gasperX Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Eni tolk spijejoj da skor na fruštek pozabijo jest pa čist frišen :D hahaha Dami34 hvala za družbo.. in za pivo.. očitno sm kr zakluču sezno za letos Schultz, Keiko in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 Ok, naslednje jutro mladina zaspi (seveda so ošwaheli, ker niso nič jedli) midva pa odpičiva še v kanjon reke Zrmanje, pa na eno kafico v Benkovac Asvalt se je ogrel in valda, po poti nazaj...Ališič bi reku :ulalalala brezkompromisno Vsega je žena kriva, pa kufri Noro, nepozabno, vsak teden bi lahko hodil dol, pa se ne bi naveličal Eni tolk spijejoj da skor na fruštek pozabijo jest pa čist frišen :D hahaha Dami34 hvala za družbo.. in za pivo.. očitno sm kr zakluču sezno za letos Stari vse ok?? A je moped spregu al je blo kej narobe??? skalaprava, Fazer03, stromar-aly in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Pršu do doma sam pač vidno kaplja, tako da gre kr direkt na servis in bom pač izkoristu če bo že na servisu za druge stvari ki ga matraj, ki pa naj bi trajalo cca 3 tedne, pol pa vse odvisno od vremena kak bo... Schultz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Tam pri kraju Ažić Lokve oz. nekaj takega, se vidi en ful lep zalivček na desni strani v smeri Zadra. Mogoče kdo ve, če se da z motorjem pridet do tam? Schultz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Pršu do doma sam pač vidno kaplja, tako da gre kr direkt na servis in bom pač izkoristu če bo že na servisu za druge stvari ki ga matraj, ki pa naj bi trajalo cca 3 tedne, pol pa vse odvisno od vremena kak bo... Kaj se je pa zgodilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) PETEK 26.09.2014 planiran start se prestavi iz 8.oo ure na 8.30, zaradi izrednih razmer. Zunaj 6stopinj celzija, megla gosta da nisi vidu meter pred seboj. Nabavim tahujše podložene delavske rokavice in jo z ženko mahneva proti Istri =)....izlet v neznano... Gretje na full, pa ni nič pomagal, v Delnicah se je pokazalo prvo sonce, jaz pa sem ponovno začutil prste na rokah. Gornje Jelenje - Rijeka Lačn sem full drugačen! V rijeki so že naložil drva je začelo gret, prva kavica v opatiji in natoooooo v pravljičnih ovinkih do Plomina - in v notranjost proti Pazinu, kjer je delal gužwo en rdečko Na brzino smo pogledala Pazinsko luknjo Na bližnjem propadajočem gradu so se izvajala gradbena dela....z željo po fotki, sem preveril, če moja oprema ustreza gradbiščnim zahtevam... PAzin- potem pa eno mesto kjer so včasih dajal motorje vn.....MOTOVUN al neki takega... Poreč-Rovinj! Romantika... se je nadaljevala v noč SOBOTA 27.09.2014 pretežno martinčkanje... zjutraj....čez dan, zvečer smo se pa stiskali... Popravljeno September 28, 2014. Popravil HyperJack Schultz, maj08, DAMI34 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) NEDELJA 28.09.2014 Rovinj - PAzin - Plomin - Opatija.... v bakarac.u smo bli dogovorjeni z g. Shibbijem pa smo izvedeli žalostno novico da je v noči iz sobote na nedeljo umrl YUASA 12V, tko da sva z ženo sama nadaljevala pot na Jandranko... Crikvenica - Senj in v Karlobag na stalno kosilo v OK....super hrana! Na sosednji mizi je pa PSY z dvema varnostnikoma pojedel dve plati jagnjetine pol se je šel pa skopat.... Azijci ne skačejo na glavo, ampak na rit! Po kosilu, sma se vračala in na poti srečala IgorjaKR, ki se mu je tako mudilo, da nas ni hotel poznat Senj - nekje vmes:P Jezerane - Bosiljevo - Črnomelj - Črmošnjice - Dvor - Kočevje Super moto vikend, veliko sonca, ljubezni in skupno prevoženih 790 km Popravljeno September 28, 2014. Popravil HyperJack DXR16, Kmet2, RobiRoberto in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Kaj se je pa zgodilo? nebi vedu.. včer najprej opazim štender od motorja čisto moker... danes se ustavimo v Karlobagu za 15 min .. ups olje na tleh.... tko da bomo vidl kaj bo reku serviser jutri .