Toncek Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Spljoh se mi ni dalo nikamor.Pol me pa žena nažene po čike..ne zastonj baba,si rečem in naredim okroglih 400km (Go-Soriška-Bled-Šk L-Po-Viki.. .) Mal sem se spozabu in pomahal policaju na motorju..zgleda da se je tudi on spozabu ker mi je odmahal nazaj. Popolen dan mi je pokvarla samo novica ko sem po radiu zvedel da smo zgubili "sestro".RIP Cavolo, kadite izredno redko znamko cigaretov, če si jo iskal skoraj 400 km. Pozdravi ženo. Srečno Tonček maxxa 1
vandrovec Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 (popravljeno) Včerajšnji vtisi, obala - Bovec...predvsem spoznavanje motorja. Popravljeno Julij 20, 2014. Popravil vandrovec Schultz, igorkr, DAMI34 in 3 others 6
BMWflar Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 (popravljeno) Sem šel preverit če Zrče propadajo, pa vam povem da ni res! Popravljeno Julij 20, 2014. Popravil BMWflar igorkr, DAMI34, stromar-aly in 6 others 9
Popularna objava igorkr Objavljeno Julij 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 (popravljeno) Včeraj v objemu gora .... .... danes pa v prijetni družbi, in kot današnje vreme, vedrih ljudi. Sami Yamaharji Dobimo se v Postojni, od koder jo uberemo lepo lagano sportski po omejitvah do Črnega kala. Skratka parkiramo lepo v senčki in ena slikca za spomin. Med resnimi debatami in z vitamini obogateno pijačo čas hitro mine in tako je padla odločitev, da jo uberemo naprej do Pirana. Medtem, ko smo naročili sladoled, so nas motorji lepo čakali in lomili vratove mimojdočih Ker sta zivnorc in trebor napovedala prihod do Črnega kala ob 15.23 in 15 sekund, smo se, da ne bi zamudili, odpravili nazaj. Kot dobri ljudje, smo Zivmunorcu šparali celo prostor, kamor je lahko svojega Suzukija parkiral. Res pride s 4 minutno zamudo, parkira in.... Ob pogledu na lepe Yamahe najprej sploh ni hotel prisesti in se je šel skrit pod zid ... No pole smo ga pa le prepričali, da je tudi njegov Suzuki vredu in sicer nima simfoničnega temveč harmonični glas in da se mu ledice lepo svetijo ... No pole pa je le prišel in vidno vedrejšega počutja si je s šel privaščit sladoled. Kjer je srečal sošolca iz osnovne šole. Baje sta generacija Trebor pa je mel navito uro na angleški čas in prišel točno z uro zamude. Pa lepo sem mu napisal PRIMORSKEGA !!! Popravljeno Julij 20, 2014. Popravil igorkr DXR16, DAMI34, maus in 10 others 13
bojevnik88 Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Zadnja slika zmaga. Ahahahaha trebor, igorkr, SANJIN-MIXON in 1 other 4
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Ja res dobra, fajn je blo igorkr in trebor 2
motom Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Na Turracherhohe in še naprej in malo naokoli po daljši poti in se jih je nabralo 300+. Po dolgem času sem spet videl krave. Policaja nobenega (če odmislim slovenske zasede), za kasnejše pozdrave pa Garmin poskrbi. trebor, Ozzie, Keiko in 5 others 8
Popularna objava Nikii Objavljeno Julij 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 (popravljeno) Končno se je vreme uredilo in odpravila sva se na dopust, ki lahko zgleda tudi takole: Prva Honda (VFR) je poslušnost odpovedala v Povilah (nekaj km naprej od Novega Vinodolskega). Ura je bila ravno 'ta prava', da ni bilo nikjer nobene sence. Trajalo je uro in pol, da je bila pripravljena odpeketati naprej. Prišla sva do apartmaja blizu Šibenika. Že naslenji dan naju je vleklo na Pag, pripeljala sva se pa samo kakšnih 50km stran, kjer se je druga Honda (CBF) odločila, da ne gre naprej. Vreme jasno ... brez oblačka, ura 12.00, skratka kot naročeno za sončenje sredi pumpe brez sence. Pa sva se sončila dobro uro, da sva šla lahko naprej. Na Pagu pa nekaj pojest in nazaj do Šibenika. Važno je, da sta naju ranjenca brez težav pripeljala domov. Jutri gresta k pravemu zdravniku, da bosta pripravljena na nove boje. Imava pa zavidanja vredno barvo. Popravljeno Julij 20, 2014. Popravil Nikii trebor, Gasperr, Kras in 18 others 21
Popularna objava nxyz Objavljeno Julij 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Po dolgem času se je bilo treba malo peljati, kam, najprej predlog obala, si hitro premislim in greva raje Kamnik-Preddvor-Jezersko-Pliberk-Labot-Dravograd-Velenje-Vransko-Tuhinj-Kamnik. Nabralo se je prijetnih 200km brez vsake gneče. Do jezera nisva šla, ker se je že vse svetilo od kupa parkirane pločevine: Ovinek, katerga prejšnjič, ko sva šla, motorist pred nama ni zvozil in je z nakedom oral po travi, najbrž se je okvir zvijal in ga je odneslo :grim Žalostno, da njegova kolega, ki sta vozila pred njim kar nekaj časa nista opazila, da jima ne sledi več Danes nisva zavila na Pavličevo sedlo in kmalu je sledilo: Pit stop za kavo in tankanje mrcin v Velenju: Pogled na zapacanega kwaka, zdaj vem zakaj so vsi tako počasi peljali na sveže politemu makadamo pred Preddvorom Ni panike, pomočnica je dobre volje Pripravljen za novo akcijo Končni vtis, veliko ljubša mi je pot čez Pavličevo sedlo Kras, Ninjagirl, Eir in 12 others 15
