Skoči na vsebino

Virago XV 125 letnik 99


skorp_jon

Priporočene objave

V kratkem bom prodal ta motor in me zanima, koliko naj zahtevam zanj.

Zadnji 2 leti sem se zelo malo vozil. Najbolj sem se vozil prvo leto.

Imam drugi sedež, nižji. druga ogledala, naslonjalo original yamaha, druge ročice za volan(kromirane), druge plastike za zračni filter gor je znak od orla, na prednjem blatniku imam kromiranega jaguarja, pa predelan izpuh, pa še kromiran desni del motorja(tisti del, v katerem je filter)"tudi znak od orla je gor". Pa še nova veriga z prednjo in zadnjo "šajbico" "nevem kako se reče po slovenki, tisto na katero daš verigo" :)

Koliko naj zahtevam zanj. Servisiran je bil vedno na servisu. Ima pa okol 17500 km, nevem natančno ker se mi neda it gledat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem samo da dodatna oprema doprinese bore malo k vrednosti motocikla pri prodaji! Mislim da si zaradi tega celo v slabšem položaju saj boš zaradi veliko dodatne opreme nujno dvignil ceno, ki pa je v tem rangu motorjev odločilnega pomena saj bodo verjetno kupci mlajši motoristi!!!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot ti je že Pero napisal, dodatno opremo in ohranjenost lahko bore malo vnovčiš, ti pa priporočam, da prdo prodaš prvemu, ki ti bo pokazal vsaj približno pričakovane "solde", ker velja zlato pravilo (če nisi pripravljen prodajati neomejeno časa) - prvi kupec je najboljši kupec :wink: 8) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma finta je v tem da bi rad kupil drag stara 1100 in sedaj rabim denar. Nekaj že mam pa še tega prodam pa bo. Kupil bi pa rabljenega, ker za novega nimam. Mislim da okoli 500.000 sit ali pa malo več bi moral dobiti, če gledam da so novi 1.000.000 vendar drag stari, ker viragoje več ne delajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!