Robson Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 (popravljeno) Robi Roberto !! Lepe te je bilo videt danes kako jo "žgeš" proti domu. Dobro oblečen, dobro viden in kar hiter.... Edino gneča je ob taki uri na cesti, ko tovarne pošljejo prvo izmeno domov..... Kar korajžno naprej!!! Popravljeno September 24, 2014. Popravil Robson jakATV 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Dons samo popoldansko-večerna do Maribora in nazaj po tastari. Odhod ob 17h, 2x malinovc, 1x bela kava, 1x Marlenka, mal čveka... pa en par čudnih situacij... ampak za to je druga tema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 men se je pa mraz vtisnu v prste...... upam, da se ti ni že zanohtal :grrr Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cb1300 Objavljeno September 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2014 smo mal off roadal, celo bmw ad je pršu tok daleč kot cbr ;-) stromar-aly, DXR16, Keiko in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno September 25, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2014 (popravljeno) Od enga fajn pobeca dobim namig in koordinate,da se v notranjosti hrvaške Istre skriva vikend R.. Schumacherja....Ker sem firbčne narave grem dva vikenda nazaj to tudi pošnofat..Pot me pelje skoz Črni Kal ,Kubed,Gračišče,Galantiči in mal naprej od Brezovice pri Gradinu butnem pred rampo maloobmejnega prehoda..Jeba..'' Bo kar bo'' si mislim in držim pesti,da mi rata..Kot je zgledalo,sem carinika zmotla pri nevemkakem opravilu,ker se je brezvoljno primajal ven iz kučice..'' E,devojčice...nemože!!'' mi pove......Pogledam mojga,on pa modro molči in čaka..Arrr!! Pa se neumno nardim in polomljeno zinem ..'' Stvarno izvinite,nisam znala,da nemogu preko..Jao,pa šta čemo sad?? Srušio se mi plan A..a ja nemam plana B'' obupano roke dvignem in nardim žalosten fris..Carinik se po buči počoha,nekaj cepeta in zine..''Pa neka vama bude..Možete preko,a nemojte se vratiti istim putom..'' ''Pa nečemo''mu sveto obljubim in se mu skor do tal od zahvalnosti prklonim..heheh..Budala je včasih dobr bit al pa se nardit..In nadaljujeva po praznih ozkih cestah,kjer sva srečevala le traktorje iz predpotopnih cajtov..Pa to ne moreš verjet...Nadaljujeva do Oprtalja..spet sam traktor..dve osovini,4 kolesa en zic in volan..Pa gledam ta vozila,kako to sploh skupej stoji in še pelje povrh..Ropota pa tolk,da naju sploh niso slišali,ko sva poskušala ta vozila nekako varno prehitet na teh ozkih stranpoteh....Iz grdega asfalta naju garmin pripelje na obupen makadam. In peljeva ter pripeljeva po gramozni poti do raja na zemlji..Na tabli pa piše KUČA ZA ODMOR..Ja,tu si pa človek res živce spočije..Mir,daleč okol nobene žive duše..famozna bajta z bazenom ,trte in samo sonce ter pogled na okoliško Istro.. Garmin pa mi kaže,da to ni ciljna točka in naj rinem dalje...Ok,..Ga ubogam,zajahava motorje in dalje..Sredi ničesar pa kar naenkrat mehanizacija in dišave po novem asfaltu..Da te kap..A Hrvati vsa dela začnejo na sredini? Vprašam mojega..Ta pa spet modro molči in kima.. .Greva dalje in...EVO..!!!!!!!!!! VIŽINTINI VRHI ..To naj bi bilo to..Prostor za helikopter,Bentley pred bajto,bazen za pol morja,božanski pogled na Motovun..a Michaela žal nikjer.V takem okolju in ambientu se človek še enkrat rodi.. Pot poskusiva nadaljevati po novem asfaltu,a ta se žal konča takoj pod tem gradom tako,da je treba v grdem klancu motorje obračat in zopet mimo Schumacherjeve vile nazaj do makadama in spust po kljukah do Livade in križišča za Motovun..Predlagam,da zavijeva raje za Grožnjan,ker je mestece veliko bolj prisrčno in zanimivo..In itak,da je šlo spet po prahu..Grrr.. Grožnjan pa poln turistov,umetnikov,slikarjev in podobnih detaljev..To vzdušje me kar premami,da končno utihnem..Moj pa čist vesel in si kar oddahne.. Tko zgleda,če ti tič na vrata trka In pet minut za meditacijo in razgled Celo mestece pa povsod dišalo po tartufih..Ja,prvošla sva si jih na 1001 način,da se še danes oblizujem...Hrane nisem nč slikala ,ker bi mi skvarlo užitke in prekinilo absorbacio afrodiziaka...