gsxf750 Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 Vtisi s fure: kosmati sva se srečala s kosmatincem, pa ne ta malim, na cesti, no ja, on je bil že na drug stran obcestne ograje, torej za cesto, relacija: Bloško jezero - Velike Lašče. Prvič sm se pelu po tej cest. Slike: hm , jh ni. Sej bi ga sliku, a jo je kosmatinc rjav prehit popihu :yes: . Tko se ti zgodi, če greš Krucy-(mucy)-ja obiskat. mladench, ebony, Keiko in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 (popravljeno) V četrtek kolega naredil izpit in v nedeljo prva priložnost za furo... šli do Portoroža na sladoleT in nazaj. Ni slik No danes ponovno dobri obeti... ob 10 štart iz Ljubljane, prvo na kavico na Rakitno (tja pridt, ne da bi se vozu po makadamu je pa tud znanost) Fočk ... potem pa malo naokoli do Črnomlja in na kosilo k staremu Pildu v Metliko, čez gorjance in dam. Lepih cca. 300km, srečal pa LE 5 motoristov iz nemčije na pumpi v Kočevju KJE STE na tako lep dan?!? Popravljeno September 15, 2014. Popravil mladench hajoktejn, DXR16, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno September 15, 2014 Deli Objavljeno September 15, 2014 KJE STE na tako lep dan?!? Šiht - Kranj - Ig - kafe - po temi domov Zunaj smo pa le bili In preverili nov asfalt na Ižanki. Kar bo gsxf750, igorkr, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno September 15, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2014 (popravljeno) Nekako mi je uspelo zdruzit prijetno s koristnim in sm sluzbeno zaropotal s Hondco. Postojna postanka v Divači in Kozini, Črni Kal Kubed Gračišče Belvedur postanek. Dalje do Škofij skoz Trst v Sežano in domow. Ker sm po trstu precej kolovratil to znese 195km Ker je bil dan se mlad, sm se enkat nalil benz in zaropotal v Idrijo. Baje so zdej palacinke novi zlikrofi. Najdu to gurmansko delikateso in res ni svoh. Cist nedruzabno sem zignoriral Ebony Rumenega cestaka in CB1300. In sibal na posto, de mi ne ne zaprejo. . Skor 3ookm. All in all tako fajn pondelk. de sm sam sebi mal fous. Popravljeno September 15, 2014. Popravil Cartman gsxf750, hajoktejn, DXR16 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Pa smo šli obiskat prijatelja na UKC Ljubljana. Pridem v Ljubljano, parkiram grem v UKC (gledali so me kot padlega iz lune :krneki: ). Pridem v sobo tam pa tri medicinske sestre . Kaj ste pa spet delal s Kmetom, da ma novo čelado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno September 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2014 Ker je bil dan se mlad, sm se enkat nalil benz in zaropotal v Idrijo. Baje so zdej palacinke novi zlikrofi. Najdu to gurmansko delikateso in res ni svoh. Cist nedruzabno sem zignoriral Ebony Rumenega cestaka in CB1300. In sibal na posto, de mi ne ne zaprejo. . Čist nedružaben si....tudi mi šli na palačinke....privoščili tudi našim jeklenim konjičkom :-) Zivnorc, Keiko, hajoktejn in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ofc Objavljeno September 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2014 Pa je končno padla furca z novim motorčkom, pa prvič sinom zadaj. Sobota: iz Lj do vikenda v Novigradu Nedelja: Novigrad - Pula - Medulin - Labin - Rijeka - Delnice - Lj Vse skupaj meni izredno luštnih 500km, sinu malo manj:) Slik razen Dučeta ni Cartman, hajoktejn, Schultz in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 16, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2014 Danes novih 25 km s triemom in mislim da tudi zadnjih letos, ker mi zadnja "boben zavora škriplje" vse bol in bolj. Serviser mi je povedal, da bi bilo treba narediti en nov del, katerega slika mislim, da je nekje v tej temi ... Mogoče "kdo od tuki" ("orodjarjastvo na črno") ??? Tokrat sem slika s canonom, ki sem ga s triemom najbr tudi prvič vzel s seboj ... Zoom je kar ... ataIBA, DAMI34, Schultz in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno September 16, 2014 Deli Objavljeno September 16, 2014 Evo prva resna fura s polno naloženim motorjem (beri: kufri + moja ). Radolca- okol Ljubljane- Postojna (mraz ko v peklu)- Ilirska bistrica- Opatija- Pazin- Poreč- Savudrija. Slikc ni ker ni blo cajt. Je pa cesta od Moščeničke drage do Pazina poezija. Prazna cesta, lepi ovinki, lep asvalt. Še kdaj. Jutr pa čez Istro pa do nekje do Paklenice. Od Kranja do Postojne sm se pelu skup z enim modelom s Poljske. Se je vračal iz Gibraltarja pa je šel sprot jamo pogledat v Postojno. Pa isti moped je mel kot jaz . stromar-aly, RobiRoberto, KNNMS in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 17, 2014 Deli Objavljeno September 17, 2014 Soncek je pa celo cesto mam sam zase :-D. Edino sm pa tja se bus in traktor pojavi in vedno v ovinku Zivnorc, DXR16, igorkr in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 17, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2014 (popravljeno) Hehe.......