nxyz Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Včeraj cela ura časa za vožnjo, en hiter krog Kamnik-Ločica-Trojane-Domžale-Kamnik, celih 70km Malo spihat prah s kwaka Če bo vse po sreči pa danes ali jutri s kwakom doseževa magično mejo po kateri menda prevoženi km na motorju začnejo padati, moram doživeti to, da preverim :kva2: :grim jakATV, DAMI34, Schultz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 En dan po šihtu sva šla s kolegom mal do morja pogledat. Na bensinski so se avstrijci pokal nekam z vespami Od Postojne proti Pivki, tam sva pri Kali zavila v gozd, da vidimo kakšna je kej cesta. Fina, če ne bi popoldansko sonce svetilo direkt v oči. Ceste skorej ni bilo za videt... Potem pa v Koper na kokto. Počakat sončni zahod... Potem pa do vikija na burek in ponoči kar na AC in domov. DAMI34, DXR16, igorkr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) V petek po šihtu sem mislil skočit na Črnivec na kafe. Pa tam sem že bil in malo dežja je kazalo. Sem rekel, grem rajši malo drugam. Pa me je cesta vodila čez Ambrož pod Krvavcem in naprej v hrib Če bo dež se vsaj od makadama ne bo kadilo. In res je bilo tako En čas je bil še asfalt in brez krav po cesti. Potem prideš v ogrado, in tega luksuza ni več :mellow: Na poti do gor je vmes še rampa. Da se odpre, so tri opcije. Ali 5 eur v kovancih, ali kovinska štanga, da jo daš čez induktivno zanko na drugi strani, ali pa počakaš, da kdo pride nasproti. Kovancev nisem imel, viška železja tudi ne nosim s sabo, sem imel pa srečo, da sem čakal samo par minut na promet v kontra smer Razgled na vrhu je bil .. malce pust, prazen in moker. Ampak svežih 15°C Potem sem rinil še malo v hrib, pogledat poletni park. No tukaj sem rekel da bi počasi lahko obrnil... :grim In nazaj proti domu - tak razgled je ponavadi iz gondole Doma pa šlauh čez balkon in ropotuljo ofrajhat z vodo, da malo bolj kulturno zgleda Lep izlet za petek popoldne. jakATV, očitno ti nisi edini, ki rad rine po smučiščih v "napačnem" letnem času. Samo ti si za par koles bolje opremljen za take podvige Popravljeno September 8, 2014. Popravil stromar-aly skalaprava, kamionar, Kmet2 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) Pretekli teden pa seveda nisi taprav motorist, če se ne gre pogledat čez severni hrib do bližnjega jezera, kjer je kar malo preveč motoristov na kupu :grim Nobeden drug si ni upal it zraven, pa sva šla z mojo v soboto en krog tja proti. Kranj - Kranjska gora - Korensko sedlo (kamera) - Faak an See. Čez korensko je bila taka megla, da nisi videl malo naprej. Prometa pa tudi kar precej. Gor je bilo zanimivo vzdušje, štantov polno, motoristov tudi. Presenetila me je številčnost makaronarjev. No njihova katastrofalna kultura na cesti pa me niti ni več presenetila.... :glare: Videti je bilo res marsikaj Tudi dva sta mi konkurenco delala :grim Za jest je bilo finooooo Mislim kak patent za meso pečt - dobro so tole pogruntali :grim Oder za koncerte je bil pripravljen, žal pa sva se obrnila domov preden je zares začelo sekat. Obvezen postanek pri zarjavelem harleyu Nazaj grede pa še en krog s kozlom pod Vršičem :grrr Popravljeno September 8, 2014. Popravil stromar-aly Keiko, jami65, kamionar in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) Pot je včeraj vodila nekako proti Beli krajini a se je na jugu vreme zabasalo in sva odvila proti Kočevju. Potem pa en điro po cestah Suhe Krajine in v Dobrepolje. Tam nekje je padla ideja za ogled sejma v Rajbnci, kjer je bila nad gužva, a so pri hiši takoj pri vhodu v mesto naredili neuradni parkplac za motoriste. Hvala domačinom za izjemno prijaznost! Popravljeno September 8, 2014. Popravil msjr Kmet2, DAMI34, stromar-aly in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ringo5 Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 (popravljeno) Kar vreme in druge obveznosti niso dale čez vikend, je dal