Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 Danes vidim v BARVAH Vipava-Manče-Štanjel-Sežana-Kozina-Obrov-Podgrad-Ilirska Bistrica-Postojna-Ride in domov. 180km verjetno prvič letos, da nism moker gsxf750, pik1, igorkr in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ringo5 Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 (popravljeno) Medtem, ko so nekateri zjutraj še spali, drugi (kot npr. na prvi sliki iz Luč) pa ravno opravili z nedeljskimi mašami, sta se v Zg. Savinjski dolini dobili dve Yamahi, ki sta krenili najprej na poziranje v Logarsko dolino, od tam pa v hrib (spet) na Pavličevo sedlo. Ker je cesta na Golico baje (na vrhu) še zaprta, je pot raje vodila počasi proti cesti na Jezersko (kamor smo malo "trenirali ovinke") kjer sva s sotrpinom (med drugim) prosila starejše avstrijske choperiste, da so naju slikali. Ker sva si zaželela dodatne energije, sva se ustavila ob Planšarskem jezeru, se razgledala, nasončila in "podprla" za nadaljnjo pot čez Cerklje na Gorenjskem, Kamnik in Tuhinjsko dolino, kjer sva si v Ločici pri Vranskem zaželela "srečno" in se odpravila vsak na svoj dom. Nabralo se je lepih cca. 240 km po toplem nedeljskem sončku in v prijetni družbi :-) . Popravljeno September 21, 2014. Popravil ringo5 igorkr, Eir, Mia in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motolover Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 Danes obrnil na sex tauzent. Kmet2, SharpNinja, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Mam zadnje par dni en glup občutek na zadnji gumi pa sem reku da grem sam mal tko turistično na kofe nekam da vidim zakva se gre. Sem se spomnu da mamo motoristi na petrolu v Šentrupertu 10% skonto če smo z motorjem pa sm šu čez Tuhinjsko dolino do ke. Vse živo na dveh kolesih je dons prlezl na cesto ko gliste po dežju. Tm sem sreču eno mamo pa ata na HDju. Mama j bla vsa cvetoča, ata pa prsten ko svina, sm si mislu da je verjetn moral k je tko tečn mama pa kr žari . Nazaj sem piču čez Trojane, prometa je blo tolkle: Tam naprej od Lukovice se pol mal vleče... Uglavnem pogruntu sem daj moja tazadna guma sam še za po ravnem . Bo treba menjat... :jezen pik1, BMWRIDER, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ninč. Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 namesto da se veselim današnje vožnje do Kala, sem žalostna in slabe volje... zjutraj po kavi še malo počakam, da se segreje, mal čez 10. uro grem od doma... čez dobre pol ure perajt in gasa. do postojne brez posebnosti, no ja je... motoristov kokr češ zadnje čase oz letos je bla to skoraj redkost ... na pumpi srečam Nikii in boljšo polovico+ en stric. stisnem eno belo, debata in počasi odjadramo proti Vikiju. na Kozini smo se odcepili, js grem naprej... počk in nazaj. medtem v PO na pumpi cel žur, ne ustavljam, na oko ni blo nobenega poznanega... čez ride... o majko mila... sej me je blo kr strah, rejsal na polno. pripeljem na vrhniko po predpisih, semaforji so res moja šibka točka, ker če se le da, grem na pole pozišn. tudi tokrat je blo tko... in nekje na poti- pojma nimam kje... se prikaže en mulc, mislim da je imel še dve punci notr, GO registracija, ford focus... mudil se mu je na polno, prehiteval v škarje, čez polno, ni da ni... na brezovici ga še naprej spustim. pred lj spet semaforji in spet js naprej... in hudič mu ni dal miru, tolk cajta me je zasledoval, da me je v mestu, mal pred tobačno (en semafor prej), skoraj zbil z motorja... ne vem če je blo 10centi lufta... vidla sem, da leti za mano, prav za ritjo mi je pršu in ko je ustavu, me je kr zamajal... fak stari, kera budala... kakšen psiho je šele v reali... ne gre mi z glave AndrejEling, Kmet2, stromar-aly in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 Vtis dnevne vožnje ... Nekje med Čakajoč Godota in pokoro na Ridah ... ... Norci na Ridah .... pik1, Keiko, Eir