čez Podkraj do Pitstop Ketnco montirau u Lohatcu: fočk čez ride in Rebernice domov Popravljeno September 17, 2014. Popravil DAMI34 Schultz, Zivnorc, MiNa in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 17, 2014 Deli Objavljeno September 17, 2014 Danes iz Paklenice na Murter kopat potem pa do Karlobaga obrnit malo manj kot 300 km. RobiRoberto, MarkoR, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 17, 2014 Deli Objavljeno September 17, 2014 Kira zarostana ketna :grim. Drgač pa danes relacija Veleje- SG- Drvograd- Radle za Dravi- Golica- Ettendorf- Lavamund- Pliberk- Mežica- Črna na K. - Sleme- Veleje- 180km. Fulj fino fajn se je blo po dolgem času za vozit . Drgač nč posebnga, torej ga nisem kj srau , mi je pa mel naprej od mežice mator mau zanesl k je biu en kurčev črn šuder sred ceste. Mavti, igorkr in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ditrich Objavljeno September 17, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2014 Danes nafilal baterije v Kranjski Gori z širšo okolico.. Fenomenalno TakeALookAround, L3v, Kmet2 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 V bližini smo bili tudi mi Schultz, Kmet2, Zivnorc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 (popravljeno) Današnji dobri vtisi so, ker sva se z obstoječim desnim kolenom od Idrijske Bele poslovila še s CULT-om in 25 km ... :notworthy: Radarska slika nepadavin: Divje jezero, ...: ..., ki danes ni bilo prav nič divje: Pr' Kobil' : "Ta prvi žounf" ... Že takrat so se nekateri znali, drugi pa to "plačali" ... Plezalni center strug, v katerem mi še nikoli ni uspelo videti nobenega plezalca, da bi ga lahko slikal ... Pr' Fežnarju vas še vedno lahko postrežejo ... Kopališče pr' Lajštu, prazno z vodo in tudi z ljudmi ... Proti klavžam na Belci samo z novim kolenom, ... ..., zato nazaj ... ... proti kopališču ... ... in naprej proti domu, in do današnjega slabega vtisa, ker me je pri Zagodu zelo razžalostilo, ker sem videl, da so enega od obeh motorjev z MB (?) registrsko tablico že odpeljali s PaBu avtovleko, doma mi je pa hčerka povedala, da so 25 letnega moškega, ki ga je v zagodovem ovinku "zaneslo" v nasproti vozeči tovornjak, že odpeljali proti Ljubljani s helikopterjem ... Popravljeno September 18, 2014. Popravil RobiRoberto nxyz, Eir, hajoktejn in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 18, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2014 (popravljeno) Po takšnem pogledu iz balkona ni druge kot na motor. Paklenica, Sv Juraj, Krasno, Otočac, Gospič, Karlobag in nazaj v Paklenico. Prelepih 300 km. Na vrhu Velebita le 13 stopinj ob morju pa 24. Popravljeno September 18, 2014. Popravil MiNa igorkr, hajoktejn, Cartman in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Eko prvi skupni giro z mlajsim bratom Eir, ZdenkoK, Cartman in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Kratko a še kako sladko...današnji dan je bil super od jutra, rešil sem se enih skrbi, ki so mi kratile spanec zadnje tedne, skrajšal delovni dan za 3 ure in užil fantastičnih cca 200km. Dan, o katerem bom sanjaril celo zimo. Še vedno nisem opustil ideje, da v oktobru naredim še kakšno večdnevno turico.. Keiko, Kmet2, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 No, sem pa jaz danes malo "ponucal" Danila za vodnika in inštruktorja ter sva naredila eno lepo turo (jaz iz Šentjurja, preko Vojnika, do Dobrne kjer sva se dobila in potem do Šoštanja, čez Zavodnje do Črne na Koroškem, Mežice, čez Holmec v Pliberk (tu se je Danilo malo izgubil in sem ga jaz usmeril v pravo smer ), do Železne Kaplje pa trening ovinkov na Jezersko - ta del se mi je še posebej dopadel, če odštejem, da sem en moment pozabil gledati v ogledala in se kar naenkrat vštric mene pojavi "Jodlar s težkim športakom", ki še malo privije gas, da sem konkretno cviknil ....sledi mu pa še 5 kolegov, ki so polagali ovinke kot šus). Na Jezerskem sva nato obrnila in šla nazaj dol do odcepa za Pavličevo pa spet v breg in potem dol do Logarske, Mozirja (kjer sva "spoznavno pijačo" zaradi pozne ure prestavila na naslednjič in sva šla vsak v svojo smer - on proti Velenju, jaz pa v Šentrupertu na AC do Dramelj). Sicer pa sem kolega do Logarske (nazaj grede) še malo bremzal, potem se mu je pa "spipalo" in sem ga komaj dohajal do Mozirja (se vidi, da ima dobro leto prakse več). Še mapa ture in par fotk. gsxf750, umetnica51, stromar-aly in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 (popravljeno) .... da se vidiš kok si ga prpiču na Sleme , jebat ga, slika kakršna je pač je, telefonska :grim Popravljeno September 18, 2014. Popravil Danilo D DXR16, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Domen L Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Še nekaj mojih oz forovih foto vtisov z Jezerskega včeraj https://plus.google.com/photos/105200024216584376296/albums/6060492795715447809 DAMI34, Kmet2 in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Moje laično mnenje...tkole bo šlo kmlu po tleh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 Še nekaj mojih oz forovih foto vtisov z Jezerskega včeraj https://plus.google.com/photos/105200024216584376296/albums/6060492795715447809 Stric, a bi se ti mogoče mal presedel pred ovinkom? Si slučajno kdaj slišal kaj o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 19, 2014 Deli Objavljeno September 19, 2014 a na zadn zic? a ni to nevarn ? maus, igor0203 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se