Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 No,5 dnevni vtisi vožnje na Red planet v Misano. Na letošnjo World Ducati Weekend fešto. Štartali smo iz Ljubljane, proti Ilirski Bistrici, cez Reko po magistrali proti Zadru kjer nas je čakal trajekt za nočno plovbo proti Anconi. Fully loaded Na Reki se nam je pridružil Američan Pero ki je najdu naš klub na fejsbuku in nas povprašal če nam se lahko pridruži na poti v Misano. Smo rekli no problem Magistrala klasika, gužve ni bilo, cesta pa itak čista zmaga Kratek postanek v Senju Pa daljši postanek pri Dinku v Paklenici za ribice :grim Zadar Trajekt za Ancono Naši deluks kavči Spili še par rundic piva na ladji in potem počasi spat :zzz: Ko nas sredi spanca zbudi Keiko ki poplesuje po mizi, haha smo mislil da bomo deležni table dance-a, pa je Keiko samo žarnice odšraufavala iz stropa, ker se jih ni dal ugasnit, pa ji je na polno svetilo v glavo :lol: no potem smo mirno zaspali. Cca 380 km za prvi dan. CeneR, zalči, domi46 in 31 others 34
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 2.dan Auf ob 6ih zjutraj, pa takoj kavica na krmi ladje. Ni lepšega kot na izi spit kavico pokadit čik ali dva, pa veš da te čaka 3-4 dni nore moto zabave Po pristanku v Anconi, smo se dogovorili da ne krenemo direkt proti Misanu, ampak naredimo še prej eno furco po okolici Iz Ancone smo štartali proti Fabrianu, od tam do Sassoferata, proti Pergoli kjer smo imel postanek za kofe in tankanje potem pa dalje do Fossombroneja, potem pa smo kmalu priši do cilja kam smo bli namenjeni, v Tavullijo. Jasno, kam se gre pit pa jest v Tavulliji, k Rossiju vendar :yes: Ko so ostali pregledovali jedilnike in se zmišljevali, sem jest še skočil do Rossija na ranč,pogledat če je doma. Ni ga bilo, tko da sem sam malo poslikal njegov dirt track ranč, in se odpeljal nazaj proti piceriji. Tam se je že čakalo na pice :yes: No pol smo še mal stopili v VR46 shop Pa gasa naprej proti kampu Misano. Tokrat nisem bil v hotelu, ampak smo v kampu Misano najeli mobilno hiško, 380eur za 3 nočitve za 4 osebe. Kr v redu vse zgleda, zelo lepo zrihtano, in predvsem čisto. Plus tega si stalno v centru dogajanja, itak so bile vse hiške polne Dukatistov iz celega sveta. Zvečer pa spet mal žar programa v kempu in pa pokušina italjanskih piv Cca 250 km drugi dan. Maximus, She, mladench in 34 others 37
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 No v petek se je pa začelo, zgodaj vstat se naštimat in gasa proti pisti Misano, zdej je to Circuit Marco Simoncelli. Gužva že ob 8,45 Na samem prizorišču pa itak že ludnica, rdečih motorjev celo morje Mal pogledat motorje Avstralka Mary Potem se je del ekipe odločil ostat na pisti, midva z Keiko sva se pa odpeljala proti republiki San Marino Tkole zgleda od daleč grad San Marino Glavni trg Potem pa krajši potep po mestu Na piadinah pr Kubancu Najhujši avto v San Marinu Potem pa nazaj proti kampu Mal se vržt v morje Zvečer smo imeli paradni krog po progi v Misanu, potem pa iz Misana na mestne ulice Riccioneja. 10 tisoč Ducatijev na paradi, noro noro noro :notworthy: :notworthy: :notworthy: Po vožnji v mestu pa zvečer zabava z Jakatom Dežmanom 3.dan cca150 kilometrov DUCATI KLUB SLOVENIJA, She, TOMCAT in 34 others 37
