Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2014 Ni bla Jadranka bil je pa trajk in pečen odojek bajkr88, ringo5, Keiko in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FACO Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Bravo! Jz pa Šentjur-Kozina-Rijeka-Senj-Karlobag-Maslenica in nazaj. Bilo je čudovito, voda še zmeraj super (kopanje v Šibuljini). Mogoče danes ponovim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 (popravljeno) Ni bla Jadranka bil je pa trajk in pečen odojek Tukaj odojek še ni pečen. Popravljeno Oktober 12, 2014. Popravil Borutt maxxa, Efendi, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Mal kasneje je bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igorkr Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Tako smo začeli .... ... tako pa nadaljevali. Pa še malo, ker sta bile že dve Yamahi rudeči Na koncu pa dokaz, da nisem noben diujak. :grrr Tako počasi vozim, da se mi mušice od zadaj zabijajo v motor. :wacko: vencel, Eir, motom in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stenc55 Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Dons sem mu sam 3 ure na voljo pa moji se ni dal pa sem piču sam v Prebold na Petrol na Kafe. V Kamniku sta me v 100m 2 izsilla! En k je pol dal use4 kao "sorry" :glare: , pa en 300 let star ata v mećki, k me tud vidu ni dokler nisem mem padu. Naj jasno in glasno tle povem da sem vozu po omejitvah! V naseljih se ne zajebavam. Meu sem dost placa da sem lohk oba obvozu, če bi blo treba bremzat bi bil ta drug mal kritičen. V Soteski sem dohitu eno kolono, kuj prehitu pa enga skuteraša vmes. Pol sej pa ta model na skuterju obesu na gas im me ni spustu do Vranskega! Mamumu. Mal mu je pomagal da sm v naseljih vozu 50, pa po ravnin nism šu več kot 110, ampak sem je vseen mal zamal zdel. Na petrolu pr Preboldu sva šla na kofe. Po pa čez Trojane domu. Na Hudem polju pa na Skakalnic pred Radolco so bli polcaji, upam da sm dostim pomahu da niso uletel not. Dva na HDjih me pa tut pogledat nista hotla k sem mahu, upam da sta naletela na une polcaje. Domu sm pršu genau lih prov k je tamala potegnla zajca iz šporgeta. Slike ni k smo ga kuj požrl :grrr DXR16, DAMI34, trebor in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 (popravljeno) Še zadnje letošnje ( sobotno) kopanje brez gužve na plaži. Obvezen je bil tudi postanek na ridah, kjer je bilo najlepše Mausovo kljuse. Pa še to... lepo pozdravljam mladca na ridah, ki je pred mano sredi ovinka zbremzal na 30km/h in veselo mahal nasproti vozečim znancem. Popravljeno Oktober 12, 2014. Popravil motom Kmet2, Ervin93, gsxf750 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 (popravljeno) Pozdrav s Stare Baške - sobota bilo kar tri pari motoristov, midva sva se skopala, voda znosna. Popravljeno Oktober 12, 2014. Popravil nikasport igorkr, Efendi, gsxf750 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Za tiste, k nismo sli na morje: Komenda-Sk.Loka-Lucine-Vrhnika-Logatec-Rovte-Ziri-Idrija-mal D.toura do Idrijske Bele-rideFock-Vrhnika-Horjul-Sentvid-Komenda.. nek vmes (ni se mi dal slikat vec): DXR16, Schultz, nejcgs in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 (popravljeno) Tko lepga vikenda po kislci od poletja res ni blo zamudit, tko d sva jo mahnila kr za dva dni po veleslavni jadranki: 1. dan: Domžale-Lj-Ivančna Gorica-Žužemberk-Dvor-Kočevje (en ptič k mi je sekal zračni prostor je končal na wunderlichovi mrežici za hladilnik....fuj )-Petrina-Delnice-Novi Vinodolski-Senj- Zavratnica (pogledala potopljen nemški vojaški trajekt al ladjico al neki) -Karlobag -Starigrad, kjer sva se po 330km udomačila kr pr uni teti kt zmer. Po sončnem zahodu pa še mal nočne vožnje, k smo bli zmenjeni z avtovalovci, za drink, pa smo se mal butast zmenil kje se dobimo, tko d sva se peljala še skor do Zadra in pol nazaj, k sva jih končn zvohala v Starigradu k sva se že dvakrat mim peljala . 