pa sončni ponedeljek... Tako sem popoldne zajahal motor "via" Logarska dolina, potem čez Pavličevo sedlo v Avstrijo proti dolini, nazaj v hrib na Jezersko (in v Slovenijo za par minut) tam pa spet "unkern" in po bolj ali manj isti poti nazaj - prijetnih dobrih 200 km v čudovitem vremenu brez gužve na cesti - milina Na poti iz Pavličevega na Jezersko in nazaj srečal ogromno motoristov (več o tem pa v ustreznem podforumu "A si bil ti..."). Ko sem na poti nazaj iz doline na Pavličevo sedlo postal na počivališču, je iz doline (ceste na Jezersko) brnelo in brnelo kot, da je spodaj Moto GP dirka .) . Popravljeno September 8, 2014. Popravil ringo5 Schultz, markII, stromar-aly in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Dans sem do Postojne oviru Eir, pol je pa rekla da me ma dost in je šla naprej O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 Ob 18h se spomnim, da bi se šla nekam peljat, za na Jezersko in čez Pavličevega je bilo rahlo prepozno, nimam se želje voziti po temi, že raje v dežju... Je bilo pa ravno prav časa za Kamnik-Gornji Grad-Radmirje-Mozirje-Braslovče-Gomilsko-Vransko-Kamnik. Črnivec Tm gor menda gobe rastejo s tega mesta je vedno lep razgled, škoda, da danes ni bilo več jasno malo iz Mozirja ven sem se mogla ustaviti, ker je zeblo v vrat, iščem rutko po tank torbi, tank torba polna krame ampak rutke nikjer še dobro, da ima dragi žepe pogled proti tuhinjski dolini z vrha Kozjaka, škoda, s tega mesta se ponavadi vidi Triglav Gledam na prevožene km in noče in noče pasti okrogla številka, bližava se domu in še vedno se ne obrne, ja nič, grem kar mimo, dalje nabrati še par km in evo, uspe mi Zdaj pa ne vem, menda začnejo zdaj padati km oz. se ustavijo, bo treba jutri preveriti, če je res tako :grim nejcgs, Eir, markII in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 .......... In seveda mojo modro strelo pripelja v klub + 100 000 km dobrodošel v klubu +100000 :grim trebor, ciciban in gasperX 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 Včeraj je le uspelo! 9.30h sva se s Cedevito dobila na bencinski v Postojni. Se na hitro zmenla da nabaviva malico in šibava naprej. Se je kar pustil vodit Torej – čez Senožeče do Kozine, tam klasika – levo in čez Podgrad – tam še tankat in gasa čez mejo, naprej mimo Reke, ven za Bakar in lepo čez Novi Vinodolski proti Senju - je kar pihalo po poti. Verjetno je to zmedlo čebelco da je zašla pod rutko in me pičla v vrat. Včeraj kakšne hude reakcije ni bilo, je pa danes tolko hujša … :surrender: Prva pavza torej na začetku Senja – da sem se znebila žela – je rekel Cedevita da moram poslikat Potem je blo seveda treba poslikat še lepo okolico Potem sva se odločila, da greva probat kako močna burja je še bolj južno In sva uživala vse do Karlobaga, kjer je bil čas za malco – piknik na plaži V dobri družbi in lepem okolju čas (pre)hitro mine in ker je bil danes (vsaj zame) delovni dan, je blo treba počasi it nazaj. Za nazaj malo večja gužva ker sva očitno nabasala ravno na "val" turistov s trajekta, v Senju je bil čas za tankat in pavza za kafe … Od tam nazaj po isti poti, čez mejo do Ilirske Bistrice, pa naprej čez Ribnico in Pivko do Postojne na pijačo. Tam sva srečala še Damija in boljšo polovico, malo kasneje sta prišla še Gašperx in Din. V Postojni sva se s Cedevito tudi poslovila, z Gašperx in Dinom pa smo skupaj odplužli domov čez polne Ride do Vrhnike, kjer smo si pomahali v slovo. Vsega skupaj slabih 500 km (498,5 km) uživancije za dušo in telo! Eir, ciciban, kamionar in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Eir Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Dans sem do Postojne oviru Eir, pol je pa rekla da me ma dost in je šla naprej O:-) Hahaha....ja sm rajš zbežala pol . Ne ne...je bil čist kul vtis vožnje :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vencel Objavljeno September 