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Sobota, ta dan smo pa imeli termin za vožnjo po sami pisti, tako da smo zgodaj vstali, pojedli zajtrk, in via Misano. Po opravljeni prijavi nam je Pirelli tehnik napumpal gume, Brebmo tehnik pa pregledal zavore in nalimal en listek na zavorno čeljust da lahko spremljaš koliko se ti segrejejo zavore. Zanimivo Naša inštruktorca Katy nas je nagovorila v anglešćini: So I must tell you what the flags mean, checkered flag means to stop the session, red is danger and you must stop at the pits, blue means that you are slow so get out of the way :lol: ok lets go :lol: ko se sam spomnem nemških brifingov pred track dayi ko si tam celo uro Italjani pač, na izi pa ne komplicirat :grrr Po odvoženih pol urce, smo letel nazaj v kamp se preoblečt, saj v usnju ni bilo za biti, vse dni je temperatura sekala čez 30 stopinj :grim Pa spet mal po samem dogodku Scrambler party Od Mausa ninđe so skoz težile okol Tkole sem ga zalagal z Hypermotardom Res nam je bilo težko Tele deklice sem pa za motosvet fante nahecal: Belle signorine, one photo for Motosvet boys Evo :winkiss: International village Eno so kurl gume Brazilke so kurle nas Jest sm pa kuru ninđe da prefukamo Mausa Pa še skupinska fotka Ducati kluba Slovenije Zvečer smo imeli pa piknik na stezi, kjer so ciljo ravnico oblekli v rdečo preprogo, in na nje so lokalini reševalci iz vode naredili veselico. Žar je laufal na polno, folka za popizdit ogromno, vrhunska zabava, rock and roll :010 4.dan samo cca 100 kilometrov Eir, igorkr, Mia in 38 others 41
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 21, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Nedelja, dan za odhod domov. V planu je bilo skočit domov čez Dolomite, ampak je vremenska napoved slabo obetala, zato smo se odločili za direkt pot domov. Po stranskih poteh. Na prvem postanku na bencinski postaji,sem opazil da mi na armaturi utripa Hi-Baterry, hiter pogled po meniju ki ga ima Ducatijeva armatura mi je pokazala da mi regulator napetosti ne dela ok. V tistem momentu mi je polnilo akumulator z 15,1 volti, kar je odločno preveč. Zato sem se odločil da ne mislim nabijat kilometrov po stranskih cestah,ampak jo pičim direkt po avtocesti domov, oziroma do kjer bo šlo, saj sem vedel da tole z regulatorjem ne bo ok. Vsako pumpo ob avtocesti sem se ustavil, toliko da sem videl kako mi kaže, in cca 150 kilometrov je bilo ok. Potem pa v Bologni, ustavim pogledam diagnostiko na motorju, in jeba akumulator polni samo še 11,8 volta oziroma ga ne polni sploh več. Po parih telefonskih klicih, asistence in mehanikov, sem se odločil da ne rinem naprej, da ne ostanem kje za cesto, tkaj sem bil vsaj na črpalki, v senci, pa štacuna zraven. No potem pokličem še fante ki so bili v kampu Misano, in predsednik našega kluba Miha najde odlično varianto. Nekaj fantov je bilo dol z kamperji in kombiji ,pridemo pote, dali ti bomo en motor ki dela, tvojga pa naložimo in šibamo proti domu. Super. Čakam na pumpi nekje okoli Bologne Pošiljam navigacijske podatke kje sem obstal Čez dve urci uletijo moji rešitelji :notworthy: Čez 4 urce sem bil že doma z temle strojem, Aprilia Atlantic 500 Nahuj je blo kok je folk čukasto gledal, ko sem jest v ful opremi, v enodelnem kombinezonu, v dirkalnih škornjih, v glavnem v ful opremi za športen motor vozil skuter :lol: Še sam sem se smejal ko je skuter tko letel telih zadnjih 400 km :lol: To je bilo to,slabih 1500 kilometrov ,super zabava, super dogodivščine, super družba, za to se živi WDW 2016 roll on mladench, nxyz, monsterogi in 52 others 55
