Popularna objava igorkr Objavljeno September 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2014 Horneta nabil na polno v rit :wacko: Pa bibika ga je hotela takoj popapcat, samo kmet2 ji ni pustil RobiRoberto, gsxf750, TOMCAT in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Od dolgčasa sem se zapelu do Red bull ringa, kje točno sm se vozu do tja nimam pojma, potem še do Strassburga v avstriji, Molbling, Portschach, Velden, Kranj... lepih pojma nimam kolk kilometrov.... Hralijev pa pun kurac, jest sm čist bolan spet... jest bi mel Harley Davidson Street glide... noja predrag za moj tošl, vsaj za enkrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kamionar Objavljeno September 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2014 Z zamudo a vendarle. Ker sem dopust preživel z pogledom na dež , mi je pretekli vikend prinesel priložnost za daljši izlet. Ideje pridno zbiram iz vaših dogodivščin. Odločil sem se za letališče Željava in obisk babice. Iz Celja sem se odpeljal do Sevnice in naprej skozi Mokronog do Novega mesta. Nato sem preko Metlike prišel do Karlovca in muzeja na izhodu. Tu sem srečal motosvetovca iz Brežic na bavarcu z SG tablico. In po lepi in prazni cesti do Željave. Jajce. Čevapi u hostlu..... :grrr lepinja z uber preveč Vegete. Kar je preveč je preveč. Hvala bogu da sem "od dole" pa sem z Nektar pivom zalil in je bilo po petem že vse pozabljeno. No ker je bil hostel poln sem zbral še nekaj volje in se odpeljal do Banja luke oz. Podkozarje in prespal pri babici. V nedeljo pa po domačem zajtrku še skok na Kozaro in spomenik na Mrakovico. No lepih osemsto in nekaj KM se je nabralo. Ostala pa mi je želja in načrt za kdaj drugič in z kakim of roadarjem na Golo Plješicico. Snečer, gsxf750, Schultz in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno September 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2014 Baško jezero, danes. igor0203, stromar-aly, RobiRoberto in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno September 6, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 6, 2014 Lahko Yamaha ni tako lepa kot Ducati. Lahko ni tako dobra kot BMW. Jo pa zato spremlja sonček. gsxf750, skoda, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Lahko Yamaha ni tako lepa kot Ducati. Lahko ni tako dobra kot BMW. Jo pa zato spremlja sonček. 20140906_171337.jpg A plavi diski so serijsko gor igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Lahko Yamaha ni tako lepa kot Ducati. Lahko ni tako dobra kot BMW. Jo pa zato spremlja sonček. Zdravila za Yamaho ni....zasvaja, tudi BMW ne pomaga igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 (popravljeno) Zdravila za Yamaho ni....zasvaja, tudi BMW ne pomaga V bistvu najboljše zdravilo za bemveitis je Yamadol. Ta rdeč. Popravljeno September 6, 2014. Popravil igorkr vandrovec, Kmet2, cedevita in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 A plavi diski so serijsko gor Jup. Od včeraj motom, TOMCAT in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) Pozdrav z the ovinka. Popravljeno September 7, 2014. Popravil nikasport Schultz, DAMI34, Gasperr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Zjutraj s punco na bled na kremsnito in domov cist lustn:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 ...motor na servisu jaz pa doma ne vem kaj počet v tem vikendu, ko bi lahko bil vsaj na jadranki... od BMW-ja in njegovega servisa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Trenta - Goriška Brda - Kras - Ride - Rovte - Žiri - Kranjsterdam - Bled. 400 km...takoj, ko zapustim Gorenjsko, postanejo ceste normalne, po Krasu celo odlične. Dva svetova... Kmet2, cedevita in TOMCAT 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2014 Babji