(no,tukaj bi morala preskočit v temo ; KDO JE KAJ SINOČI DINGIDINGAL..oz nekaj takega .. )..Rdeče vino pa je poleg tko lepo pasalo,da sem po 4temu kozarcu le stežavo rekla ne 5emu..A bodo hmal bavarci motopilota zgruntal?? Tokrat bi mi prav prišel.. Nazaj sva se vračala čez mejni prehod Dragonja in po nadobalni poti,ki jo je že lep čas nazaj revija MOTO.SI opisovala.. Pot je lepa in človek dobi občutek,da se na momente vozi skozi Goriška Brda,dokler na levo ne zagleda morja...In sicer čez Parecag,Pomjan,Babiči,Sv. Anton in do Dekanov..Pot je idealna rešitev v avgustovskih gužvah,ko vsi dopustniki magistralo zabašejo..Pa še veliko sence je in možnih postankov v številnih restavracijah..PRIPOROČAM.. In za konec.. Najbolj všeč mi je,ko se nahajam v kraju,kjer zgodovine ne spreminjajo in jo ne skušajo modernizirati..Ja,sem pač dekle iz jugočasov.. Popravljeno September 25, 2014. Popravil BMWRIDER skalaprava, Eir, pajkica in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava n_majk Objavljeno September 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2014 Istra je res super... ne zmanjka lepih in skritih (praznih) cest... prejsnji teden sem sem naredil par krogov, cca 500 km, osnova klasika Opatija - Plomin- Pazin - Umag in zazaj domov... seveda brez vmesnega namernega zgubljanja ni slo... tud jaz sem nasel živi spomin na Tita.. sicer ne tako lepo pobarvano in urejeno ampak je se tam... kamionar, RobiRoberto, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2014 (popravljeno) Danes sem "na našem mostu" zavil levo proti jugu (Idriji). V plezalnem centru Strug zopet ni bilo nobenega plezalca, toda ker "v steni še vedno nekaj visi" se bo najbrž tudi plezalo še ... Do Fežnarja je bila seveda skoraj ves čas senca in zame hladno , toda od Fežnarja naprej tudi še sonce ... Ker se danes na "cigu mostu" pri kopališču ni nihče sončil, mi je uspelo slikati , kar mi zadnjič ni ... "Obratna točka" na začetku makadama proti Brusovim klavžam na Belci, do kamor je, by mimo vozeči kolesar, sedaj dostop možen, kljub znaku STOP ... Obljubim, da s takim triemom brez zavor, prav nikamor več !!! Popravljeno September 26, 2014. Popravil RobiRoberto kamionar, igorkr, vencel in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2014 Kawow sm se Kras, Ninč., Schultz in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno September 26, 2014 Deli Objavljeno September 26, 2014 Spet solo, ampak takšna potepanja so najlepša. MiNa, Scarabeo 500, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Ker je danes malo pred trinajsto uro, moja draga rekla, da bo kosilo malo pozneje, sem se takoj preoblekel v "zimsko" kolesarsko opremo, na "našem mostu" zavil proti jugu in po malo več sonca kakor včeraj, odpeljal svoje desno koleno, da se je poslovilo od Brusovih klavž na Belci . Ob vnitvi domov je na števcu pisalo 32 km in to bo za moje desno koleno kar zadnja "taka velika kilometrina" ... igorkr, Kmet2, Keiko in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Še moj denašen izlet nisem imel nobene ideje kam naj grem na koncu sm se odloču da se zapeljem do grobnika obvezen postanek nad Lokvami grobnik na poti domov od Kočevja proti Dvoru je pa moj Z dubu nov nosilc tablice..... Schultz, DAMI34, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno September 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) Danes pa bilo v znamenju rdečih Yamah. Zmenimo se motom, Gkeko, TOMCAT in moja malenkost, da se enkrat najdemo rudeči