Ob tem pa v primerjavi z našimi cenami privarčeval celih 0,8064eur, bo lih jutr za dva Irish kofija iz avtomata :grim. Če bi tankal v Lavamundu, kjer si oprezal za policajem, bi mel sigurn še za dva kofija :grim - boš vedu za drugič!
Danilo D Objavljeno Oktober 10, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 ma kok se spomnem, je blo najcnej v pliberku 1,38 pa še nekej, pa sm mislu da bo še cnej , je pa res da še ni rezerva gorela :grim.
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 10, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 Kawo wozu, kawo piw Keiko, markII, Efendi in 14 others 17
Popularna objava n_majk Objavljeno Oktober 10, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 danes krog proc od morja... mal sem se bal tega sam presenetljivo - gorski kotar obcutno topleje kot okolica Rijeke.... ta fotka je nastala poleti 2005 tako pa tam zgleda danes... gsxf750, Efendi, RobiRoberto in 13 others 16
CINDAPP Objavljeno Oktober 10, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 Človek kr ne more da verjame, kuko so zadnje čase vozniki v avtih obzirni oz. prjazni do matoristov ....... danes na pumpi v drvogradu devam gor čelado pa pride tip mimo pa praša če grem čez mejo, rečem sevede, pa prav dol pred mejo so policaji, o hvala hvala . Pridem iz pumpe ven in se začnem pjelet proti meji in vozniki začnejo kr oreng belndat, no pa tud en geesar me opozoru na taplave. Sevede čist logičn sm pol tud js blendu naprej . Pr voznikih avtov pa opažam tudi, da se jih vedn več samoiniciativno umika proti robu ceste, ko vidjo da imajo za sabo motorista . Pa tudi pri semaforjih se je že zgodilo, da če vidjo da je zadaj matorist, da se malček pomaknejo desno, da se lažje pride na pole position . Vsled teh zadev pa oblubm, da se ne bom za vsako tujo napako, namerno ali nenamerno, več tok jezu k sm se, ker vem da ga tud sam včasih kj poserjem :grim. Drgač pa danes popoldan naklepou 214km, in prvič odkar sem matorist tankal na pumpi v avstriji, v Železni kapli. Ob tem pa v primerjavi z našimi cenami privarčeval celih 0,8064eur, bo lih jutr za dva Irish kofija iz avtomata :grim. Kaj pa je tu čudnega,tako je na koroškem :yes:
Joker Objavljeno Oktober 10, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 Človek kr ne more da verjame, kuko so zadnje čase vozniki v avtih obzirni oz. prjazni do matoristov ....... danes na pumpi v drvogradu devam gor čelado pa pride tip mimo pa praša če grem čez mejo, rečem sevede, pa prav dol pred mejo so policaji, o hvala hvala . Pridem iz pumpe ven in se začnem pjelet proti meji in vozniki začnejo kr oreng belndat, no pa tud en geesar me opozoru na taplave. Sevede čist logičn sm pol tud js blendu naprej . Pr voznikih avtov pa opažam tudi, da se jih vedn več samoiniciativno umika proti robu ceste, ko vidjo da imajo za sabo motorista . Pa tudi pri semaforjih se je že zgodilo, da če vidjo da je zadaj matorist, da se malček pomaknejo desno, da se lažje pride na pole position . Vsled teh zadev pa oblubm, da se ne bom za vsako tujo napako, namerno ali nenamerno, več tok jezu k sm se, ker vem da ga tud sam včasih kj poserjem :grim. Drgač pa danes popoldan naklepou 214km, in prvič odkar sem matorist tankal na pumpi v avstriji, v Železni kapli. Ob tem pa v primerjavi z našimi cenami privarčeval celih 0,8064eur, bo lih jutr za dva Irish kofija iz avtomata :grim. Sezona gre h koncu! Spomladi pa spet vse od začetka...
