Jernej Ribic Objavljeno Januar 23, 2014 Opozori Objavljeno Januar 23, 2014 mene pa zanima če lahko na apriliji sr 50 zamenjam cilinider 70ccm al še je treba kej druga
StaraFeltna Objavljeno Januar 23, 2014 Opozori Objavljeno Januar 23, 2014 Menda hitro naletiš na težave, čene administrativne (kazni, homologacija, neustreznost izpitu ipd.) pa pride kaka ojnica ki se ne strinja. Če že čaraš pol dej kak kit ki vsebuje še kaj drugih ustrezno ojačanih delov. Nimam izkušenj a ko sem bil jaz v letih max 50ccm se je vse nad 60ccm brez ustreznih ojačitev hitro končalo slabo... Ti bo še kdo povedal ko ima izkušnje. raje počakaj še najbrž 1 sezono pa seži po nekaj močnejšega po legalni poti.
Tedybear Objavljeno Januar 23, 2014 Opozori Objavljeno Januar 23, 2014 Mater...a je tako težko poiskati ustrezno temo... Gregc 1
Jernej Ribic Objavljeno Januar 26, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 ka pa fergazor je lahko orginalni
hajoktejn Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 Forgazor kar isti ja. Pa mal etanola not nalij. Pa bt u detelno dej spilt pa kanale polirat. Aja pa cilindr vsaj 250 kubov. Pol bos clo v tapravem delu foruma.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se