Danilo D Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 (popravljeno) Drgač sem mel pa danes tako bolj kratko turco, bolj za sprostitev po 61km pedaliranja , Šoštanj - Sleme Kapelca malo pod vrhom na koroški strani Popravljeno Avgust 27, 2014. Popravil Danilo D Schultz, Kmet2, Gasperr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Dobrač predvidevam da je to kak vrh kje nad Faker see-jem al kako? In do gor je rampa ki je odprta šele po 18 če razumem? Skoraj tako... Je vrh nasproti Korenskega sedla, cesta pa vodi iz Villacha. Po 18h je zastonj, sicer pa okrog 8€, mogoče že 9. Cesta je bolj ali manj prazna, asfalt drži, ovinki ugodni, edino malo preveč nepregledni. Ko se enkrat navadiš je druga prestava za ponucat... gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 a to je pol tista Villach alpenstrasse? Praviš da k s navadiš je 2 za ponucat, torej so zajeban ovinki pa gre kar bolj z 1 če razumem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 a to je pol tista Villach alpenstrasse? Praviš da k s navadiš je 2 za ponucat, torej so zajeban ovinki pa gre kar bolj z 1 če razumem? pravzaprav ne. Omejitev je 70. Mimogrede FZ1 pa leti s prvo 130, z drugo pa 170. TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bimmer Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Skoraj tako... Je vrh nasproti Korenskega sedla, cesta pa vodi iz Villacha. Po 18h je zastonj, sicer pa okrog 8€, mogoče že 9. Cesta je bolj ali manj prazna, asfalt drži, ovinki ugodni, edino malo preveč nepregledni. Ko se enkrat navadiš je druga prestava za ponucat... Za moped je 9Eur. Sem bil ravno včeraj, samo 1h pred tabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bimmer Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Včerajšnji razgled z Dobrača. Eir, Scarlett, Keiko in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Za moped je 9Eur. Sem bil ravno včeraj, samo 1h pred tabo. A si mogoče videl kakšnega Caddy-ja na levi strani obrnjenega navzdol, nekje na ravnini v zgornji polovici. Pa čisto temno šipo je imel in mislim, da je bil srebrne barve. Sicer dvomim, da bi bil radar, ker do sedaj tega niso prakticirali pa še nikogar ni bilo za volanom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 o hudo kir razgled ..... sem že tak vikend mislu it gor, pa ker ni lep vreme napovedan, grem zagotovo enega izmed naslednjih lepih vikendov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bimmer Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 A si mogoče videl kakšnega Caddy-ja na levi strani obrnjenega navzdol, nekje na ravnini v zgornji polovici. Pa čisto temno šipo je imel in mislim, da je bil srebrne barve. Sicer dvomim, da bi bil radar, ker do sedaj tega niso prakticirali pa še nikogar ni bilo za volanom. Mislim, da je bil en avto parkiran ob strani. Se mi zdi, da na delu, kjer je na levi strani malce travnika. Se mi je zdelo, da je nek turist. Nisem pa gledal v reg. tablico. Danilo, razgled je res lep. Sama cesta je OK, ni pa nek presežek. Meni je fino, ker mi je blizu in hitro naredim popoldanski izlet tudi med tednom. Nisem pa vedel, da je po 18.00h rampa odprta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 @motom, motoriranje in pobiranje zakladkov, to se tudi meni zelo dopade ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=uSdM9r9y0gw&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=G0KjMzytLZ4&feature=youtu.be Schultz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rubuz Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 o hudo kir razgled ..... sem že tak vikend mislu it gor, pa ker ni lep vreme napovedan, grem zagotovo enega izmed naslednjih lepih vikendov V nedeljo je samo slabo napovedano, petek in sobota naj bi bla ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 petek šiht, sobota kolesarski maraton, nedela drek , tk da žou drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Avgust 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Danes smo se pa spet mal fjakal .... prvo do mAzirja, pol pa do Šentruperta, po AC celo do Šempetra , Šempeter, Celje, Šentjur, Gorica pri Slivnici, Lesično Kozje, Zagorje, Jurklošter (ka ga je en tipo po unih ozkih cestah piču z enmu tovornjaku, svaka mu čast ), Rimske Toplice, Zagorje, Trboule, Marija Reka, Veleje in Šoštanj- 210km. Slivniško jezero tole sem pa nekje vmes vidu, pa se mi dopadl pa sm sliknu igorkr, reno99, Scarlett in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno Avgust 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 (popravljeno) Danes smo se s prjatli peljali na Sljeme (1033m) nad Zagrebom kjer se nahaja 169m visok oddajnik Popravljeno Avgust 28, 2014. Popravil sayo hajoktejn, DXR16, pik1 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 a gor spet ne spuščajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 a gor spet ne spuščajo? So kdaj? Sem bil nekajkrat tam..gor pa še ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Je rekel en kolega Zagrebčan - Sljeme je nešto najbolje što ZG ima... Mi, ki smo blizu doma vemo tudi, da imajo veliko dobrih placov za rok koncerte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Avgust 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Včeraj z boljšo polovico se odpravila Koper - Črni Kal - Kozina - Divača - Sežana - Štanjel - Nova Gorica - Tolmin - Za Tolmin ( Jest) - Idrija - Godovič - Planina - Postojna - Senožeče - Kozina - Krvavi Potok - Trst - Koper... Od 12:30 do 20:00 ko smo prispeli domou nas je spremljalo lepo vreme in zelo malo prometa, kar nekaj motoristov, dobro se najedli v gostilni Za tolmin priporočam.. mal zateženi so samo semaforji proti idriji ma ni hudega... novih 300km izkušenj... Štanjel... Nova Gorica postanek za kafe... Tolmin in soča z značilno prelepo barvo.. Za Tolmin se je treba malo okrepit.. Godovič Kras, DXR16, Fazer03 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno Avgust 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 A tale še paše pod:vtis z dnevnih voženj?!? hajoktejn, gsxf750, pik1 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 A tale še paše pod:vtis z dnevnih voženj?!? Ne, ta paše pod tihožitje DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Ne, ta paše pod tihožitje ne pa ne....sem pustu laufat :-) hajoktejn, DAMI34 in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igor0203 Objavljeno Avgust 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Ker sem iz službe odšel že ob 13h, je padla odločitev da se zapeljem proti Metliki, vmes sem se seveda tudi ustavil pri DC-3 na Otoku. Ko sem odhajal od tam, pa sta dve luštne policistke ustavljale prehitre voznike. Schultz, jany, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno Avgust 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Dva vrha sem pa le osvoju danes , Rogla in Graška Gora Mavti, gsxf750, DXR16 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 fočk no pikčr počk in Rakitna-očk Kmet2, gsxf750, Gasperr in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se