Yamaharji. Na žalost d'Artagnan (beri TOMCAT) ni mogel priti, tako da smo ostali samo mi trije mušketerji. Medtem ko jst čakam Gkekota, on čaka mene 50 m višje. No v Postojni se vsi dkupaj dobimo kot dogovorjeno 14.30. Kfe, debata gume, ketnspreji, scotoiler, yamaha ... jo lepo udarimo proti ridam. Evo še gasilska treh mušketerjev. Motom se je kr kamufliral med rdeče Potem pa še malo poslikat tri Yamahe Malo debate, malo gledanja preglasnih in prenizkih. Videne vse tehnike in netehnike vožnje. Motom in brat jo udarita potem proti gorenjski, midva z Gkekotom pa še obrnit do Planine in lepo lagano sportski nazaj proti soncu. Luštno je bilo. Kmet2, zdej pa glej, da mi lajk stisneš. Popravljeno September 27, 2014. Popravil igorkr Kras, Schultz, MiNa in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2014 Ker ne smem na dve kolesi grem pa na 4x4 in ker moraš oba jahat niti ni tako of topic TOMCAT, vidmar j, skalar36 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ringo5 Objavljeno September 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2014 Danes je bilo pa zgodnje vstajanje, saj se nas je zjutraj v Šentrupertu zbralo kar 5 komadov - od 35 do 135 konjev (BTW : Honda:Yamaha = 3:2 ). Od tam smo šli čez Letuš in potem do Šoštanja kjer smo zavili proti Zavodnjam in nato čez Sleme (s fotoseanso na vrhu) do Črne na Koroške in Mežice. Na Holmecu smo naredili "kafe pavzo" in potem šli čez mejo do Pliberka pa levo do Železne Kaplje. Od tam seveda obvezno pokazat (tistim, ki ga še niso videli) Pavličevo sedlo pa spet nazaj dol in nato trenirat ovinke na Jezersko. Na jezeru smo si privoščili lahko južno in potem smo do Jarš (za večino cilj, zame pa pavza pred vožnjo domov) ostali le še trije. Domov sem jo mahnil čez Tuhinjsko dolino (prijetna vožnja po prazni in široki cesti) ter v Arji vasi na AC do OMV-ja v Šentjurju (tankat ter po servetke za čiščenje vizirja na čeladi in motorju ). Skupaj se je nabralo lepih 300 km v dobri družbi. LP Keiko, Scarlett, Kras in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rokic Objavljeno September 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) Eni se grejo vozit na Stelvio za en dan (PrimozC), moja trma pa zavije raje malo južneje. Nad Avianom malček podokumentiral polete: Ne me vprašat kje sem se vrtel in kje je kaj slikano. Čas je bil, pa je Garmin peljal kamor je hotu Če slepo slediš Garminu, dobiš za nagrado: - posrano cesto proti Piancavallu - drvo za kurjavo sredi ceste - ozke vaške poti (avto se ne bi spravu skozi) - 2 petkarja (supermoto) in en kolenčkar, ki te presenetijo sredi ovinka na tvojem pasu All in all, super je blo. Ravno malček čez 400 km Popravljeno September 27, 2014. Popravil Rokic Ninč., RobiRoberto, Scarlett in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vencel Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Spet solo, ampak takšna potepanja so najlepša. Okrog mene se voziš pa ne, da bi se oglasu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) Ker ne smem na dve kolesi grem pa na 4x4 in ker moraš oba jahat niti ni tako of topic Jaz na OMV-ju oprezam za Kmet-om, on pa na 1 PS. Jej, jej...če ne bi v tisti gužvi uzrl svetlolasega angela s Triumphom, bi bil postanek čisto proč vržen Drugače pa kar easy ride..