hector Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 ...bravo Bizi, dobri si to spesnil......super je bilo... Keiko, igorkr, gsxf750 in 2 others 5
Dr_Jakob Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 Bizi, umiram od zadnjega odstavka naprej Greš na WDW, domov prideš z Aprilio skuter HA HA HA HA HA, tole mi je polepšalo dan. maxiscooter, gsxf750, BIZIXXX in 2 others 5
Danilo D Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 nekaj vtisov od sobote :grim https://www.youtube.com/watch?v=6dGRBmWNeiE igorkr, DXR16, Ozzie in 1 other 4
Ozzie Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 Nahuj je blo kok je folk čukasto gledal, ko sem jest v ful opremi, v enodelnem kombinezonu, v dirkalnih škornjih, v glavnem v ful opremi za športen motor vozil skuter :lol: Še sam sem se smejal ko je skuter tko letel telih zadnjih 400 km :lol: zakon! daj še fotko gor
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 22, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 (popravljeno) Nisem šel okol sveta, smo se pa dva dni fajn meli v okolici =) 19.07.2014 V soboto sem mogu it na Z.jčka :grim iz Kočevja do Dvora, kjer je že teku švic po hrbtu, in to v perforiranem kombinezonu ...Ivančna - Bogenšperk - Litija - Trbovlje - Marija reku, tu nisem bil že celo večnost, je res pasalooooo ...spijemo deževnico v koči in se odpravimo dalje...Rimske toplice - Sevnica - Mokronog - Trebnje - Žužemberk do Korenovih na dobro pizzo :grim . Ekipa da se šika je tak lepo izkoristila sončen dan :grim 260km 20.07.2014 V nedeljo pa Tadej vabi na Kačje ride, tokrat je Z.jko počival, ga je škoda...je že tolikokrat predelal tisto cesto, da sem ga pustil počivat doma =)... Versysu pa nisem pustil dihat :grrr... Na ridah srednja udeležba, vsi na dopustu, razen ŽivNorc je fitnesiral gor in dol :grim Tadej stestiral novo pridobitev....morda na sliki kej ne štima? Pol žmigovca fali 180km Ajd mejte se! Popravljeno Julij 22, 2014. Popravil HyperJack skoda, BIZIXXX, spidybaw in 13 others 16
Whiskey Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 @HyperJack: Dobr je stopl žmigauc. Boš pa nove naredil iz karbona Zivnorc 1
BIZIXXX Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 zakon! daj še fotko gor Bi dal fotko gor , pa se žal nisem spomnil slikat te kompozicije :lol: gsxf750 in Ozzie 2
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 22, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 (popravljeno) Še nekaj foto materiala Prvi dan - čakanje na trajekt v Zadru ... Malo romantike s trajekta ... Dobro jutro v Anconi ... Petek, prvi dan na WDW prizorišču - s tem bi se blo lušno zapeljat po Toskani ... Čez par urc in dveh kafetkih pobeg v višje ležeči San Marino na malo ohladitve ... Popravljeno Julij 22, 2014. Popravil Keiko igorkr, HyperJack, mira53 in 20 others 23
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 22, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 Sobota, prizorišče WDW, dirkači (fotke niso najboljše ker so se roke tresle od žuranja prejšnjo noč ) ... Ta nas je čisto zakadil Eden od zanimivih motorjev - baje ga je vozil tip in ne bejba!!! In še zadnji dan - tukaj že brez Bizixxxa postanek na bencinski na poti do Ravenne, kjer smo občudovali tega lepotca ... Povzetek - bilo je lušno - predvsem zaradi super družbe! She, Nikii, skalaprava in 18 others 21
