pik1 Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 .... lepo ... .... edin mogoče mal toplo ... :) SharpNinja, vandrovec, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 @vandrovc: a tebe je tud zanesl v tale zvezdico in pol kamp? Kje pa si bil lociran? Si bil slucajno v prvi vrsti ob sprehajalni poti? Bil sem nekje blizu dela kampa, kjer je označeno kot parkirišče, bolj v sredini kampa. Kjer so v prvi vrsti igrala za otroke ob poti navzgor. Letos sem bil tam drugič in razočaran nad osebjem v recepciji, neprijaznost in še nekam veliko so mi zaračunali za eno noč...173 HRK. Glede na cenik, ki je objavljen na stani avtokampi.si ni veliko razlike med kampoma Pineta in Šibuljina, kjer sem bil par dni prej in plačal 40 HRK manj. V nedeljo okrog 11 ure je bila že gužva pred recepcijo, ker po 12 uri zaračunajo kar en dan več, smo čakali v vrsti. Ko pride nek fant na vrsto mu receptor reče, da brez majice ne sme biti v recepciji in je moral ven, kjer so se tudi ostali, ki so ga čakali, zgražali. Drugače mi je kamp še kar všeč, lepa plaža, bližina mesta, tudi senca v kampu. Je pa res, da je v njem večina Slovencev nad čemer očitno lastniki niso preveč navdušeni, vsaj tako je bilo opaziti. foto računa: ...saj se ne sekiram zaradi par €, ki sem jih morda preveč plačal ampak ostaja nek grenak priokus nad celotno gostoljubnostjo v tem kampu. Schultz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Bil sem nekje blizu dela kampa, kjer je označeno kot parkirišče, bolj v sredini kampa. Kjer so v prvi vrsti igrala za otroke ob poti navzgor. Letos sem bil tam drugič in razočaran nad osebjem v recepciji, neprijaznost in še nekam veliko so mi zaračunali za eno noč...173 HRK. Glede na cenik, ki je objavljen na stani avtokampi.si ni veliko razlike med kampoma Pineta in Šibuljina, kjer sem bil par dni prej in plačal 40 HRK manj. V nedeljo okrog 11 ure je bila že gužva pred recepcijo, ker po 12 uri zaračunajo kar en dan več, smo čakali v vrsti. Ko pride nek fant na vrsto mu receptor reče, da brez majice ne sme biti v recepciji in je moral ven, kjer so se tudi ostali, ki so ga čakali, zgražali. Drugače mi je kamp še kar všeč, lepa plaža, bližina mesta, tudi senca v kampu. Je pa res, da je v njem večina Slovencev nad čemer očitno lastniki niso preveč navdušeni, vsaj tako je bilo opaziti. foto računa: 20140811_190624.jpg ...saj se ne sekiram zaradi par €, ki sem jih morda preveč plačal ampak ostaja nek grenak priokus nad celotno gostoljubnostjo v tem kampu. hrana je vračunana vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno Avgust 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 (popravljeno) Kako lepo je življenje. Usedeš se na "moped", prevoziš 340 kilometrov in pri srcu postane toplo. Popravljeno Avgust 11, 2014. Popravil jakATV vandrovec, MiNa, Mia in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 jakec a bi mal povedu kje si se to kj vozu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Ljubljana - Polzela- Velenje- Dravograd - Radlje ob Dravi - Avstrijska Golica (69)- Lavamund - Dravograd - Sl. Gradec - Graška Gora - Topolšica- Ljubljana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Table za omejitve pa postavljene take, kot bi blo dovoljenih 180 km/h namesto 90 . Pred Kninom, na ridah ob spustu proti, pa brez znaka pred zaprtim 180 ovinkom Ja table majo pa svetovno postavlene....tabla za naselje ,3 bajte k so itak zapuscene,pol cz ene 3km k se peljes fajn cz omejitev pa tabla za konc naselja.evo dns oddelala eno peklensko....orebic-ston (ze zjutri nasla apartma d ne bi spet ponoc iskala k je vse polno)-dubravnik (sm mimo)-ostri rt (najjuznejsa tocka hr)-dubravnik (mal guzvanja po starem mestnem jedru)-gas v vofo nek na poti od zatona prot stonu- ston.jutr pa dalje . vandrovec in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Avgust 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Danes je padla turca...in sicer: od doma-Predmeja-Col-Godovič-Medvedje brdo-Žiri-Škofja Loka-Železniki-Podbrdo-Bača pri Modreju-Dolenja Trebuša-Oblakov vrh-Idrija-Vojsko-Mrzla reka-Lokve-Nova Gorica in domov. Cesta čez Predmejo proti Colu je v redu. Zanimivi so tunelčiči sklesani v kamnu. Nizal sem oviknke za šalo. V Godoviču sem lepo zavil za Medvedje brdo, kjer imaš razgled po dolinah. Nato sem lepo nadaljeval naprej za Škofjo Loko ter Železnike, kjer