še najlepše med Logatcem in Planino (čez Laze) ter Kozino in Buzetom (čez Podgorje-Brest), nikjer nikogar. Tole zadnjo priporočam za pot v Istro, za tiste, ki imajo več časa. Popravljeno September 27, 2014. Popravil Fritz Kmet2, Schultz in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno September 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) Evo eno lepo fotko izpred nekaj minut. Zadar. :-) Vikend reportaža sledi jutri. (samo da mi rata z mobilca fotko gor postavit je pa tud umetnost...) Popravljeno September 27, 2014. Popravil stromar-aly BMWRIDER, RobiRoberto, MiNa in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) No dns je blo pa pestro....biznis z gumam cel dopoldne tko d sva mogla plan spremenit.Zjutraj.... no ura je bla ze kr konkretna k sva cakala sonce...najprej zamenjat gumo (tokrat taprvo) na kameli....transport pa k pr cehih hahaha ....k sva to zrihtala in so vulkanizerji zaprl na pumpi v Kamnku vidm en ornk zebelj v moji zadnji gumi,kok fajn....not.Pogruntava d je najbols it nazaj domov,spult zadevo vn in vidt al bo spustila duso al bomo lohk skoristl soncn dan po doooolgem casu.,No duso je obdrzala tko d sva sm hitr letela do lj,po stari cesti do Postojne,Razdrto,Podnanos,pol me je moj peljal na Zemono k tezim ze par let d bi sla kj iz epruvetk jest : P,Ajdivscina,Nova Gorica,Miren,Opatje selo, (Kras se ze lepo barva v jesenske barve)Dutovlje (malca tajm za stroja in naju med opazovanjem trgatve),Tomaj,Stanjel,Divaca,Crni Kal,Portoroz (cacao itak,tko d dan se je bols koncal kt zacel ) in nazaj po stari cesti do Vrhnike,ker je bla ze tema pa kr direktiva po AC do Domzal.....novih 405km Popravljeno September 27, 2014. Popravil SharpNinja DAMI34, Scarlett, Schultz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vencel Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Prejšni vikend bl morski ,pa je blo treba še mal v hribe DXR16, Scarlett, MiNa in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Danes sva s Cultom štartala od doma že ob deseti uri, da bi jaz videl, če je zaradi svoje lege Divje jezero mogoče obsijano s soncem bolj zgodaj dopoldne. Najprej sem na križišču v Podrateji slikal smerokoz, katerega bi naslednjič rad slikal iz nasprotne strani, vendar skoraj ne verjamem, da bi "moji nožni sklepi" zdržali smer Idrija - Godovič - Zadlog - Podrateja in tudi 35 km je preveč ... Divje jezero dopoldne obsijano s soncem = v takem letnem času sigurno kar nikoli ... Ker sem bil že na cesti proti Idrijski Beli ... .) :hooray: Se en "jesenski utrinek" z vožnje nazaj domov ... DAMI34, Keiko, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Danes sem vedu da bom nekam sov in potem sm se odlocu pogledat malo Vršič potem cez proti Mangartu in nazaj proti Kobaridu, bohinjsko sedlo, bohinj, bled in domov 350 km in ja na mangart mi ni bilo potrebno placat...je prijaznu gospod reku da bo sam italjanom pa nemcom racunal Scarlett, Fantocci, Schultz in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Jadranko moja mila, samo Dunja te lahko zmaga...pa še ta težko Ja poslovit sva se šla...pozdravit morje in pozdravit sonce in vdihovat sol Bakar Karlobag Zajčkov ovinek Smestiva se kod Dinkota in skočiva še v Paklenico Soba-apartma nov uredan bi se reklo Keiko, Eir, Ninč. in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Pozabil povedat, orada je še vedno zakon pri Dinkotu, pa še fajn družbo sva imela saj sva srečala naše Indijske himalajce. Greva še v NP Paklenica (peš ja ) Dovolj bo tega pešt matranja in skočiva še na kavico in fotošuting na obalo Pozirava, se afnava, sej drugega nimaš kaj početi, ko se počutiš razigran vesel samo zaradi malo sonca, slanega zraka in pogleda na morje Nato se vrneva v apartma in lej koga je prineslo: Keiko, pa Dindina, Gašperja...valda mularija da nekaj pijače na mizo, nekaj jaz...in ker ni mojga prijatelja Kmeta in Pika pozabijo na večerjo L3v, MiNa, Fantocci in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Kmalu se mojemu črnemo vrancu prilepi ena plavolaska...kaj sta delala nimam pojma, upam da naujo mladiči evo kot sm reku, miza je bla kmalu polna---ja pijače-- Pušnem večerjo pa me zvlečejo na spehod-a jebga sami neki romantičari LAČeeeeeeen!!!! MiNa, igorkr, Scarlett in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se