dan..........vzamejo ključe od mopedov in grejo...js pa Kmet pa z avtom počas oduzad Najprej so se slinile po Mausu pol so se afnale na Cerju Pozirale v Brdih splezale na stolp končno dovolile nama enga malga selfija (v ozadju grad Dobrovo) Jedle pri Žogici pod solkanskim mostom medicinsko sestro Kmetu poiskale (ja zarad njega je zdravstvo u qurtzu) In na koncu smuknile še na ride, baje da zdravilno vplivajo na poČutje To je to, naslednjič ne bova s Kmetom več dala ključev iz rok igorkr, jakATV, Mia in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Nedelja je bla suha tako da je blo treba jit mau na motor in sicer sm šel do Grobnika obvezzen postanek nad Lokvami In še iz Grobnika Schultz, DXR16, nxyz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno September 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2014 Velenje, Celje, Rimske Toplice, Radeče- no tle je pa fulj grd vreme kazalo, sem se pa obrnu nazaj proti Rimskim Toplicam, krenem levo čez Hrastnik, v Dolu me ustav policistka, prav kontrola dokumentov, dam tipica pobeleži pa prav danes pa po dolgem času lepo vreme da ste se lahko mal peljal, o ja o ja , na koncu pa prav opozorilo k ste tam gor prehitu . Pičim naprej mim Trbovelj do Litije, in naprej do Ljubljane, Kranja, mimo radovlce, Bled, sem mislu it na kremšnito, pa bla gužva in raje šel do Bohinja . Se pelem čez Srednjo vas sem mislu it v Emo na pico spet puno gužve, in grem dalje do jezera in naprej, pol sem s epa u Bistrci ustavu na enmu puranjemu šniclu iz žara . No pol pa spet čez Bled, Radoveljco, Kranj, Jezersko, Pavličevo sedlo, kjer pa sem mal naprej od Logarske doline dohitel policaje v enmu starmu meganu karavan. Se tipi vozjo tko mau čuden , lih tolk je blo da ni blo za naprej it, ker če bi potegnu, bi že šlo čez 90 , tk d asem vzdržno vozu za njimi do Ljubnega, od tam naprej pa svoj tempo do Veleja, kjer se je na OMV-ju števc ustavu na ............ poraba pa 4,58 :grim. no predn je pa šu motor v garažo, sm ga pa še mal očedu .... paloma brisače lepo namoču in pustu gor nekej časa, potem na mokr obrisu in nato še na suho, za finiš pa prebrisal z qd- jem da vse lepo drsi in se šajna kot se more :grim. kamionar, jakATV, Kmet2 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 To je to, naslednjič ne bova s Kmetom več dala ključev iz rok Včas je bolje popustiti. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) Piše se nedelja 07.09.2014 vtis kratek kot kilometrina.... Se vsedem na moped in provam na dvorišču če ga znam še vozit... se odpeljem bogu za leđima... vržem moto cote dol in se oblečem v lovska oblačila... vplenim mrcino... naredim ražniče in čevapčiče iz mavsa... pojem in se uležem med travco in metulčke... pol pa še za finiš najdem barabo k me je pičla ene dve leti nazaj v nogo, da sem še en dan mal težje hodil... pol sem šel pa domov, za kej več ni blo gume 65km .... heh Popravljeno September 7, 2014. Popravil HyperJack sayo, cedevita, KilleRBee in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno September 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) Skrite poti obronka Jelovice in Bohinjskih gora. Popravljeno September 7, 2014. Popravil jakATV Keiko, Kmet2, sayo in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) Srecni vi danes - jaz si pa splaniral turo,potem pa doma v stanovanju dopoldne odtoki iz ciste zlehnobe nehajo požirati in sem imel nagradno brisanje po kopalnici, iskanje mojstrov za jutri zjutraj, reducirano prehranjevanje in pitje, da se ni prevec splakovalo skoljke.... Ce ni voda (dez) zunaj, je pa notri, da me ni na motorju :-) (vsaj v petek, ko sem pri Motomirciju zamenjal TPS senzor, sem nato naredil dobro urco voznje (pa se tu naletel na mokre ceste po plohah, ki sem