Danilo D Objavljeno Oktober 10, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 Kaj pa je tu čudnega,tako je na koroškem :yes: ne ti men tk je gr, sm mavo prevečkrat gr biu, no ja sj sm še, tk da mavo vem kk pa ka je
Popularna objava Schultz Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Danes je padla ena turca po eno mesečnem prisilnem počitku. Štartal sem malo pred deseto. Na kofetu sem se ustavil v Ilirski Bistrici. Ker mi je koleno dalo mir, sem nadaljeval k južnim sosedom. V Matuljih sem zavil za Učko in odkrujzal po ovinkasti cesti do vrha. Razgled je bil čudovit....ovinki tud. še slikce: Potem je sledil še spust proti Buzetu.. Nato pa sem odpeketal proti domu. Padlo je luštnih in sončnih 188 km. Avtomobilisti so že preklopili na zimski način vožnje. Vozijo več po levi kot po desni. Vzvratna ogledala pa imajo izključno samo za si popravljat šminko ali pucat zobe. igorkr, Eir, RobiRoberto in 8 others 11
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Danes se nisem odpeljal proti Idrijski Beli in "začetku vzpona" proti Brusovim klavžam zato, da bi iz Idrijske Bele zavil proti Čekovniku na ogled današnji hitrostnih preizkušenj Rallya Idrija, amak zato, da sem končno le preštel koliko "žoumfov" (bazenov) je še za Stanovcom in Pr' kabil in jih tudi slikal iz "ribičeve perspektive" ... Nekaj današnjih slikje je tudi "malo drugačnih", da ne bo kdo mislil, da so "od kdaj prej". Novih 25 km ... :notworthy: sayo, ringo5, DXR16 in 12 others 15
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Včeri zvečer si pozno v noč planiram turo čez Gorenjsko, Korenjsko Sedlo pa v Italijo čez ena dva prelaza, pol mi pa nekej reče dej poglej mal za vreme, še sreča da sm pogledu, če ne bi danes že lahk bil moker , skratka kazal je slabo, zato sem spremenu turo. Štart zjutraj nekaj malega pred 9 v Šoštanju, potem pa Slovenj Gradec, Drvograd, v Lavamündu na tankštele , potem pa St. Paul, St. Andrä, Wolfsberg, čez Koralpe kje je cesta saj meni fuuuulj huda, prvi del ceste nov asflat, pol nekej strga mičkn mnj lepga, potem pa spet str, ampak zlo lep, skoz lepi ovinki, skratka men cesta kr skor adijo pamet , nato pa naprej do Deutschlandberga, Gleinstätten, Leibnitz, Gamlitz, Arnfels, Eibiswald, Radlpass, Radlje ob Dravi, Maribor, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Zreče, Rogla, Zreče, Stranice, Dolić, Mislinja, Graška Gora, Velenje in bakc to Šoštanj, čudovitih 414km . Super vreme, no zjutraj sicer malčk hladn hotl bit, tako da dal na meji zgoraj podlogo noter, ampak kasnej pa tok lepo sonce skoz, da kr ni za verjamet. V Slovenski Bistrci in Konjicah mi kazalo 28,3 stopinje, zato sem s ešel shladit na Roglo, kjer je bilo prijetnih 10 stopnij manj kot v dolini . Če bo vse tako kot more bit, morim letos še enkrat prevozt te Koralpe, tokrat v kontra smeri . Pa še nekaj fotk, čez Koralpe pa ni blo cajta slikat, je bla pa kamera na glavi, tko da čez kak dan še video . Fantocci, Kmet2, Eir in 13 others 16
Popularna objava stenc55 Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 (popravljeno) Radolca-Lublana-Kalimerotov domač kraj- Trebnje: Nisem vedu da so mi spomenik postavl Južna v Novu Mejstu Pol pa po isti poti domu. Tm v Medvodah sta me en Dukati pa en nevemkva prehtela na semaforju, skoz druzga sta pičla, polcaja na drug stran ceste sta pa mene črno gledala. Sm mislu da bosta čez skočila pa mene zajeb... Popravljeno Oktober 11, 2014. Popravil stenc55 vencel, Kmet2, DAMI34 in 7 others 10
