Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 in še za konec.... v torek 05.08.2014 že zgodaj odrineva na trajekt in se počasi vračava domov, v malo spremenjeni smeri...Trogir - Slapovi Krke - Benkovac - Obrovac in po navodilih Jokerja lepo do Svetega Roka, ijej mamu...sem mel za balanco posla za dva Lahko bi se zgledovali po hrvatih.... Za pešaka te hribi glih niso :grrr nevihta za petami: avtocessta :grrr Če naju to ujame, sem si mislil v teh routah, sam ta hudi stroji...si predstavljaš tole cesto s 260kg pošastjo? ne...še s svojim piščancem sem mel dost dela :grim Kamen pri kamnu... Do Gospića...plan sem imel do Karlobaga, pa vreme ni bilo naklonjeno...zato po avtocesti do Modruša...iz avtoceste dol in na Jezerane...malo sončka sva ujela na ovinki...v Ogulinu pa spet na AC do bosiljevega...v Vinici kreneva proti Staremu trgu po bljižnici, 40km pred domom naju začne tuširat...bljižnjica po makedamu, mi lepo zapaca motor, prideva domov hitro v topla oblačila :grim Blo je super, 980km, večino sončnih, le za konec nas je stuširalo Fazer03, bugy2004, Kras in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 sam 35 kun ni 10 eurov..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 sam 35 kun ni 10 eurov..... 35 x 2 = 70kun, pa 3kune 1h parkiranja, no vidiš, še malo pa bova na 10€ Ninč., DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 igorkr in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ditrich Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 Kakšna podloga je to? Za sopotnico očitno super, da rit ne drsi po zicu.. :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 35 x 2 = 70kun, pa 3kune 1h parkiranja, no vidiš, še malo pa bova na 10€ ja sori, ku da bi napisu da si dal za spanje 150 eur, sam v resnic je blo to za 5 ljudi p.s. pokopališče lohka zastonj vidiš Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 danes s tastom Medvode Kočevje Brod na Kolpi čez Jelenje v jadranovo. Ta ovinek mi je pa zanimiv nahaja se pa pri vzpenjanju na Jelenje DAMI34, Kmet2, domi46 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Avgust 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 in še za konec.... v torek 05.08.2014 že zgodaj odrineva na trajekt in se počasi vračava domov, v malo spremenjeni smeri...Trogir - Slapovi Krke - Benkovac - Obrovac in po navodilih Jokerja lepo do Svetega Roka, ijej mamu...sem mel za balanco posla za dva Lahko bi se zgledovali po hrvatih.... Za pešaka te hribi glih niso :grrr nevihta za petami: avtocessta :grrr Če naju to ujame, sem si mislil v teh routah, sam ta hudi stroji...si predstavljaš tole cesto s 260kg pošastjo? ne...še s svojim piščancem sem mel dost dela :grim Kamen pri kamnu... Do Gospića...plan sem imel do Karlobaga, pa vreme ni bilo naklonjeno...zato po avtocesti do Modruša...iz avtoceste dol in na Jezerane...malo sončka sva ujela na ovinki...v Ogulinu pa spet na AC do bosiljevega...v Vinici kreneva proti Staremu trgu po bljižnici, 40km pred domom naju začne tuširat...bljižnjica po makedamu, mi lepo zapaca motor, prideva domov hitro v topla oblačila :grim Blo je super, 980km, večino sončnih, le za konec nas je stuširalo "v teh routah, sam ta hudi stroji...si predstavljaš tole cesto s 260kg pošastjo? ne...še s svojim piščancem sem mel dost dela :grim" S traktorjem, " hudim strojem" ... z lahkoto Kmet2, igorkr, Keiko in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 in seveda nazaj, vmes jedla pila ..., v Ljubljani v Šentvidu sva pa spiz.....v garažo Merkurja ker se je uscal za popi.... po 15 min pa sonce in gasa naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 "v teh routah, sam ta hudi stroji...si predstavljaš tole cesto s 260kg pošastjo? ne...