sem si privoščil eno čik in kofipavzo. Po dobrih 20 minutah pa gas in dolge luči proti Podbrdu, kjer so nastali tile utrinki. Cesto ponekod obnavljajo. Relacija od Petrovega brda do Bače pri Modreju je v večidel obnovljen. V Bači pri Modreju lepo zavijem levo in nadaljujem za Dolenjao Trebušo....mimo vseh teh del na cesti in semaforjev.....sem prav čutil, kako se mi voda nabira v škornjih. V Dolenji Trebuši sem kiksnu in namesto, da bi šel proti Čepovanu sem zavil proti Oblakovemu vrhu. To je en prelazič 721 metrov nad morsko višino, vendar je vse zrihtano ala McAdam. Največja nevarnost so lokalni gozdarji, ki pičijo z njihovimi polakombiji kot reli vozniki. Po osvojitvi vrha pa je spet gospod asswalt. Nato sem jo lepo odvandral do Idrije, kjer sem si privoščil ene žlikrofe. Po poznem kosilu, pa gasa za Vojsko. Po avtokarti kaže vse brez posebnosti. Do Vojskega je cesta asfaltirana in zgleda takole.... ...po Vojskem pa cca. 16 km pa je McAdam....tu na sliki je še v redu. Nekje je pa zelo ozko....samo za fiat pando. Ko se vozič pa vsake toliko ta famozna tabla...Gozdna cesta....vožnja na lastno odgovornost. Ne glede na to, da sem mislil, da sem se že zgubil v Trnovkskem gozdu....v tej vukojebini naletiš še na partizane.... Po tem ko sem že mislil, da sem zajebal na polno, ker tega makadama ni in ni blo konca se je prikazala ena hiša...WOW. .. En gospod je glih sekal drva. Se ustavim in lepo vprašam, če grem prav za Lokve. Nato mi lepo objasni , pri katerem hrastu, štoru, smreki in kupom drv je treba zavit, da pridem do naselja Lokve. Od tam je spet asvalt. Od te hiše je bilo še cca. 10 km do naselja. V Lokvah pa proti domu. Padlo je lepih, prašnih in malo zgubljenih 328 km. trebor, MiNa, Rokic in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 jaka hvala, pa čeprou že precejkrat se tm mem vozu, mi blo čist jasno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Vem, da si se, berem, no ja, pa saj je prav, da vedo tudi tisti, ki se še niso, mogoče pa padla kakšna ideja za izlet itd..itd.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 (popravljeno) mal pomote v mojem postu, sem spustu besedico *ni, torej ..... mi ni blo čist jasn Popravljeno Avgust 12, 2014. Popravil Danilo D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Bil sem nekje blizu dela kampa, kjer je označeno kot parkirišče, bolj v sredini kampa. Kjer so v prvi vrsti igrala za otroke ob poti navzgor. Letos sem bil tam drugič in razočaran nad osebjem v recepciji, neprijaznost in še nekam veliko so mi zaračunali za eno noč...173 HRK. Glede na cenik, ki je objavljen na stani avtokampi.si ni veliko razlike med kampoma Pineta in Šibuljina, kjer sem bil par dni prej in plačal 40 HRK manj. V nedeljo okrog 11 ure je bila že gužva pred recepcijo, ker po 12 uri zaračunajo kar en dan več, smo čakali v vrsti. Ko pride nek fant na vrsto mu receptor reče, da brez majice ne sme biti v recepciji in je moral ven, kjer so se tudi ostali, ki so ga čakali, zgražali. Drugače mi je kamp še kar všeč, lepa plaža, bližina mesta, tudi senca v kampu. Je pa res, da je v njem večina Slovencev nad čemer očitno lastniki niso preveč navdušeni, vsaj tako je bilo opaziti. ...saj se ne sekiram zaradi par €, ki sem jih morda preveč plačal ampak ostaja nek grenak priokus nad celotno gostoljubnostjo v tem kampu. Aha, takoj pod recepcijo in marketom. Tale Pineta je eden najbolj nemarnih kampov ob Jadranski obali. Sanitarije so še iz časa Marije-Terezije in zaudarjajo naokoli. Higiena je na psu. Svinjarija na mestih kjer se pomiva posoda neizmerna. Verjetno imajo podkupljenega sanitarnega inšpektorja, ker bi glede na stanje kakršno je, moral ta kamp biti že davno zaprt. Mogoče je higiena na delih katere zasedajo dnevni gosti (tujci) boljši. Pavšalisti so skoraj izključno samo Slovenci in ti so glavni krivci svinjarije. Nekateri so pač slabši kot živali. V kampu se krade in osebje je pregovorno primitivno in nesramno. Pri tem prednjači debela zafrustrirana "šefica" recepcije katera tudi živi v opuščeni hiški v kampu. In to celo leto. No tudi "direktor" ni nič boljši. Obični tepec primitivni. Skratka škoda kampa katerega lega in narava sta vrhunski. Plaža je sicer za silo. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Aha, takoj pod recepcijo in marketom. Tale Pineta je eden najbolj nemarnih kampov ob Jadranski obali. Sanitarije so še iz časa Marije-Terezije in zaudarjajo naokoli. Higiena je na psu. Svinjarija na mestih kjer se pomiva posoda neizmerna. Verjetno imajo podkupljenega sanitarnega inšpektorja, ker bi glede na stanje kakršno je, moral ta kamp biti že davno zaprt. Mogoče je higiena na delih katere zasedajo dnevni gosti (tujci) boljši. Pavšalisti so skoraj izključno samo Slovenci in ti so glavni krivci svinjarije. Nekateri so pač slabši kot živali. V kampu se krade in osebje je pregovorno primitivno in nesramno. Pri tem prednjači debela zafrustrirana "šefica" recepcije katera tudi živi v opuščeni hiški v kampu. In to celo leto. No tudi "direktor" ni nič boljši. Obični tepec primitivni. Skratka škoda kampa katerega lega in narava sta vrhunski. Plaža je sicer za silo. A ni v Istri povsot tako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 @VS800: Na drugem koncu Fažane je kamp "Bi Village". Npr. v sanitarijah bi lahko na tleh tudi jedel. Tako je spucano. In tudi odnos gostov je temu primeren. vandrovec in corser 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 verjetno je debelost kriva za vse ful pomemben podatek ... znate pa žalit ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Bolj "simpatična" lažje opravlja delo s strankami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Od teh parkiranih frčoplanov do vzletne steze (in tunelov) je še kar malo vožnje. Ni ravno tako na kupu, kot bi si mislil. Pri letalih bi morala zaviti levo, če se dobro spomnim....pa potem po ozki poti, ki jo zakriva grmičevje s strani in potem prideš do steze, ki je, že na bosanski strani, se mi zdi. Mi smo kar nekaj časa tam lutali in se zabavali, pa ni bilo nobene kontrole. meja med Hrvaško in BiH je sredi vzletne steze pri podrtem "bunkerju" od Unproforja. Res pa, da Garmin kaže mejo že nekje na sredi poti v tistem grmičevju (od letala na vhodu levo, kot je Kiri povedal). V tunelih pa so barikade iz armiranega betona (nisem šel tako globoko, da bi naletel nanje) tako, da je skoraj nemogoče prečkat. Če greš "uradno" in se prijaviš na meji ti cariniki z veseljem razložijo kako poteka meja in kje se lahko giblješ. Tuneli so prehodni brez problemov, tiste pregrade so zminirana premična armirobetonska vrata, katera so zapirala posamezne sekcije tunelov ( projektirana, da zdržijo atomski udar 10 kt ), edina ovira so odprti jaški v tleh ( iz katerih so pokradli bakrene in ostale vodnike ) in tema, potrebne so zelo dobre svetilke, pozabite na lučke iz mobilnih telefonov ali naglavne svetilke za v gore. Fantje - hvala za vse informacije! No sej - kakšne zadeve je mogoče res fajn malo prej pogledat čeprav po drugi strani mam pa zdaj izgovor da moram že kmalu spet tja Z dobro svetilko seveda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 verjetno je debelost kriva za vse ful pomemben podatek ... znate pa žalit ja. Slušaj ti mene . U nas , u Bosnu , ženu brez sto kila , ne možeš kao olakšicu u poreznoj ubacit . Jer praktički žena brez sto kila i nije žena . A i žulja prilikom . kotzi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 en utrinek od včerej, jezero Ivarčko hajoktejn, DXR16, jakATV in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cikadina Objavljeno Avgust 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Vtis iz sobotne dnevne "vožnje". skoda, Kmet2, Snečer in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 upam da je šel Motosvet za pričo SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Če ni blo Triumpha je bla pa vsaj jakna Triumph. pikolo, maus in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 (popravljeno) Mal poseben vtis, ni ravno off road, je pa ziher en romun over road...... Popravljeno Avgust 13, 2014. Popravil DAMI34 osa rider, motozajebant, RobiRoberto in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 žice tudi kradejo ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vencel Objavljeno Avgust 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 (popravljeno) Mal vtisov iz potepanja po Dolomitih ,Savojskih in Švicarskih alpah Prvi dan Sauris Cortina Pordoi Gardsko jezero Drugi dan Milano Proti Aosti Veliki San Bernard Aosta Tretji dan Mali San Bernard Savojske alpe Chamonix Aiquille du Midi Mont Blanc Popravljeno Avgust 13, 2014. Popravil vencel pik1, TOMCAT, vandrovec in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se