lmperator Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 Glede na to, da se velikorat usklajujemo glede tega, bi bilo super imet eno temo, kjer si lahko med sabo pomagamo Torej, če ima kdo namen it na dirkališče pa ima prosto mesto v kombiju / na prikolici ali pa potrebuje prevoz, naj se oglasi tukaj. Lahko npr nekaj takega: Nudim / iščem prevoz: nudim Datum in ura odhoda: 26.1.2014 07:30 Datum prihoda: 26.1.2014 Štart iz: Ljubljane Dirkališče: Grobnik Prosta mesta: 1 Cena: 20 eur ali po dogovoru Kontakt: ZS ali mobi xxx / xxx - xxx recimo na sistem prevoz.org, samo da za dirkalne motorje Cartman, MetodT, DXR16 in 1 other 4
bikez Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 Glede na to, da se velikorat usklajujemo glede tega, bi bilo super imet eno temo, kjer si lahko med sabo pomagamo Torej, če ima kdo namen it na dirkališče pa ima prosto mesto v kombiju / na prikolici ali pa potrebuje prevoz, naj se oglasi tukaj. Lahko npr nekaj takega: Nudim / iščem prevoz: nudim Datum in ura odhoda: 26.1.2014 07:30 Datum prihoda: 26.1.2014 Štart iz: Ljubljane Dirkališče: Grobnik Prosta mesta: 1 Cena: 20 eur ali po dogovoru Kontakt: ZS ali mobi xxx / xxx - xxx recimo na sistem prevoz.org, samo da za dirkalne motorje Dirkačev je tako malo, da se lahko pokličete, ker se itak poznate. Ni nujno, da cel svet ve, da greš na Grobnik . MCMLXXVI 1
Ninč. Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 hmmm, meni se pa v bistvu niti ne zdi tako "neumna" tema... zakaj... zmeraj se najde kdo, ki bi pisto samo probal. odvoziš in čau... spomnim se svoj cajt panonije (2011)... ok, jezik ni problem, na forumu sm najdla sopotnika, ki je poznal pot do gor. prespal smo, naslednji dan gas. po par krogih ninč in erik padeta. ni bilo nič šokantnega, sam je blo treba mal motor oprat, mene pa tud hvala gre takrat Gody01 in Primcu- zvita balanca, da me je tolk skup spoku, da sem lahko še isti dan prevozila 110km do doma. kaj hočem povedat... to da je važna ekipa... sej se zmeraj kdo najde da pomaga, ampak ekipa k je skupi, je le ekipa!
Spider™ Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 Jest mam prikolico za moped, če bo kdo rabu. Lokacija: Bela krajina, cena: 2 six packa lašega Kmet2, Kor13, fasttrack in 1 other 4
Lencdo Objavljeno Januar 26, 2014 Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 Tudi meni se tale tema zdi odlicna...zakaj bi sel sam ce pa je v dvoje lepse;) podpiram tole temo
dex Objavljeno Februar 10, 2014 Opozori Objavljeno Februar 10, 2014 (popravljeno) A lahko en od moderatorjev zbriše tole prosim Popravljeno Februar 10, 2014. Popravil dex
Jure Objavljeno Februar 10, 2014 Opozori Objavljeno Februar 10, 2014 (popravljeno) Dirkačev je tako malo, da se lahko pokličete, ker se itak poznate. Ni nujno, da cel svet ve, da greš na Grobnik . No ja, folka, ki se rekreativno vozi po pistah pa res ni malo. Ajde, mogoče se res dobro pozna tista Grobnik druščina, ki stalno visi dol. Ampak ogromno nas je pa takih, ki gremo na pisto samo parkrat letno. In še to ne vedno na Grobnik, ampak so tu še druge piste in na koncu sezone izpade, da si bil na vsaki samo 1x ali 2x ali pa še to ne. Tako pač ne moreš poznat vseh "stalnih". In ravno za take se mi zdi ta tema več kot odlična, ker tisti najbolj zagreti imajo načeloma svoje prikolice, kombije in prevoz niti ni problem. Pri občasnih obiskovalcih steze je pa včasih tudi organiacija prevoza svoj projekt in v teh primerih lahko pride zelo prav, če nekdo objavi, da ima frej mesto. Jaz sem na pisti ponavadi parkrat letno. Poznam kar nekaj folka, za katere vem da kdaj gredo vozit, smo se kje srečali, spoznali, izmenjali št. Pa ne bom zdej vsakič, ko imam frej mesto klical vseh 50, če se jim slučajno da it na Marof. Po možnosti se me še spomnili ne bodo več kdo sem, ker smo se nazadnje na pisti vidli 2 leti nazaj Tko pa napišeš v temo in je. Odlična ideja! Popravljeno Februar 10, 2014. Popravil Jure L3v, hector, bojc84 in 6 others 9
R200 Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Ce pa rabite prevoz motorjev sem vam na voljo.
N3jc Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 No pa da sprobamo to temo Nudim / iščem prevoz: Iščem Datum in ura odhoda: 6.4.2014 ob xx:xx Datum prihoda: 6.4.2014 Štart iz: Ljubljane Dirkališče: Grobnik Prosta mesta: 1 Cena: Po dogovoru Kontakt: 031-619-736 Če ima kdo še kaj prostora na prikolici bi se priporočil. Je pa tudi opcija da si jaz sposodim prikolico pa imam potem še za dva motorja prostora, samo se pa potem pojavi drugi problem ker nimam na voljo avtomobila z vlečno kljuko...
MetodT Objavljeno Februar 28, 2015 Opozori Objavljeno Februar 28, 2015 Zgleda da je tema čisto zamrla. Je kdo dobil prevoz? No ja pa da še jaz probam Gre kdo v nedeljo na grobnik? Iščem prevoz: Iščem Datum in ura odhoda: 8.3.2015 ob xx:xx Datum prihoda: 8.3.2015 Štart iz: Kranj Dirkališče: Grobnik Prosta mesta: 1 Cena: Po dogovoru Kontakt: na privat sporočilo Če ima kdo še kaj prostora na prikolici/kombiju bi se priporočil.
lmperator Objavljeno Marec 5, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2015 Nudim / iščem prevoz: nudim/iščem Datum in ura odhoda: to soboto zjutraj na King of Grobnik Štart iz: Ljubljane Dirkališče: Grobnik Prosta mesta: 1 Cena: delitev stroškov Kontakt: ZS imam prikolico za motor ne pa kljuke na avtu, tako da če ima kdo kljuko in bi šel skupaj ...
kewo Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Nudim / iščem prevoz: iščem Datum in ura odhoda: 9.5.2015 Datum prihoda: 9.5.2015 Štart iz: Gorenjska Dirkališče: Grobnik Cena: delitev stroškov ali po dogovoru Kontakt: ZS
alex86 Objavljeno Avgust 19, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2015 Če bi koga zanimal v petek Pannoniaring... Bi blo še za enga prostor.... iz LJ pa nakasnej dons da mi sporoči na PM
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se