2. dan: zajtrk s pogledom (bi se človk kr navadu) potem pa štart nazaj-pred Karlobagom sem sprobala kok je mrzla voda....sj ni blllla tkkkko zllllo :grrr za oktober -v Karlobagu odvila za Velebit, malo fotoshootinga -Gospič- Lički Osik-Prijeboj-Željava (je kr problem najt, glede na to d sva na poti do ostankov piste in hangarjev srečala obmejno policijo sva bla zihr d bodo pršli za nama sm ni blo nobenga, tko d sva mela fotosešn brez motečih osebkov :grim ) -Josipdol- Ogulin -Bosiljevo.Vinica-Črnomelj-Dolenjske Toplice-Žužemberk-Trebnje-Ivančna Gorica-Lj-Domžale....po dodatnih 412km so gume zrele za menjavo. Popravljeno Oktober 12, 2014. Popravil SharpNinja Zivnorc, Fantocci, SuNa in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Drugič na en uč miži bo slika bolje sinhronizirana SharpNinja, Ninč., Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 12, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Sej ne rabim pisat kam sem šla ne? Morje je naboljši ambient za "polnjenje baterij" ... Štart v sprejemljivo hladno jutro ob 8.30h (se nisem mogla prej spravt od doma – ko je pa takooo lepo imet malo več časa zase zjutraj). Postojna, Kozina, Podgrad in tankat. Meja (spet zabavno simpatičen carinik ). Mimo Reke – kaj se mi je smejalo ko sem na termometru nad obvoznico zagledala temperaturo – mmm komaj čakam morje… Tja do Senja že malo dolgočasna rutina, potem se je začel užitek, ki je kar trajal in trajal Opoldne sem bila v Karlobagu mmm morje… ma kdo se bo ustavljal … no saj sem se – enkrat, malo naprej od Karlobaga - za tole … Potem naprej … mmm in končno vonj borovcev in Paklenica… in ker je blo tako lušno vozit – sem šla kar naprej. Vmes me opozarjajo na policaja – sta imela že nekoga ustavljenega, grem lepo počasi mimo in naprej čez Rovanjsko, malo naprej … In cilj … Tam me med slikanjem ogovori eden od treh motoristov iz Bosne, ki so tudi meli fotosešn, povabi na kavo, a se samo zahvalim ker sem hotla imet dovolj časa za pavzo na plaži. Si pomahamo v slovo in šibamo vsak na svoj konec. Torej po isti poti, po skoraj čisto prazni cesti nazaj in čez Paklenico, policaja sta spet že imela nekoga ustavljenega (avtomobilista obakrat) tako da sta očitno kar kasirala. Spet blendat vsem nasproti vozečim… Ker je bil Kwak že žejen še hiter postanek na bencinski – spet tisti prijazni stric. Šibam dalje - mmm na poti se nadiham vonja borovcev in se smejim. Meditacija, užitek, mir. Na poti nazaj … Nekje na poti kontrola – so meli spet že nekoga ustavljenega (tudi tu en avtomobilist). V Karlobagu ena hitra pavza na bencinski, potem pa hitro nazaj na motor ker sem že komaj čakala na pavzo in »kosilo« na moji plaži. In nekaj pred 15h končno – zaslužena pavza Najprej sem se znebila nekaterih odvečnih cot, pojedla, popila, potem pa relaksacija ob morju … Ker so bili zvečer že drugi plani sem se ob 15.30h že napokala na motor in šibala nazaj proti domu – čez Senj, mimo Reke, Ilirska Bistrica, tankat v Postojni in menjava vizirja, potem pa čez Ride domov. V garaži je števec pokazal … Lušno! Navijam da bo naslednji teden tudi tako vreme Efendi, Zivnorc, DAMI34 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 kir hud obesek :grrr Kmet2 in bugy2004 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 ... to je - TO igorkr, markII, MiNa in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otim Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Ringo: smo se srečal v soboto, tam okoli Železne kaple. KTM in Aprilia. S kolegom sva imela enak del poti. Bil sem prvič na Golici, super cesta, edino obvoz po makedamu je bolj slab. Slike pa nimam niti ene:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