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 Po kosilu, sma se vračala in na poti srečala IgorjaKR, ki se mu je tako mudilo, da nas ni hotel poznat Lagano sportski po omejitvah O:-) Ninč. in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno September 28, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) Komenda - Skofja Loka - Zelezniki - (skok na Drazgose in nazaj dol) - Petrovo Brdo - Baca pri Modreju - semaforjiinmakadam - Idrija - Kalce - ride - Logatec - AC do Vodic in domov. Mal za duso. Ne vem kolk km, dost da so me otroc ze pogresal. Par utrinkov: Drazgose fock: Kdo od tu? Petrovo Brdo: Nekje na poti: Naprej se mi ni dal vec slikat, so mi semaforji moralo zbili Fajn je blo Popravljeno September 28, 2014. Popravil Scarlett RobiRoberto, DXR16, skalar36 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motocaster Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 HyperJack, kako si pa izvedel fikcijo motorja v spalnici, pa motorja za jogi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 HyperJack, kako si pa izvedel fikcijo motorja v spalnici, pa motorja za jogi? Najel je samo eno sobo - za vse tri, da je blo cenej ....no za ženo in motor, on se je pa t'kole švercal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaca1 Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 Očitno je bil dan za obiske... Se mi zdi, da imamo vsi :friend2:tole sosedo :yes: . Sosedova "Jadranka" je imela včeraj toooolk obiska, da jih je imela zvečer že kr mal dost in upam, da ni kakšnga po skalah! Največ nas je blo ......mah, kaj največ - sami Slovenci smo bli tam! Tista dva domačina pa Taljana sploh ni vredno omenjat. Kot je že nekdo omenil, da samo KK tablice ni videl, js nisem videl MS. Ampak sigurn je bil tudi kakšen Prekmurec pod Velebitom. No, kakorkoli že,na obisk k Jadranki, oz. nanjo smo prihajal z različnih strani. Jaz sem se odločil prit skozi tole luknjo - , zapustil sem jo pa skozi tole - . Prvi dopoldanski vtisi so bili nekoliko zamegljeni....., pa tudi nič kaj posebej topli. Vse tam nekje do tehle cistern Pa, če samo pomislim, kaj je tam noter in kaj se pretaka po vseh tistih ceveh..... :naughty: ...... :beer1: , takoj rata mal toplej! Ja, od Karlovca naprej je bla pa že prav fina temperatura za . Od Karlovca naprej pa vse do Korenice sem srečeval tele Rols Rojse.... Po večini so bili vsi šoferji "z vetrom v laseh", razen enih par, ki jim je veter odnesel tudi lase Kmalu za Korenico pa čisto nov asfalt! ...ponekod še brez črt , ampak z... - živimi vabami za ličke medvede. Čez Bunič, Ljubovo, Budak, Gospič,.....mimo hotela Velbno prometa, razen treh traktorjev in nekaj sploh ni bilo - je blo prov fino obirat tiste ovinke proti, že zgoraj omenjeni luknji, skozi katero se pride na drugo stran Velebita. Da pa ne bi bil prehitro na naši "gostiteljici Jadranki, sem se pomudil najprej še malo v "višjih legah"..., od koder so res lepi razgledi... , vredni postanka. Z nekaj čez 900 mnv se spustim počasi proti ničli, med potjo srečam nekaj "zlatokrilcev", po večini, se mi zdi da s štajerskega konca , pa še nekaj ostalih jahačev japonskih žrebičkov... Še malo, samo tako,,,,za oči In končno.......na Jadranki! Ker smo mi z bavarskimi bimerji seveda prepočasni, je bila v momentu za hrbtom ena zelena raketa s pilotom slovenskega porekla . ob kateri sem kasneje na Rupi čakal na prestop meje... Se pravi, da le ni bila tako hitra, al je šel pa možakar vmes še na :beer1: Kdo bi vedel Namen sem imel na klopci na Ridah malo počiti (saj veš, a ne - če cel dan peglaš zic na mopedu, pol sigurn paše mal posedet na leseni klopci ), ampak...... . :unsure: - nobene klopce frej!!! Kapazdej? ......jah nč,....na moped pa mimo gorenjske prestolnice v "domačo oskrbo". Da b' blo le še kej takh vikendov! hajoktejn, maj08, Fantocci in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 Očitno je bil dan za obiske... Se mi zdi, da imamo vsi :friend2:tole sosedo :yes: . Sosedova "Jadranka" je imela včeraj toooolk obiska, da jih je imela zvečer že kr mal dost in upam, da ni kakšnga po skalah! Največ nas je blo ......mah, kaj največ - sami Slovenci smo bli tam! Tista dva domačina pa Taljana sploh ni vredno omenjat. Kot je že nekdo omenil, da samo KK tablice ni videl, js nisem videl MS. Ampak sigurn je bil tudi kakšen Prekmurec pod Velebitom. No, kakorkoli že,na obisk k