RYDER Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Po dolgem času se je bilo treba malo peljati, kam, najprej predlog obala, si hitro premislim in greva raje Kamnik-Preddvor-Jezersko-Pliberk-Labot-Dravograd-Velenje-Vransko-Tuhinj-Kamnik. Nabralo se je prijetnih 200km brez vsake gneče. Smo se srečal na Jezerskem Še razmišlov sm kakšna simpatična kombinacija ninja pa 4kolesnik jakATV 1
Popularna objava jakATV Objavljeno Julij 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Vidim, da smo kar dobro oblegali Pavlića. trebor, DXR16, Maximus in 7 others 10
Popularna objava jakATV Objavljeno Julij 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Na drugi strani Pavliča pa takole. DAMI34, DXR16, Zivnorc in 10 others 13
nxyz Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Smo se srečal na Jezerskem Še razmišlov sm kakšna simpatična kombinacija ninja pa 4kolesnik Idealna Le ninja mora spredaj voziti, ker drugače švica med lovljenjem gokarda čez ovinke, 4 kolesa imajo le več oprijema kot 2 trebor, RYDER in jakATV 3
Popularna objava jakATV Objavljeno Julij 20, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Danes pa takole. Keiko, nxyz, DAMI34 in 11 others 14
Popularna objava gregorjanc Objavljeno Julij 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Ja pa smo šli mal na sončno vikend turo pa Avstriji. Prvo kot prvo me je že lep cajt vleklo pogledat Pyramidenkogel, ker sem ga zmeraj občudoval v sami izgradnji. Z vrha se namreč odpira prekrasen razgled na Vrbsko jezero z bližnjo in daljno okolico. (Karta stane 11 evrov, ampak se splača vzeti tudi karto za hitri spust iz vrha s toboganom, katera znaša še 4 evre). Gor sem neki gledal njihove prospekte in našel še eno zanimivost, kjer še nism bil- Alpen Wildpark Feld am See. To je neke vrste idilična kmetija z nagačenimi živali skor iz celega sveta, zunaj se pa sprehajajo naše divje živalce. (Cena karte 10 ojrov) In na konc ni blo druge ko še mal na Veliki Klek pogledat (Grossglockner), iz smeri Lienza notr, pa vun na ala Salzburg. Trasa pa turistično razgibana. trebor, Ninjagirl, Fazer03 in 19 others 22
kasti Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Končno se je vreme uredilo in odpravila sva se na dopust, ki lahko zgleda tudi takole: Prva Honda (VFR) je poslušnost odpovedala v Povilah (nekaj km naprej od Novega Vinodolskega). Ura je bila ravno 'ta prava', da ni bilo nikjer nobene sence. Trajalo je uro in pol, da je bila pripravljena odpeketati naprej. Važno je, da sta naju ranjenca brez težav pripeljala domov. Jutri gresta k pravemu zdravniku, da bosta pripravljena na nove boje. Imava pa zavidanja vredno barvo. VFR-ka regler, CBF-ka diesel v rezervoarju??? Maximus in trebor 2
kaca1 Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Tudi mi smo se potepal po senčni strani Karavank.... Ozzie, trebor, DAMI34 in 2 others 5
kaca1 Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Tudi mi smo se potepal po senčni strani Karavank.... Kakšen zaseben video?! Vam dela al ne? Kakšen nasvet, mogoče?
logarr Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Ovinek, katerga prejšnjič, ko sva šla, motorist pred nama ni zvozil in je z nakedom oral po travi, najbrž se je okvir zvijal in ga je odneslo :grim Žalostno, da njegova kolega, ki sta vozila pred njim kar nekaj časa nista opazila, da jima ne sledi več Nč se ni okvir zvijal, mal je preteral ker dec še nima dolgo izpita. Sva pa pršla do meje, ker smo bli zmenjeni da se gor dobimo. Je bil pa konec dober vse dobro
Nikii Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 VFR alternator, CBF membrana na pip'ci rezervoarja - zdravniška diagnoza
Nikii Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 (popravljeno) VFR-ka regler, CBF-ka diesel v rezervoarju??? VFR alternator, CBF membrana na pip'ci rezervoarja - zdravniška diagnoza Ups, sorry za dve objavi. Popravljeno Julij 21, 2014. Popravil Nikii
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 (popravljeno) Mal po Mostaru Mal po Mljetu Popravljeno Julij 21, 2014. Popravil DAMI34
trojan69 Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Bil čez vikend v Lotmerku. Predobro vino ter zanimivi filmi. Ogled na lastno odgovornost Maximus 1
BMWflar Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Mal po Mostaru DSC_0667.JPG Mal po Mljetu Kje so fotke? Dejmo no!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se