in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 namesto da se veselim današnje vožnje do Kala, sem žalostna in slabe volje... zjutraj po kavi še malo počakam, da se segreje, mal čez 10. uro grem od doma... čez dobre pol ure perajt in gasa. do postojne brez posebnosti, no ja je... motoristov kokr češ zadnje čase oz letos je bla to skoraj redkost ... na pumpi srečam Nikii in boljšo polovico+ en stric. stisnem eno belo, debata in počasi odjadramo proti Vikiju. na Kozini smo se odcepili, js grem naprej... počk in nazaj. medtem v PO na pumpi cel žur, ne ustavljam, na oko ni blo nobenega poznanega... čez ride... o majko mila... sej me je blo kr strah, rejsal na polno. pripeljem na vrhniko po predpisih, semaforji so res moja šibka točka, ker če se le da, grem na pole pozišn. tudi tokrat je blo tko... in nekje na poti- pojma nimam kje... se prikaže en mulc, mislim da je imel še dve punci notr, GO registracija, ford focus... mudil se mu je na polno, prehiteval v škarje, čez polno, ni da ni... na brezovici ga še naprej spustim. pred lj spet semaforji in spet js naprej... in hudič mu ni dal miru, tolk cajta me je zasledoval, da me je v mestu, mal pred tobačno (en semafor prej), skoraj zbil z motorja... ne vem če je blo 10centi lufta... vidla sem, da leti za mano, prav za ritjo mi je pršu in ko je ustavu, me je kr zamajal... fak stari, kera budala... kakšen psiho je šele v reali... ne gre mi z glave Ali je imel kovinsko zelen avto? S takim je en pred dvema tednoma hotel dirkati z mano od Kanala do Solkana. Sem ga pustil naprej, je delal tako štalo na cesti, vozil po levi strani cestišča v nepregledne ovinke, prehiteval čez polno, ipd. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 ne, temno moder oz črn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 No ker je blo napovedno kurčevo vreme sm mislu, da pa danes ne gremo nikamor in glej ga zlomka zjutraj brez oblačka.... Hopla na motor in gasa... Kranj-Jezersko-Wolfsberg-Koflach-Murau-Feldkirchen-Portschach-Ljubel-Kranj Vmes mi se mi je odlomil nosilec torbice z telefonom, po 15 min iskanja torbice nikjer, ostal brez telefona in avstrijske kartice... kr neki naj gre v pi.... še en a slikca in mal zemljevida https://goo.gl/maps/uSWYu Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Če maš pršraubane drsnike na škornih pust po en šraub mal ven. Ko mu ga boš pokazala bo hit spizdu stran, taki seratorji se ponavad ful bojijo da jim nau kdo kaj poprasku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ninč. Objavljeno September 21, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2014 mam js boljšo metodo... če boš delal dobro, se ti z dobrim povrne... Kmet2, stromar-aly, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Eir Objavljeno September 21, 2014 Deli Objavljeno September 21, 2014 Vtis dnevne vožnje ... Nekje med Čakajoč Godota in pokoro na Ridah ... 20140921_134634 (Large).jpg 20140921_135231 (Large).jpg 20140921_135946 (Large).jpg 20140921_140202 (Large).jpg 20140921_140436 (Large).jpg 20140921_140505 (Large).jpg 20140921_140941 (Large).jpg 20140921_141224 (Large).jpg 20140921_141242 (Large).jpg 20140921_141332 (Large).jpg ... Norci na Ridah .... 20140921_163315 (Large).jpg Sam da si dočakal no..... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno September 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2014 Vahuuu kakšen vikend..sobota po Avstriji in čez Koroško, prvič sprobal novo sopotnico. :-) Se je še kar lepo obnašala..:-)Vreme pa je bilo nepopisno lepo. Odkrit en mali biser, St. Anna nad Schwaneggom...izjemen htib, lepa cesta, fantastični razgledi.. MiNa, Ninč., stromar-aly in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno September 22, 2014 Deli Objavljeno September 22, 2014 Danes popoldne novih 25 km s triemom, brez da bi mi zadnja zavora samo enkrat "zacviila ali