levanjogazarini Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Dons sem mu sam 3 ure na voljo pa moji se ni dal pa sem piču sam v Prebold na Petrol na Kafe. V Kamniku sta me v 100m 2 izsilla! En k je pol dal use4 kao "sorry" :glare: , pa en 300 let star ata v mećki, k me tud vidu ni dokler nisem mem padu. Naj jasno in glasno tle povem da sem vozu po omejitvah! V naseljih se ne zajebavam. Meu sem dost placa da sem lohk oba obvozu, če bi blo treba bremzat bi bil ta drug mal kritičen. V Soteski sem dohitu eno kolono, kuj prehitu pa enga skuteraša vmes. Pol sej pa ta model na skuterju obesu na gas im me ni spustu do Vranskega! Mamumu. Mal mu je pomagal da sm v naseljih vozu 50, pa po ravnin nism šu več kot 110, ampak sem je vseen mal zamal zdel. Na petrolu pr Preboldu sva šla na kofe. Po pa čez Trojane domu. Na Hudem polju pa na Skakalnic pred Radolco so bli polcaji, upam da sm dostim pomahu da niso uletel not. Dva na HDjih me pa tut pogledat nista hotla k sem mahu, upam da sta naletela na une polcaje. Domu sm pršu genau lih prov k je tamala potegnla zajca iz šporgeta. Slike ni k smo ga kuj požrl :grrr Kak si sploh drzneš pomahat HDjem ??? dondule 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Včeraj s kolegom štartala ob 10 zjutraj proti Wortherseeu...in od tam naprej proti Grazu. Skos po stari cesti do Graza in potem nazaj do Šentilja in proti domu. Nabralo se je 450km+. Ceste lepe prometa glih prov, center Graza pa zaprt zaradi maratona . In sem prišel na 9000km letos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenc55 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Kak si sploh drzneš pomahat HDjem ??? Ma lej jest maham vsem, še avtomatikom, pa hudim bejbam, pa mačkam, pa k muhe odganam, pa kr kakšnemu mal tko random pa pol človk cel dan študira kvaj bil to za en k mej pozdravlu, včas sem zdi da mam roke več v luft ko na balanc.... stromar-aly, Scarlett in maxxa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 (popravljeno) Ringo: smo se srečal v soboto, tam okoli Železne kaple. KTM in Aprilia. S kolegom sva imela enak del poti. Bil sem prvič na Golici, super cesta, edino obvoz po makedamu je bolj slab. Slike pa nimam niti ene:) Ja, mislim da smo se res srečal Ja, super cesta (obvoz po makadamu je pa naporen :wacko: ), a ko bo komplet odprta (kar bi naj bilo kmalu), bo pa bomba (upam še za lepo vreme vnaprej). Lp in srečno Popravljeno Oktober 13, 2014. Popravil ringo5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Cel vikend ni blo časa, zato je zdejšnja furca Postojna-Opatija-Postojna pasala ko budali šamar. Yes! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hudini Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Je že odprta ringo5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Je že odprta Golica? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Včeraj sem se nameraval še malo zapeljati po Jadranki, prišel sem pa le do mejnega prehoda Starod. Že pred Novo Gorico sem zagledal "kantico" od olja na displayu...se ustavim na bencinski črpalki in pogledam na okence za olje...prazno. Kaj sedaj, kakšno olje? Ko ponovno vžgem motor, opozorilo izgine...dobro, lahko bo zdržalo še en dan in grem naprej. Se ustavim še na zadnji bencinski črpalki in ko speljem zagledam opozorilo za luč, to se mi je že nekajkrat izpisalo, pa je luč svetila in po ponovnem zagonu je napis izginil, tokrat pa ni ampak sem računal, da bo začela svetiti, ko pridem na mejni prehod pa še opozorilo za olje zopet. Se ustavim, tolčem po luči...kaj čem brez orodja. Nič, obrnem...brezveze, da se vozim v strahu, kdaj mi motor zariba in še brez luči. Grem nazaj v Koper na kosilo, kjer me še opere ena ploha in potem nazaj domov z dolgo lučjo...slikal nisem. Sem bil pa cel pop. lepo doma, kjer sem se naučil menjavat žarnice. Scarlett, Schultz in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vencel Objavljeno Oktober 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Mal vikend vtisov ,večina na jadranko, mi pa v prekmurje a najprej v Lavamund natočit poceni bencin ,čez Golico kjer je bil obvoz tud mal po makedamu naletimo na neko lokalno dirko dirkajo tud z mal predelanimi motorji čez vinske gorice do toplic naslednji dan še mal sončenja in kopanja še prehitro je prišla ura odhoda proti domu pa jo šibnemo proti Mariboru - Dravogradu v Črno pogledat če kje srečamo Tino do Šoštanja - Mozirja in čez Črnivec do doma vandrovec, stromar-aly, MARE 65 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gaberkosir Objavljeno Oktober 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Danes 190km po Avstrijski Koroški. igorkr, Kmet2, Scarlett in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se