trarara Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Ali je že kdo vozil po Mađarski route 66? Našel sem spletno stran te ture (ponudba prenočišč, ipd.), nikjer pa ni zemljevida za to furo. Ali mi lahko kdo pomaga? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 6, 2014 Deli Objavljeno Marec 6, 2014 Magyar rout 66 je samo ime sklopa prenočišč (penzioni, kampi), ki se nahajajo v manjšem mestu Szilvásvárad. iz te točke lahko načrtuješ izlete po okoliških krajih. ceste so "primerne" za motoriste, saj se nahaja pod vznožjem gorovja Bükk. kot zanimivost... imajo tudi lipicance do tja pridet je že cel rout iz Lendave računano okoli 460km... + do tvojega kraja... cel dan vožnje... za posluževanje AC, je fajn, da vsaj v Lendavi povprašaš na benzi kako je kaj z vinjetami, ker imajo e-cestnine in se prou nič ne zastopim v njih. za motor obstajajo samo 10-dnevne... 1470ft, kar pomen okol 5e. Széles útat kivánok! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jadro Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 Ali je že kdo vozil po Mađarski route 66? Našel sem spletno stran te ture (ponudba prenočišč, ipd.), nikjer pa ni zemljevida za to furo. Ali mi lahko kdo pomaga? Hvala! http://www.motosvet.com/potopis-skok-do-romunija-iidel.html Glej zadnjo fotografijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Marec 29, 2014 Deli Objavljeno Marec 29, 2014 Trarara, daj prilimaj link do te strani. Jadro, tebe pa prosim, če malo opišeš, kje je speljana ta cesta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Marec 29, 2014 Deli Objavljeno Marec 29, 2014 Trarara, daj prilimaj link do te strani. Tako težko ti je bilo to najti in prilimat link sem? MAGYAR ROUTE 66 : http://www.magyarroute66.hu/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jadro Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Trarara, daj prilimaj link do te strani. Jadro, tebe pa prosim, če malo opišeš, kje je speljana ta cesta. Cesta sicer ni prav dolga, poteka pa od Kaposvara čez Sasd proti Pecsu. sohen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se