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 8, 2014 Mal včerajšnih vtisov ,ki pa so se končali danes .S prijateljem iz Ljubljane se dobiva mal čez 7 na Hrušici potegneva do Podkorena kjer se nama pridruži prijatelj iz Solkana .Skupaj jo mahnemo do Lienza. Oblačno in megleno jutro V Lienzu pa se je zjasnilo pridružila pa sta se nam še dva srbska motorista.Severian in Raid Odpeljemo se proti Silianu in naprej do Tre Cime Do jezera Misurina na pivo in kapučino gremo do Cortine in naprej na Falzarego, Severian je napoti že 98 dni do sedaj je prevozil okrog 25000km in se vrača v Srbijo njegov potopis pa si lahko preberete http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/102181-put-na-istok-pamir-mongolija-sibir-ka-izlasku-sunca/ naprej na prelaz Valparolo proti Corvari na prelaz Gardena na prelaz Sella in naprej proti prelazu Pordoi je bila kar gužva po prelazih V Arabbi je blo treba nekaj pojest ura pa že 4 popoldan pa še dež se je ulil počakamo da se zlije da ni blo potrebno dežjaka gor dajat in se odpeljemo proti Belunuura že pozna pa še kar nekaj km do doma Odločimo se dagremo kar po avto cesti Pordenone - Udine - Nova Gorica - Ljubljana Ob destih zvečer smo bli v Novi gorici še na pijačo in domov .Da se spravim spat pa je bil že današnji dan Super družba lep dan in prevoženih 730 km .Kot kaže pa bomo kmalu ponovili kaj podobnega nejcgs, Scarlett, Keiko in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno September 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 9, 2014 ... danes Florham park, Rahvay, New Brunswick, Princeton, New Hope, Easton, Delaware water gap, Florham park ... Prisotni: naša, moj svak Mare in jest ... :) ... naredl 215 milj ... ... vtisi ???? .... "tresoči" in "pretreseni" :) Kmet2, Maximus, Mavti in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 9, 2014 Pag včeraj.... gsxf750, RobiRoberto, kamionar in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Ob 18h se spomnim, da bi se šla nekam peljat, za na Jezersko in čez Pavličevega je bilo rahlo prepozno, nimam se želje voziti po temi, že raje v dežju... Je bilo pa ravno prav časa za Kamnik-Gornji Grad-Radmirje-Mozirje-Braslovče-Gomilsko-Vransko-Kamnik. Črnivec Tm gor menda gobe rastejo s tega mesta je vedno lep razgled, škoda, da danes ni bilo več jasno malo iz Mozirja ven sem se mogla ustaviti, ker je zeblo v vrat, iščem rutko po tank torbi, tank torba polna krame ampak rutke nikjer še dobro, da ima dragi žepe pogled proti tuhinjski dolini z vrha Kozjaka, škoda, s tega mesta se ponavadi vidi Triglav Gledam na prevožene km in noče in noče pasti okrogla številka, bližava se domu in še vedno se ne obrne, ja nič, grem kar mimo, dalje nabrati še par km in evo, uspe mi Zdaj pa ne vem, menda začnejo zdaj padati km oz. se ustavijo, bo treba jutri preveriti, če je res tako :grim aha..pol sta bla vidva to..učer ukol 19 sem vaju dol dahnu pred vzponom na Kozjak..pol vaju čaku pred črpalko..sam vaju ni blo nikjer.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 aha..pol sta bla vidva to..učer ukol 19 sem vaju dol dahnu pred vzponom na Kozjak..pol vaju čaku pred črpalko..sam vaju ni blo nikjer.. O se te spomnim, sm bla mal huda, si mi uniču zadnja dva ovinka pred vrhom Na vrhu sem se ustavla za slikat zato naju ni blo neki časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Ob 18h se spomnim, da bi se šla nekam peljat, za na Jezersko in čez Pavličevega je bilo rahlo prepozno, nimam se želje voziti po temi, že raje v dežju... Je bilo pa ravno prav časa za Kamnik-Gornji Grad-Radmirje-Mozirje-Braslovče-Gomilsko-Vransko-Kamnik. Hvala za dobro idejo glede moje naslednje (oz. ene naslednjih) tur.....samo v obratni smeri (štart iz celjskega konca). Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Js se pa včerej pelu čez Gomilsko, Tohinjsko dolino, Črnivec, Gornji Grad, Mazirje, Šoštanj, zavodnje, Velenje ...... tralala hopsasa :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Danes je navsezgodaj padlo cca. 30km. Najprej sva se zapeljala v Fažani na pomol, kjer je ladja za Brijone. Od tam sva se zapeljala do arene v Puli, kjer sva si ogledala še par stvari, nazaj grede pa sva odkolesarila še do trdnjave Fort Punta Christo, kjer se je v nedeljo končal Bass Party. Iz današnje vožnje par slik .... pa lep sončen pozdrav iz Fažane. RobiRoberto, Zivnorc, izibajker in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