Fantocci Objavljeno Julij 23, 2014 Opozori Objavljeno Julij 23, 2014 Bizi, umiram od zadnjega odstavka naprej Greš na WDW, domov prideš z Aprilio skuter HA HA HA HA HA, tole mi je polepšalo dan. No, vsaj italijan je rešil ugled drugega italijana
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2014 Opozori Objavljeno Julij 23, 2014 alko1, DXR16, igorkr in 6 others 9
Nearrain Objavljeno Julij 23, 2014 Opozori Objavljeno Julij 23, 2014 Bizi, umiram od zadnjega odstavka naprej Greš na WDW, domov prideš z Aprilio skuter HA HA HA HA HA, tole mi je polepšalo dan. Bolje drugorazredna voznja, kakor prvorazredna hoja. trebor, Kmet2 in pik1 3
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2014 Ko bi se spomnil, kaj bi ob vsaki današnji sliki takrat napisal, bi bilo besedila najbrž kar za en cel roman, ker je nastalo toliko slik ... Ker se je eno uro po mojem jutranjem sobnem kolesu in zajtku uresnčila včerajšnja vremenska napoved HMZS, sem si pripravil vse potrebno in se s 3eMom odpeljal na že "splanirano traso". Od doma do križišča na Straži sem še skoraj ves čas vede kje sem, od Straže do Cerkna in naprej do Trebije, mi poleg same ceste tudi kraji ob njej niso bili znani . Opazil sem pa, da se vozim "po trasi" Maratona Franja. "Prostorsko sem se znašel" šele v Žireh ... Google Maps in moj števec na 3eMu sta se ob prihodu domov razlikovala samo za 600 m ... Fantocci, vencel, Ozzie in 21 others 24
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Ker še nihče nima novih vtisov z dnevnih voženj, bom kar tukaj napisal, kako sem s pomočjo googla in vpisom "določen kraj" + nadmorska višina pomagal preveriti, če bova s 3eMom to sploh zmogla: Idrija - 434 m Cerkno - 331 m Sovodenj - 577 m trebija - 434 m Žiri - 478 m Ledinsko razpotje (Ledine) - 767 m Whiskey 1
cikadina Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Brez japoncev ne gre! Kawasaki shower power! Go team green! maus, DAMI34, NX650 in 4 others 7
Danilo D Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Velenje, Gornji Grad, Črnivec, Podvolovjek, Luče, Pavličevo sedlo, Jezersko, spust do jezera in spet na vrh , Železna kapla, Pliberk, Reht, Mežica, Črna na K. , Sleme in back to Velenje, 205km ..... ob tem pa prebil ........ magičnih 20kkm :grim Schultz, Mavti, igorkr in 1 other 4
Danilo D Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Fjbyy3QLBn0 https://www.youtube.com/watch?v=S1XRqnmkrXQ https://www.youtube.com/watch?v=lNlpT-O_b-8 DAMI34, kamionar, RobiRoberto in 5 others 8
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 Danes sva se s 3eMom odpravila od domaob 13.15 in vrnila točno čez 5 ur. Očitno ste ostali še "na poti" ... Slik je zopet "malo morje", njihov pomen (?) je pa prbližno enak, kakor zmeraj in sicer, da se skoraj ničesar ne spominjam ... s takim razgledom je rees super. Ves čas sem se bal, da bom tudi moker, toda "oba moja očeta" in tudi Tatjana, so lepo poskrbeli, da sem domov prišel suh :notworthy: , tudi če je bil zadnje 4 ali 5 km, zaradi praznih obeh akumulatorjev , "pogon na današnje kosilo, v smislu okrepitve mišic na moji desni nogi" ... Kljub temu, da sem "domačin", ki je bil na smučišču že velikokrat, bi se brez smerokazov najbrž izgubil. ali zavil napačno ... DXR16, DAMI34, hajoktejn in 11 others 14
Popularna objava Nearrain Objavljeno Julij 26, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26, 2014 Vrat Na Nos Na Nanos pred dežjem . . . DXR16, pik1, jami65 in 16 others 19
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se