jih zamudil) Popravljeno September 7, 2014. Popravil ringo5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno September 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) Napovedano sonce....končno....se prav je bla misija najt dež in se ornk namočit ....no nama je ratal, itak. Zjutraj start v sončno jutro, po AC do Naklega - Jesenice-Kranjska Gora- Planica....mal pogledat kako kj dela napredujejo, pa še eni so skakal glih -Korensko sedlo-Šmohor-Spittal am Drau- en slap kr skor sred vasi pa Anton the stone - Maltatal.....dobr colajo za tistih par km v breg (9,5 EUR po motorju), pa cesta ni bogvekaj, sm na vrhu je pa razgled fenomenalen pa še sonček je bil, tko d sva si kr vzela čas za fotoshuting... .no nazaj grede se je pa začel...rainmode....najprej nalahk pol pa na fertik od Malte....zadnja suha slika pr Zavrčku iz starih ur .... do Beljaka naj je pral k dva miša , tko d sva šla po najkrajši poti nazaj.....postanek v večernih urah na Faakerseeju, so že vsi ušli domov, sm še blat je ostal, pa na cestah tm okol cel dan poln drekpump (aja pozdrav itak nben, marsovci eni ) -čez Ljubelj na kruhkeeeee pa čaj za pogret ....476 km te kr sestrada :grim Popravljeno September 7, 2014. Popravil SharpNinja gasperX, BMWRIDER, DAMI34 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno September 7, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2014 Tko lep dan , da bi ga blo prav škoda prelenart doma.. KR-LJ-Rakitna-Planina-Kalce-Most na soči-Gorica-Trst-Lucija-Postojna-Kranj Po dolgem času vide Keiko,Dami+žena,Cedevita, in pozabu hudiča njuni imeni... In seveda mojo modro strelo pripelja v klub + 100 000 km L3v, thumper, TOMCAT in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 Tko lep dan , da bi ga blo prav škoda prelenart doma.. KR-LJ-Rakitna-Planina-Kalce-Most na soči-Gorica-Trst-Lucija-Postojna-Kranj Po dolgem času vide Keiko,Dami+žena,Cedevita, in pozabu hudiča njuni imeni... In seveda mojo modro strelo pripelja v klub + 100 000 km TAPRAU GORENC osa rider in jami65 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 No, js sm pa že u soboto, gor, na un stran Karavank, srečou enga čist na frišn oženenga Oberharlejaša. Uso opremo je mu s sabo... , samo babnce nker nism vidu. Pa sm ga mau pouprašou, koko je zej s to zadevo. Tkole m je razložu: Prejšn dan k sva se nekej ongaula, sm se na nenmu modrcu tko ubodu....no, takle je - , de sm ji ga kuj prepovedou nost! Ker pa nima nč druzga gor za dat, tko kot tistale tmle... k jo, revo bogo, zihr fajn zebe, je ostava kr tm pr šonku. Tm je ena štanga pa se gor po nej mau zvija de jo ne zebe. Pa še kšn €vrčk pade u pušco - sej bo prou pršu k mava še puf! :yes: No, mau naprej se je pa začeva gužva, js pa moj moped kr u garažo porinem... , de ga nau kdo kej pošvatou, pol pa peš naprej... ...in ti jst pridem do enga mopeda....takga fajn,.....mejhnga,...a veš, mam eno dougo furo u planu - u sred tedna grem do ta druge oštarije na dva deci, pa b se mrbit kr s temle ke zapelou! Ampak ne, nč na bo! - ne dosežem balance Grem jest tkole počas naprej pa vidm eno gospo k ledvica kaže .... samo tri našitke b mogva še imet, pa b bvo vse ok , ...sem že roke stegnu, de b ji ledvice pokriu, je že prletu tale HIPO.... Še dobr de ma tko rehke zobe - de sem uhka use prste vn potegnu Sej na vem - eni nagi hodjo okol, eni pa u kožah , pa u kučmah :grrr A veš kva sm še vidu?! Gor, čez mejo granate kr na štant prodajajo! Res, no! Kr poglej..... Sej b kšno uzel za sabo ampak so ble kr teške, js pa crknen k.....! :yawn: pik1, kaca1, nxyz in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 fula dobre vtise imam za pretekli vikend ... sliku pa nism nč DAMI34 in Funkster 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se