branko1 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Ob 11.uri štart iz M.Sobote preko Leibnitza do Golice. Pa domov preko Viča. Pa dež je bil ko zmešani mi trije (pajdaši - 3x BMW) pa mokri do jajc. Jebeš tako poletje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 (popravljeno) Tudi jaz sem danes zaradi pretecih oblakov opustil moto ideje in raje naredil eno kratko hribolaznisko lokalno turo s kolesom (na Resevno) pa se to me je malo pred vrhom in dol grede "stusiralo" (vseeno je bilo fajn). Lp Popravljeno September 9, 2014. Popravil ringo5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno September 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 9, 2014 Tak lep dan je bilo treba izkoristiti, kam, tja kjer se najhitreje pride do ovinkov Kamnik-proti Črnivcu, pred Črnivcem na Kranjski rak, čez Podvolovljek do Luč-Pavličevo sedlo-Jezersko-Kranj-Kamnik. Štart nekaj čez 14h, pridem do lepih ovinkov potem lepo čez Kranjski rak, na poti lep razgled na Črno in Žago previdno čez Podvolovljek do Luč zaradi veliko peska po tej cesti, malo pred Lučami pridem na mokro cesto, očitno je bilo po dežju. V križišču zavijem proti Pavličevemu sedlu in sledim motoristu do Logarske kjer je zavil stran. V načrtu je bilo, da se vrnem na isto stran le da grem nazaj čez Gornji Grad. Na vrhu grem do počivališča s klopjo kjer je lep razgled na avstrijsko dolino, no tokrat ni bil lep :closedeyes: in še na našo stran Hitro obrnem in grem nazaj, da me dež ne ujame, tam na meji začnem gledati v nebo, tema, se ustavim, slišim grmenje, kaj pa zdaj, ja spet obrnem in nazaj oz.naprej čez Jezersko. Dež mi je sledil celo pot, ujel pa nikjer Tega razgleda se ne naveličam Ko peljem iz Kranja proti Kamniku ni bil pogled v hribih nič kaj lep :mellow: Za lepši vtis pa zdaj še vidim, da je tam nekje pri Lučah popolna zapora zaradi plazu, jej kamionar, umetnica51, RobiRoberto in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Danes sem drago nalozu na motor in odrinla proti Umagu. Zjutraj kr frisno in neke megle do Vrhnike. Tam se je pa pokazu soncek in vse do morja je bil soncek. Na hitro postank na Lomu in naprej. Guzve na meji nic, voda mrzla ampak se še da kopat in pa 26 stopinj. Nazaj pa cez ride in ni bilo nobenega. Po stari cesti domov in to je to. Mislm da zadnjic letos...upam pa da ne sem pa blizu 8000km za letos in sava gume drzijo se zmeram Zivnorc, gsxf750, kamionar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 (popravljeno) Danes so vtisi taki... zjutraj v Kranju lep sončen dan. Ajde na šiht po dveh kolesih. ^_^ V Vodicah pa že megla da pred nosom nisi ceste vidu. Popoldne, po šihtu, u super lepo. Kam bi šel... pa konkretno zagrmi na severu. Ja sem pozabu radar pogledat. Šibam po mojo, da bova nekam šla da uideva pred oblaki. Takoj za tem sva končala pod streho v shopping centru, da je pomerjala škorenjce in puloverčke Zunaj pa ulivalo ko da je konec sveta. To je to dans od motorja. Suh sem pa vseeno bil .) Popravljeno September 9, 2014. Popravil stromar-aly Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 Pa še ena včerajšnja... Od Črnivca se mi ni dalo naprej se vozit po grapah, pa sem se "zgubil" na 1400 m+. Vsaj lepa fotka je ratala Kašna planina. Makadam je kar lep. (Moram počasi o krosli začet razmišljat? ) Zivnorc, Schultz, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se