Jadranki, oz. nanjo smo prihajal z različnih strani. Jaz sem se odločil prit skozi tole luknjo - , zapustil sem jo pa skozi tole - . Prvi dopoldanski vtisi so bili nekoliko zamegljeni....., pa tudi nič kaj posebej topli. Vse tam nekje do tehle cistern Pa, če samo pomislim, kaj je tam noter in kaj se pretaka po vseh tistih ceveh..... :naughty: ...... :beer1: , takoj rata mal toplej! Ja, od Karlovca naprej je bla pa že prav fina temperatura za . Od Karlovca naprej pa vse do Korenice sem srečeval tele Rols Rojse.... Po večini so bili vsi šoferji "z vetrom v laseh", razen enih par, ki jim je veter odnesel tudi lase Kmalu za Korenico pa čisto nov asfalt! ...ponekod še brez črt , ampak z... - živimi vabami za ličke medvede. Čez Bunič, Ljubovo, Budak, Gospič,.....mimo hotela Velbno prometa, razen treh traktorjev in nekaj sploh ni bilo - je blo prov fino obirat tiste ovinke proti, že zgoraj omenjeni luknji, skozi katero se pride na drugo stran Velebita. Da pa ne bi bil prehitro na naši "gostiteljici Jadranki, sem se pomudil najprej še malo v "višjih legah"..., od koder so res lepi razgledi... , vredni postanka. Z nekaj čez 900 mnv se spustim počasi proti ničli, med potjo srečam nekaj "zlatokrilcev", po večini, se mi zdi da s štajerskega konca , pa še nekaj ostalih jahačev japonskih žrebičkov... Še malo, samo tako,,,,za oči In končno.......na Jadranki! Ker smo mi z bavarskimi bimerji seveda prepočasni, je bila v momentu za hrbtom ena zelena raketa s pilotom slovenskega porekla . ob kateri sem kasneje na Rupi čakal na prestop meje... Se pravi, da le ni bila tako hitra, al je šel pa možakar vmes še na :beer1: Kdo bi vedel Namen sem imel na klopci na Ridah malo počiti (saj veš, a ne - če cel dan peglaš zic na mopedu, pol sigurn paše mal posedet na leseni klopci ), ampak...... . :unsure: - nobene klopce frej!!! Kapazdej? ......jah nč,....na moped pa mimo gorenjske prestolnice v "domačo oskrbo". Da b' blo le še kej takh vikendov! Schultz, igor0203, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 Še gugl.... Men števc pokazal 656 km Kmet2 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 (popravljeno) Ker sva vedela, da bo na jadranki gužva sva se raje odpravila na "senčno" stran Alp. Sicer sva krenila od doma šele ob 12-ih prej je bilo megleno in tudi temperatura že kar jesenska. Najprej preko Tuhinja proti Bledu... Potem pa preko Ljubelja po avstrijski strani ... do Dravograda in Slovenj Gradca nazaj do Celja. V lokalni piceriji na pico in mešano . Zadnja slika, že po sončnem zahodu tik pred garažo. Prijetnih 345km. ps, tudi tu je bila gužva. Popravljeno September 29, 2014. Popravil MiNa Kmet2, maus, vencel in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 Včeraj na Pavličevega in čez Jezersko nazaj. Edina slika, se mi ni dalo ustavljati pa še domov se je mudilo, ker sem šla prepozno na turco, šele ob 16ih in me je zeblo kot mačka, gor pa sama senca, zgleda bo treba kaj več obleči pod kombinezon kot samo majico Vsaka šola nekaj stane pravijo DXR16, vandrovec, RobiRoberto in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 Včeraj šel obiskat Jureta in Veroniko k Sv. Mariji Magdaleni In opazil, da so še klopce prebarvali na rudečo. Nisem vedel, da ima Yamaha tak vpliv. TOMCAT, Keiko, Eir in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 Igor...pri eni posebni besedi iz Slovenščine si prav gotovo diplomiral pri Bremzerju / Brummerju .. Pa brez zamere, no.... igorkr in kaca1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 Igor...pri eni posebni besedi iz Slovenščine si prav gotovo diplomiral pri Bremzerju / Brummerju .. Pa brez zamere, no.... In sicer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 Včeraj po Istri...čez Učko...450 km vencel, Scarlett, Fantocci in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 In sicer? čez rudečo yamaho ga ni... no so...3 rudeče yamahe :grim TOMCAT, igorkr in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 29, 2014 Deli Objavljeno September 29, 2014 In sicer? In opazil, da so še klopce prebarvali na rudečo. Nisem vedel, da tudi Bremzer ne ve, da je prav rdeče. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 Evo moja obljubljena reportažica Poletje se je ta teden končno res začelo. In poleti valda se gre na morje Petek dopust pa gasa, dokler se nama bo dalo. Po poti obvezen postanek v Postojni. In tam vidim edino zverino, ki je pri Vombergerju nisem hotel vozit. Po spominu mislim da je 3-literski. Preveč In srečam še mojga inštruktorja potapljanja, Lojzeta. Od kar se nismo videli si je tud on omislil makino na dveh kolesih in hčerka tudi in sta jo šibala v Marino in mimogrede v Senj obrnit. Ajde pičiva naprej čez Ilirsko in Knežak. Prazna cesta. Superca. Priletiš do obale in naenkrat vate buhne topel zrak. Čez Delnice in Gorski kotar se to še bolj pozna. Valda se je bilo treba slikat, ker so se tud vsi ostali manekeni v usnju ustavljali in fotkali selfije Pičiva midva počasi do Crikvenice, preiščeva ene par hotelov - naša je hotela imet bazen - kaj češ. :grim Za ugodno ceno sva dobila hotel iz leta 50, na zadnje renoviran tam nekje leta 60 Ampak pokrit bazen je pa bil, in to s toplo vodo! Ne dam fotke gor :grrr Potem pa klasičen poletni večer - na lovu za štantki. Motor je fina reč, se pelješ direkt v mesto na začetek štantkov. Samo kaj ti pomaga tak luksuz, če je treba potem vsaj 2 do 3 bližnja mesta it pogledat Naslednji dan se "sveža in spočita" odpraviva obujat spomine iz časov fičkotov in stoenk, ko je bila jadranka edina cesta. Malo sem pa tja. Senj (pihalo kot ponavadi). Fotke gradu ne bom gor dajal ker sta jo že vsaj dva pred mano Se pa od tam (vstopnina ene 10 kun) lepo vidi po okolici: Ker je že tak lep razgled, greva v grapo pogledat in na vrh hriba. No tista cesta pa res ni za nikamor. Razrita, kjer je nov asfalt ni dobro povaljan in se kruši, pesek v ovinkih, pa šleperji en za drugim. Nikoli več če ne bo res nujno. Ampak razgled pa je Popoldne pa sva šla, dokler je zdržal tank. Od Kranja do Zadra z enim tankom. Pa dva gor. Ni švoh se mi zdi V Zadru sva se malo bolj cenila in našla super hotelček Mediteran. Cene še kar ugodne (80 za dva z zajtrkom), luksuz čisti, še garažo so nama ponudili. Lakserca in ostali pripomočki za po vrtu seveda zraven parkirani. Zvečer se kopat - morje je še fino toplo in malo po mestu. kaca1 je fotkal oldtimerje na cesti, midva sva jih videla še na počitku v centru. Pa kake druge lepotice zraven... Kolkor so bila ostala mesta prazna, je Zadar nabit. Za nedeljo je bla kar dolga fura, pa se nisva dosti ustavljala. Samo za kako fotko narest je pa vseeno treba Motoristov še enkrat več na jadranki kot prejšnje dni. Videt je bilo praktično vse slo registerske, tudi Goldwing klub je številčno zasedal na cesti Evo zaradi tega očitno vsi rinemo tja dol - lepa cesta in morje zraven V Crikvenici samo noge namočit (3-4 stopinje bolj hladno kot v Zadru... ) In nabrala sva zelišča za ozimnico Rožmarin je zakon. Po poti nazaj sem se že bal, da bova najpočasnejša motorista na jadranki, pa so mi čast rešili goldwingi in dva turista iz Frankfurta Jbg, cruise mode, dva komada na 650 in poln kufer ozimnice se nekje mora poznat En tank do dol, en tank za nazaj, 860 km. Super vikend. Po mojem bo kmalu ponovitev :grim DAMI34, Scarlett, HyperJack in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno September 29, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2014 Ker sem med vikendom mel prevec dela, sm se dans odlocu, da skocm mal okol. Startam okol poldneva proti Trebnjem (nesel mal mosta v analizo) - Sevnica - Krsko - Brezice - Bizeljsko - Bistrica ob Sotli - Podcetrtek - Poljcane - Zice - Slov. Konjice - Zrece - Rogla - Zrece - CE - Prebold - Trbovlje - Smartno pri Litiji - domov. Hja, vseskoz sem imel lepo vreme, ceste so po vecini umazane od traktorjev (trgatve, kosnja, siliranje), proti Rogli pa v nekaterih ovinkih spolzke. Kljub temu je bila uzivancija vseh 310km (btw: Hornetka je obrnila 65k km. .) Tegale grem na Bizeljsko zmer pogledat Grad Olimje al Podcetrtek - zapuscen Rogla BTW se nasvet - na furah bodite pozorni na res umazane ceste od zgoraj omenjenih dejavnosti. Scarlett, stromar-aly, Kmet2 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se