Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2014

Priporočene objave

Objavljeno

Petek

Super fotka.

Objavljeno

Cufa,kam pa všečkota stisnem :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ki to je?

Mangart,  pogled na sever k belopeškim jezerom in Dobraču

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Danes dobil vabilo na eno pivce za živce in hajd do avtocampa Tunarica,dobil še kosilo,pol pa nazaj,od Lupoglava do meje kot v pralnem stroju,drugače pa mal prometa in lepa furca!

Hvala bratec za povabilo!

post-42514-0-26140700-1407086886_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil dondule
Objavljeno

Super fotka.

..fotka je verjetno od neznanega avtorja, je pa lep kombinezon na sliki ali tisto kar je v njem.:-)

Lp iz Dubrovnika. w

Objavljeno

Današnji ftisi .... prou fajni :) .... iz Velenja proti MB po stari cesti, pol sm ga pa lepo piču :grim proti Radljam za Dravo :D, seveda na Golico :), in potem Lavamund, Pliberk kjer je začel grmet pa bliskat, pade tudi nekaj kaplc dežja in potem čez mp Reht do Mežice. Nekaj ven iz Mežice se je začela rahl vlažna cesta, v Žerjavu pa je bla nalita, pridem do Črne, pa se ulija k svina, sreča da je bla vlka busna čist na dosegu :grim. Počakam 15min da se zvedri, in ga pičim čez Sleme nazaj do velenja, kjer se števc ustavi na 305km :). Uf se blo fajn vozt, nekaj grenkega priokusa pa je le, glede na to da sem zjutri ob 6 vstal pa šel motor prat, glancat, mazat- kar mi je vzelo sm 4 ure cajta, in nato biu motor gniu, jutr pa z usranim na servis :grrr.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Današnji ftisi .... prou fajni :) .... iz Velenja proti MB po stari cesti, pol sm ga pa lepo piču :grim proti Radljam za Dravo :D, seveda na Golico :), in potem Lavamund, Pliberk kjer je začel grmet pa bliskat, pade tudi nekaj kaplc dežja in potem čez mp Reht do Mežice. Nekaj ven iz Mežice se je začela rahl vlažna cesta, v Žerjavu pa je bla nalita, pridem do Črne, pa se ulija k svina, sreča da je bla vlka busna čist na dosegu :grim. Počakam 15min da se zvedri, in ga pičim čez Sleme nazaj do velenja, kjer se števc ustavi na 305km :). Uf se blo fajn vozt, nekaj grenkega priokusa pa je le, glede na to da sem zjutri ob 6 vstal pa šel motor prat, glancat, mazat- kar mi je vzelo sm 4 ure cajta, in nato biu motor gniu, jutr pa z usranim na servis :grrr.

Sej zjutraj lohk spet zgodej vstaneš! :grim

To si mogu bit v Črni tam okrog enih? ....sem gledal tist oblak od deleč...najprej je bil bel, pol je pa mal barvo spremenu pa še jokat začel

post-13666-0-98788200-1407107964_thumb.jpg

Ko sem se js tam skoz (Žerjav) peljal, je bila cesta že čist dry...

post-13666-0-18473700-1407107920_thumb.jpg

Se je pa vseen vidlo, da je nebo jokalo! :yes:

...naprej pa čez Sleme do TEŠa

post-13666-0-53499300-1407108080_thumb.jpg,

pa po Savinjski do Pavliča (moram pohvalt - je kar nekaj novga asfalta!) :OK: , v Železni Kapli pa levo in čez Šajda pass

post-13666-0-54291800-1407108528_thumb.jpg

in Cerkev do Borovelj. Ker pa je bil prelaz Korensko sedlo zaprt zaradi nesreče (žal se je tragično končala za avstrijskega motorista), sem pot do doma skrajšal za cca 100km in še enkrat preplezal ljubeljski paso...aja "Loiblpass", kjer sem potep tudi začel

Objavljeno

ob 6:12 je tud dost zgodej, ampak tokrat sem vstal za na šiht :D. Šajda pass, kje točen je to, al je to hkrati kak posplošen oz. neprav izraz?

Objavljeno
Objavljeno

Objavljeno

Po prihodu v Tolmezzo...malo razočaranja. 

Predazzo si mislil. ... Ja dobro si napisal: ena zaspana vas. Moena pa je bila svoj čas, ko še ni imela obvoznice, tudi dosti bolj obljudena in živahna v poletnem času.

Objavljeno

Ej, hvala za opozorilo in popravek. Pa trikrat sem šel urejat...

Objavljeno

Ej, hvala za opozorilo in popravek. Pa trikrat sem šel urejat...

Kak pa gre kaj motor na prelaze, ker v enem testu je "komaj" prišel na Vršič z dvema :)

Objavljeno

Kak pa gre kaj motor na prelaze, ker v enem testu je "komaj" prišel na Vršič z dvema :)

Sem bral ta test. Ja, primerjali so ga z dvovaljniki, ki imajo seveda pri izhodu iz serpentin nekaj prednosti v prožnosti motorja. Tako da...če bi bila na njem značka proizvajalca iz centralne Evrope, bi bila ta pomankljivost predstavljena kot prednost, oziroma kot dobra lastnost, da te prehudo ne  "izstreli" iz ovinka. Kaj čmo....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!