Popularna objava domi46 Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 (popravljeno) Moj denašen izlet:) in sicer Straža-Dvor-kočevje-Petrina-Delnice-Gornje jelenje-Otok Krk-Njivice Na plaži nobene gužve treba lovit še zadne sončne žarke Popravljeno Oktober 11, 2014. Popravil domi46 Fantocci, Kmet2, igorkr in 12 others 15
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Kranj-Metlika-Karlovac-Senj-Paklenica-Senj-Reka-Postojna-Kranj odličnih 730km FACO, Keiko, Eir in 8 others 11
Popularna objava MartinKranjski Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Relacija: Novo mesto - Ljubelj - Klagenfurt - Eberstein - Klippitztorl - Weinebene - Deutchlandsberg - Aibl - Radlje ob dravi - Velenje - Marija Reka - Zidani most - Novo mesto DXR16, n_majk, Kmet2 in 10 others 13
Popularna objava igorkr Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Danes pa samo kratek potep po Krasu Ni bilo Buh ti ve kej od svetlobe, tako da ... Ruj ratava rdeč Tokrat za spremembo brez rdeče Yamahe, je pa bil zato Tomos v rdečem ozadju SuNa, markII, Kmet2 in 20 others 23
Danilo D Objavljeno Oktober 11, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Villacher alpenstraβen od prtejšnga vikenda Kmet2, igorkr, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava ringo5 Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 (popravljeno) Čudovit dan za lagano moto turo.... Ob 8.30 zjutraj šel, ob 20h prišel domov (no, z glavne moto ture ob 17h, potem pa sem se še lokalno potepal). Skratka od Šentjurja, zjutraj do Luč (tu ob 10h kafe pavza), potem pa na Pavliča kjer sva s kolegom srečala BMW oldtimerje (kapo dol pred motorji in tistimi, ki so jih vozili oz. zraven sedeli) . Nato čez Železno kaplo in Žitno vas proti Lavamundu. Od jezera po Žitni vasi do Lavamunda sva se peljala v grupi cca. 30 do 40 SLO motoristov (kdo od tu???), potem pa sva jim dala 10 minut "fore" na Golico (BTW: tistih makadamskih par km obvoza gor grede je pa res zdelanih :blink:, ampak OK - ostalo odtehta). Na vrhu Golice sva nafehtala za "fotoshooting" štajerski par z Hondo Deauville, potem pa sendvič pavza pri Sobothu (jezeru). Od tu brez pavze čez Eibiswald, Arnež (Arnsfeld), Lučane (Leutschach), Gamlitz do Cmureka (Mureck) in Gornje Radgone. Tu sva se usmerila proti Sladkemu vrhu in Šentilju (takoj po mostu naju je "zjahano" cestišče opomnilo, da sva pa zdaj na SLO cestah ). V Šentilju sva tankala na MOL-u in potem na vrh Hoškega Pohorja na Areh na kosilo v Ruško kočo.... Od tu sva po lepi gozdni cesti se spustila najprej v Šmartno na Pohorju in še naprej v Slovensko Bistrico od tu pa po AC vsak na svoj dom.... Po prihodu v domači kraj se mi še ni dalo domov in sem se še (kot že rečeno) malo pri žlahti klatil z dvokolesnikom.... Nabralo se je pa točno 400 km... Kafe pavza v Lučah Oldtimerji na Pavličevem Pavza v Lavamundu Pogled, ki vedno očara (vstop na B69 v Lavamundu) Vrh Golice Soboth Ruška koča Ruška koča: Prej..... ....in potem Še trasa ture: LP Popravljeno Oktober 11, 2014. Popravil ringo5 pik1, Scarabeo 500, Maximus in 17 others 20
ringo5 Objavljeno Oktober 11, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 .....čez Koralpe pa ni blo cajta slikat, je bla pa kamera na glavi, tko da čez kak dan še video . Da ne boš kazni kasiral zaradi snemanja http://www.zurnal24.si/kamera-armaturna-plosca-gopro-celada-snemanje-promet-cesta-clanek-237811
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se