še s svojim piščancem sem mel dost dela :grim" S traktorjem, " hudim strojem" ... z lahkoto Dej ne seri, prou škoda ga je za v tist makedam trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 Dej ne seri, prou škoda ga je za v tist makedam Skoda??? Skoda je ceski avto... BTW: tale makadam na Sv. Roku je prav dober trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 (popravljeno) niso vse Skode češke Popravljeno Avgust 6, 2014. Popravil skoda SLVR in HyperJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Kje sta pa to spala ? Drugače je tole Vrboska, dobro poznam Schultz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 "v teh routah, sam ta hudi stroji...si predstavljaš tole cesto s 260kg pošastjo? ne...še s svojim piščancem sem mel dost dela :grim" S traktorjem, " hudim strojem" ... z lahkoto Z Versačijem pa še bolj čez celi Velebit in tam ne moreš s traktorjem, ker je rampa in je preprosto pretežek da bi ga spodaj porinil Tedybear, Kmet2, HyperJack in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 BTW: Snec-maister . . . rampa ni zaklenjena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Če ti nosiš poleg flekserco pol ni eno se da obvoziti To imaš letošnje podatke o rampi? tole se da obvoziti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Če ti nosiš poleg flekserco pol ni eno se da obvoziti To imaš letošnje podatke o rampi? tole se da obvoziti zadnji updejt je star 12 dni Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Kje sta pa to spala ? Drugače je tole Vrboska, dobro poznam Imaš prav, Vrbovska ja, sem malo zamešal. Spali smo v uvali Rosohotnica. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 (popravljeno) Danes sva se pri jutranjem avgustovskem mrazu , z RobertoMobilom odpeljala do "bajerja" v Godoviču pogledati, če bi bil tam dovolj velik prostor za "splavitev" moje daljinsko vodene jadrnice Victorija, vendar mislim, da bi bil dovolj velik samo za kakšnega izkušenega "nautičnega modelarja", za Robertota pa nikakor ne ... Ker je menda v vsakem slabem tudi nekaj dobrega, mi je bajer tokrat uspolo najti brez spraševanja za pravilno smer, ker ...................... sem imel srečo ... Popravljeno Avgust 7, 2014. Popravil RobiRoberto markII, Kmet2, trebor in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Nekdo me je opozoril, da je pri kapelici treba zaviti levo in ne desno, kakor sem na sliki to označil jaz, dobro uro po tem, ko sem bil tam ... Schultz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 (popravljeno) Da zaključim mojo Italijo. V Lido di Spina sva bila potem še naslednji dan. Malo pljuckanja pivca, vina...poležavanja na balkonu hotela. Popoldne je bil namen it na plažo. Ej...fak. Od parkirišča, kjer pustiš avto (motor.. ) je do morja še enih 400-500m mivke. Plaža ravna ko tenis igrišče. Prideš do vode in se čudiš, zakaj skoraj nihče ne plava. Res...sprva nama ni bilo jasno. Seveda...voda je kristalne barve, ampak kristalov mivke. Rjava. In potem gledam tistih par posameznikov v vodi...vsaj 100 metrov so oddaljeni od obale, voda pa nikomur čez jajca. S plavanjem ni bilo nič Kompletno naselje se mi je zdelo...kot nekakšen sindikalni kamp. IN povsem druga struktura gostov. V Lerici so bili zvečer vsi "ušmekani" v piko, v restavracijah na mizah morski sadeži in buteljke, psi na baterije (čivave, mopsi.. ) v glavnem v naročju lastnikov. V Lido di spina na promenadi natikači, majice, v restavracijah na mizah pizze, pivo in voda...no, psi...psi pa znajo hodit sami. Tudi čivave. Zadnji dan po magistralki do Benetk. Tam na AC, kjer smo najprej 10 minut vsi vozili 20 km/h, potem vsi 130, pa spet 10 minut vsi 50...Takoj izza Benetk sem poiskal cesto za Gorico, tam prešel na našo stran in ob Soči pa čez Vršič proti Bledu. Pa spet ne morem mimo...po Italiji prevozil 1800 km, po SLO pa 100. In v teh 1800 nisem prevozil 10% toliko lukenj, flik ala lopata, neurejenih bankih, kot pri nas v 100. Welcome to road of Romania.... Ni ravno nepomembno. Take vrste potovanje (hoteli, zvečer en pošten topel obrok, kakšen ogled) ti pač pobere vsaj 150€ na dan za dva. Popravljeno Avgust 7, 2014. Popravil Tedybear jakATV, vandrovec, pik1 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 (popravljeno) https://www.youtube.com/watch?v=gZABo-K7IZ0&feature=youtu.be Če bi pri 8:01 zavil levo (se mi zdi, da si hotel) bi prišel na Pokljuko po še lepši cesti. Gre čez Jelje (Podjelje), ven pa prideš na Goreljku, oziroma pri Šport hotelu. Za morebiti drugič.... Aja..pa prosim, da se v bodoče ne voziš po stezi za rolkarje, kolesarje. Tisto na koncu posnetkaPokljuka - Rudno polje je bilo natanko to.... Takole je nekje na pol poti... Popravljeno Avgust 7, 2014. Popravil Tedybear Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Avgust 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Zjutraj pošljem sms HyperJacku če ima čas za kafe (in da odplačam stare "grehe"), odgovori da da Dopoldne štartam od mojih čez Ride in Planinsko polje do Rakeka, pa čez Bločice in Žlebič ... in čez Ribnico v Kočevje. Po prijetnem kofetkanju in klepetu se odpraviva vsak v svojo smer. Mene so zamikali ovinki čez Smuko mmm užitek po skoraj prazni cesti do Dvora ... Pa potem proti Žužemberku ... Tam potem desno v smeri proti Dobrniču ... in mimo Trebnjega, v smeri proti Mokronogu kjer sem na poti ujela tega lepotca ... V Mokronogu na severovzhod pozirat – kaj ga bomo pili Iz Tržišča naprej proti Sevnici in čez Savo na drugo stran in ob njej proti Zidanem mostu. Selfiji so baje in V Zidanem mostu levo in še naprej ob Savi - lepo je tu ... Pred Hrastnikom potem spet na drugo stran Save do Litije, pa naprej do LJ, nato čez Vrhniko (nekdo mi je mahal na Vrhniki, pa zmeda še zdaj ne vem ali zaradi radarja ali je bil kdo poznan ) do Kalc. Ker sem mi še ni šlo nazaj, sem v Kalcah zavila proti Podkraju in v Hrušici na klopci v senčki naredila pavzo za malco... Od tam čez Podkraj do Cola, tam levo dol do Ajdovščine kjer je začelo malo rositi ma hujšega ni blo. Do Vipave, tankat in potem kar čez Rebrnice do Razdrtega. Pogled v nebo je povedal da ne bo večernega sprehoda, zato sem se šla raje še malo zapeljat – čez Senožeče in pred Divačo levo ker mi je zapasalo še malo dooolgih ovinkov mimo letališča čez Famlje in Vreme do Ribnice, od tam pa čez Pivko (hvala dvema motoristoma za opozorilo na radar) do Prestranka, tam levo in po bližnjici nazaj do mojih ker je blo nebo vedno bolj črno in ker nisem mela več idej kam še it Vsega skupaj slabih 400 km (395). gsxf750, Rokic, igorkr in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Keiko..tak selfie ne velja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 7, 2014 Deli Objavljeno Avgust 7, 2014 Keiko..tak selfie ne velja! ... men je bil pa glih selfi najboljši ... vandrovec, gsxf750 in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se