zaškripala" , vendar ne vem, če bi se triem tudi ustavil po 25 m na ravnini , ampak mislim, da bom to lahko še popravil s skrajšanjem "zavorne zajle" en cm ali dva, ker sta "oba šponarja" zdaj odvita do svoje skrajne meje ... Krasna si čista hči planin, kadar ni padavin ... Vsaka čast za vztrajnost in tele turce :notworthy:...kar tako naprej. Lp Kmet2, igorkr, Nearrain in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vencel Objavljeno September 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2014 (popravljeno) Mal vtisov iz trodnevnega potepanja po istri in dalmaciji Popravljeno September 22, 2014. Popravil vencel DXR16, skalaprava, TOMCAT in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2014 (popravljeno) Danes najbrž zadnjič letos v Idrijsko Belo s triemom, ali pa vsaj zadnjič brez "zimske kolesarske opreme", ker je od Podroteje do Fežnarja (5 km +) ves čas senca, tako da 20 oC na domačem termometru tam ni veljalo ... S takimi zavorami, kakršne imam jaz, s triemom dostop do klavž na Belci NI DOVOLJEN ... Nekdo, ki poleti najbrž ni imel časa, pa se je danes le utegnil sončiti in meni preprečiti slikanje triema kakor sem si želel ... Popravljeno September 23, 2014. Popravil RobiRoberto SuNa, pik1, igor0203 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Pravi prvi jesenski užitek. http://goo.gl/maps/tGjFn V višinah je že malo zahladilo. Slik pa žal ni. Pravkar sem se vrnil in že srebam čaj s šnopčkom. Scarabeo DXR16, DAMI34, igorkr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jakATV Objavljeno September 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2014 Tudi sam sem užival prvi jesenski dan okoli Grosuplja, Ljubljanskega Barja, pod Krimom in Rakitno. MARE 65, Eir, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno September 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2014 Prvi jesenski dan. Zjutraj je kar zahladilo. 8°C je bilo, ko sem se peljal na šiht. Se mi nekako ni dalo rokavic dol vlečt da bi slikal termometer Čez dan pa prijetno toplo. Na čaj blizu Medvod - Slavkov dom. Tukaj se splača kaj finega prigriznit. Ampak naju je čakalo še nekaj boljšega... Ni ga čez kraljeve čevape In ni ga čez parking v centru Lj Kmet2, Eir, igorkr in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ervin93 Objavljeno September 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2014 (popravljeno) Vcer na krajsem izletu se mi je dobesedno vtisnlo med voznjo. " " Popravljeno September 24, 2014. Popravil Ervin93 igorkr, Kmet2, stromar-aly in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2014 (popravljeno) Danes "samo" 15 km, toda ker mi ni nič "cvilio" (zadnja zavora), zaradi "Hofer zimske" kolesarske opreme tudi nič zeblo, in ker sem s sabo zopet imel canona, sem sedaj zelooo zaaadovoljen ... Ne zaradi mrazu, ker sem si danes oblekel "zimsko" kolesarsko opremo, ampak sva se danes s triemom zaradi nekvalitnega asfalta vseeno poslovila tudi od Kanomlje , vendar Cult še vedno obstaja, s sprednjima amortizerjema, poleg tega pa ima tudi "grelec" = obračanje pedal ... .) Popravljeno September 24, 2014. Popravil RobiRoberto ringo5, igor0203, Kmet2 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Vcer na krajsem izletu se mi je dobesedno vtisnlo med voznjo. " " 20140923_171334.jpg Kaj si pa tukaj želel prišraufati? Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Vcer na krajsem izletu se mi je dobesedno vtisnlo med voznjo. " " 20140923_171334.jpg O lej lej, tudi ti spoznal žlahto od mojega prjatla iz Francije Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 men se je pa mraz vtisnu v prste...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Vcer na krajsem izletu se mi je dobesedno vtisnlo med voznjo. " " 20140923_171334.jpg zraven knipinga pa še en zaznamek zaviranja v sili Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se